SL Benfica – Novo Vrijeme 5:0 (kon.) | Halle-Gooik – Inter FS 3:4 (kon.) | Lida – Kairat 2:7 (kon.)
Jugra Jugorsk – Rekord 4:3 (kon.) | Vytis Vilnius – Dobovec 1:2 (kon.) | Chrudim – A&S Pescara 0:3 (kon.)
Barcelona – Ekonomac Kragujevac 6:1 (kon.) | Sporting – Sibirjak 4:0 (kon.)
konec
FK Vytis Vilnius
1:2 (0:1)
KMN Dobovec
Čtvrtek 15.11.2018, 19:00 • Alytus Arena, Alytus • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dobovec napravil zaváhání z minulého kola,, svého dnešního protivníka poráží poměrem 2:1. Hosté sice nebyli herně lepší, avšak narozdíl od svého soupeře byli efektivnější. Vilnius se většinu času staral o ofenzivní podívanou, avšak stále narážel na výborně chytajícího Puškara, který o čisté konto přišel v poslední minutě. Vilnius si tak připisuje druhou porážku, naopak Dobovec slaví první tříbodové vítězství. (20:39:03)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Vytis Vilnius právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali kontaktní branky! Vilnius tak dlouho okupoval útočnou polovinu, až se k ráně z velké blízkosti dostal SANDRINHO, který bezpečně propálil brankáře Puškara. Podaří se litevskému celku ještě vyrovnat?
     
    39
    Vytis Vilnius stále prohrává o dvě branky, přičemž do konce zápasu zbývá jen několik desítek vteřin. O vítězi zápasu zřejmě je rozhodnuto, navíc se Puškarovi nejspíš podaří udržet čisté konto.
     
    38
    Vieira je i ve druhém poločase střelecky aktivní, stále se mu ale nedaří zamířit mezi tři tyče. To se nepovedlo ani nyní, Puškar nebude s rozehrávkou moc spěchat.
     
    37
    Rafa se před malým momentem dostal do palebné pozice, odkud zamířil kousek vedle brány. Puškar nakonec nemusel zasahovat, Dobovec se snaží kombinovat.
     
    36
    Rychlý protiútok Dobovece táhl Čujec, který ale opět netrefil ani branku. V posledních vteřinách sledujeme vyrovnanější podívanou, do konce nezbývá už moc času.
     
    35
    Byl to právě Fetić, kdo obstaral rohový kop z levé strany. Dobovec se na malý moment usadil na útočné polovině, nakonec se k protiútoku dostal Vieira, který vybojoval rohový kop.
     
    34
    Na druhé straně se do zajímavé pozice dostal Fetić, který ale úplně minul branku. Olinha nemusel zasahovat, nyní se pro změnu ujme rozehrávky od své svatyně.
     
    33
    Puškar má také ve druhém poločase hodně práce, tentokráte zasahoval proti střeleckému pokusu Vieiry. Následně se daleko s míčem nedostal hostující Duščak.
     
    32
    Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl hostující kapitán Mordej, který fauloval kousek od rohového praporku. Litevský celek opět stupňuje svůj nápor, stále ale prohrává o dvě branky.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Rok Mordej (KMN Dobovec).
     
    31
    Nyní se do zakončení opět dostal domácí celek, konkrétněji to byl Sandrinho, který ale nevyzrál na Puškara. Hra se okamžitě otáčí na druhou stranu hrací plochy.
     
    30
    Další slibnou šanci hostů táhl Fetić, který to tentokráte zkoušel přímou střelou. Olinha se po míči vrhl v pádu, díky čemuž založil rychlou protiakci, kterou musel hasit Čujec.
     
    29
    Zničehonic se do vyložené šance dostal hostující Čujec, který místo střely naprosto zbytečně hledal obsazeného Duščaka, který se ale přes přesilu protihráčů neměl šanci dostat.
     
    28
    Dobovec měl nyní velké štěstí, neboť Medeirosovi moc nescházelo k tomu, aby zametl míč do prázdné brány. Další útok domácích skončil pouze v zámezí.
     
    27
    Celek ze Slovinska se nyní hodně divil výroku sudího. Čujec byl totiž faulovaný, avšak sudí odpískal útočný faul. Na druhé straně skončil na zemi hodně aktivní Sandrinho.
     
    26
    Hra se v poslední době hodně kouskuje. Dobovec to poté zkoušel akcí středem hrací plochy, Čujecovi se ale nepodařilo adresovat přesnou přihrávku.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Kristjan Čujec (KMN Dobovec).

    David Suchý

    Branky: 40. Sandrinho – 3. Fetić, 22. Mordej

    Karty:   3. Vieira (VTS) – 9. Duščak (DOB), 26. Čujec (DOB), 31. Mordej (DOB)


    FK Vytis Vilnius: Olinha (Repšas) – Sandrinho, Genigle, Medeiros, Vieira, Barbosa, Bucma, Caio, Lubas, Santos, Sendžikas, Voskunovicm, Žagurskas (C)
    KMN Dobovec: Puškar (Trunk, Pecek) – Čujec, Duščak, Fetic, Cesarec, Mordej (C), Grbić, Peklić, Postružin, Totošković

    Rozhodčí: Jelić – Tomić, Birkett
    ocianews.com