Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 5:7 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 1:0 (2:1 po s.n.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Žďár n/S 6:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:7 (0:4, 4:2, 1:1 - N 1:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 15.11.2018, 17:00 • ZS Ivana Hlinky • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    58:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov zase snižuje! Přemysl Svoboda se nádherně dostal do pásma, bekhendem vyzval ke skórování VOJTĚCHA KYSELU, jemuž se povedlo trefit odkrytou klec. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    46:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň opět navyšuje vedení! Od modré vypálil tvrdě Houdek, jeho střelu ještě Zajíček zvládl. O dorážku se ale postaral JAN MATIÁŠEK a zvýšil náskok svého týmu. Asistence: Josef Roubal, Michal Houdek.
     
    39:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzni se daří vstřelit v nepovedené druhé třetině další branku. Adamec poslal přihrávku do jízdy JANU SLANINOVI, který se pěknou kličkou zbavil obránce a zápěstím překonal Zajíčka. Asistence: Václav Adamec.
     
    35:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme zaděláno na drama! Svoboda se hnal za pukem a poslal ho před branku, byl však podražen Kolářem. Kysela následně přihrál MARKU HAVLÍKOVI, který trefil prázdnou klec. Asistence: Vojtěch Kysela, Přemysl Svoboda.
     
    33:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov ale ihned zase snižuje! Svoboda našel před brankou volného hráče, jímž byl PAVEL KORDULE a ten z těžké pozice dostal kotouč do sítě. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    32:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rázem však Plzeň domácím opět odskočila! Kovařík vyslal do samostatného úniku DOMINIKA SOUKUPA, který svůj nájezd spolehlivě proměnil. Asistence: Filip Kovařík.
     
    27:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další branka v rychlém sledu! Puk ve velké skrumáži před brankou dostal do sítě ADAM ŠUBRT a Litvínov snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Přemysl Svoboda, Pavel Kordule.
     
    26:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo snížit! Přesilovkovou kombinací se puk dostal k Bártekovi, který puk nahodil přesně tak, že se DANU BARTOŠOVI povedlo protečovat ho až do sítě. Asistence: Robert Bártek, Ondřej Baláž.
     
    19:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak Plzeň před koncem první třetiny přidá ještě jednu branku! Lokajíček kombinoval s Adamcem, a ten podobně jako v předchozích případech našel před brankou úplně volného JANA SLANINU, který dopravil kotouč do sítě. Asistence: Václav Adamec, Martin Lokajíček.
     
    15:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace hostí! Procházka přihrál kapitánu Hasmanovi, který před brankou vybídl ke skórování koho jiného, než PETRA ERETA, a ten už měl jednoduchou práci. Asistence: Josef Hasman, Jakub Procházka.
     
    06:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň zvyšuje své vedení! Roubal si vyměnil puk s Balínem a druhý jmenovaný našel před brankou úplně volného FILIPA KOLÁŘE, který puk dokázal dopravit za Zajíčka. Asistence: Petr Balín, Josef Roubal.
     
    00:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se hned dostávají do vedení! Michal Houdek vrátil pod sebe puk PETRU ERETOVI, který střelou zápěstím překonal Zajíčka. Asistence: Michal Houdek.
    Marken.cz

    Ondřej Mach

    Branky a nahrávky: 27. Bartoš (Bártek, Baláž), 28. Šubrt (Kysela, Kordule), 34. Kordule (Svoboda), 36. Havlík (Kysela, Svoboda), 59. Kysela (Svoboda) – 1. Eret (Houdek), 7. F.Kolář (Balín, Roubal), 16. Eret (Hasman, Procházka), 20. Slanina (Adamec, Lokajíček), 33. Soukup (Kovařík), 39. Slanina (Adamec), 47. Matiášek (Roubal, Houdek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matiášek (PLZ)
    1:0   Bartoš (LIM)
    2. série:
    1:0   Houdek (PLZ)
    2:0   Jindra (LIM)
    3. série:
    2:1   Roubal (PLZ)
    2:1   Kordule (LIM)
    4. série:
    2:1   Eret (PLZ)
    2:1   Svoboda (LIM)
    5. série:
    2:2   Slanina (PLZ)
    3:2   Kysela (LIM)


    HC Litvínov: Zajíček (Zelenka) – Bártek, Šubrt, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík (A), Háva – Jindra, Kordule, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš (C), Jouza, Fišer, Dufek (A), Svoboda.
    HC Škoda Plzeň: K. Kolář (Čech) – Houdek, Kovařík, Lokajíček (A), Šilhán, Kremláček, Šiller, Malák – Soukup, F. Kolář, Balín, Slanina, Matiášek (A), Adamec, Roubal, Procházka, Eret, Hasman (C), Princl.

    Rozhodčí: Vokřál – Kubíček, Sýkora.
    ocianews.com