Znojmo – Střešovice 6:9 (kon.) | Vítkovice – Chodov 4:3 (kon.) | Bohemians – Česká Lípa 12:5 (kon.)
Bulldogs – Ostrava 5:3 (kon.) | Liberec – Otrokovice 4:6 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
5:3 (2:1, 2:2, 1:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Pátek 16.11.2018, 20:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:50
    A Bartek podruhé uplatnil senzační zásah! Nyní si stáhl ze vzduchu pomalu padající míček, jenž předtím ještě musel hlídat, aby mu neskočil mezi nohy.
     
    58:36
    Vynikající vytěsnění míčku pro Bartka! Dělovka se odrazila od jeho těla do zámezí.
     
    52:25
    Koláčný si troufl na další gólovou příležitost! Jeho samostatný postup vypadal hodně slušně, jenže ho v samotném závěru eliminoval nohou brankář FBC.
     
    47:56
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Jan Křiva – 2 min., Sekání).
     
    43:50
    Lorenc byl velmi blízko šestému gólu Bulldogs! Střílel ze stejného místa jako před chvilkou Koláčný, ale tentokrát se jeho rána vydala o chlup vedle.
    42:24 Petr KOLÁČNÝ - 5:3
     
    42:24
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tato branka znamená hattrick pro PETRA KOLÁČNÉHO! Brněnský florbalista se rozběhl na pravé straně, kam dostal milimetrovou nahrávku, na poslední chvíli vypálil a míček proklouzl kolem Klobučníka do sítě. Asistence: Tomáš Pešek.
     
    36:09
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brňané si berou zpět nejtěsnější možné vedení. Do Klobučníkovy blízkosti se vrhl MARTIN ŽÁK a zaskočil gólmana přesným pokusem po rychlé přihrávce. Asistence: Martin Grlický.
     
    35:15
    Střídání v týmu Bulldogs Brno: ze hřiště odchází Filip Kuhn, přichází Kryštof Bartek.
    31:35 Erik MORAVČÍK - 3:3
     
    31:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravanům stačily necelé dvě minuty a skóre je opět nerozhodné! Příliš mnoho prostoru dostal ERIK MORAVČÍK, jehož rána se dostala mimo místa, kde úřadoval Kuhn. Asistence: Jakub Mendrek.
    29:57 Petr KOLÁČNÝ - 3:2
     
    29:57
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    PETR KOLÁČNÝ přidává dnešní druhou trefu! Klobučník jeden z razantnějších projektilů pouze vyrazil před sebe a brněnský hráč jej aktivně dorazil. Asistence: Tomáš Kadavý.
    24:44 Michal SLÁDEK - 2:2
     
    24:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí hráči čekali v pasivním rozestavení až příliš dlouho. Toho nakonec využil za Ostravu MICHAL SLÁDEK, který úspěšně prostřelil všechny překážky kolem Kuhnova brankoviště. Asistence: Matyáš Šindler.
     
    17:16
    Kuhn vytáhl klíčový zákrok svojí helmou! Už se zdálo, že přečíslení Ostravy skončí gólem, to však defenziva Brna razantně odmítla.
    15:48 Petr KOLÁČNÝ - 2:1
     
    15:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Vedle ostravské brány se zničehonic ocitl PETR KOLÁČNÝ, jenž se rychle obtočil kolem její konstrukce a posunul míček do opuštěného místečka. Tím se domácí hráči vrátili do průběžného vedení. Asistence: Tomáš Pešek.
     
    08:40
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po neúspěšném přistrčení míčku v podání Brna se rozběhlo FBC do brejku. Do samostatného úniku tak šel JAN DANIŠ a s pomocí odrazu o tyč zamířil za brankovou čáru. Asistence: Matyáš Šindler.
    05:54 Tomáš KADAVÝ - 1:0
     
    05:54
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Po nepovedené nahrávce Ostravy přišel nejtvrdší možný trest. Míček šel přesně k hráčům Bulldogs a dostal se až na hůl TOMÁŠE KADAVÉHO. Ten usměrnil ránu ke vzdálenější tyčce. Asistence: Tomáš Pešek.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 6. Kadavý (Pešek), 16. Koláčný (Pešek), 30. Koláčný (Kadavý), 37. Žák (Grlický), 43. Koláčný (Pešek) – 9. Daniš (Šindler), 25. Sládek (Šindler), 32. Moravčík (Mendrek)


    Bulldogs Brno: Kuhn (36. Bartek) – Lorenc, Vojtíšek, Pešák, Galuszka, Marek, Surkoš – Ulman, Gold, Grlický – Němec, Šomodi, Kadavý – Koláčný, Voltner, Bajnar – Šomodi, Žák, Pešek.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Kubíček, Lipový, Jurdzin, Posselt, Bauer, Moravčík, Kuczera – Juhaňák, Hrabal, Eichner – Šindler, Daniš, Sládek – Mendrek, Kaloč, Křiva – Čonka-Skyba.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora

    Diváci: 267
    thejrc.org