Havlíčkův Brod – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Šumperk 0:3 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 4:7 (kon.)
Písek – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Tábor – Orlová 4:3 (po pr.) | David Servis – Opava 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Nový Jičín 4:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:3 (2:2, 3:1, 0:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 17.11.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    O výsledku je rozhodnuto. Hosté se zbytečně uchylují k faulům, dvěma minutami za hrubost je ještě potrestán Ondřej Sluštík (KOP).
     
    59:12
    Hosté jsou znovu potrestáni, Josef Zuzaník (KOP) trefil protihráče vysokou holí, za což automaticky následuje dvouminutový trest.
     
    57:22
    Bruslaři budou hrát 47 sekund v pěti proti třem, na trestnou lavici odchází Adam Červenka (KOP), který se provinil sekáním.
     
    56:09
    Ondřej Sluštík (KOP) si v souboji s Matějem Blinkou počínal v rozporu s pravidly a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    Dnešní utkání sleduje 647 diváků.
     
    48:11
    Jiří Kopic (HBR) s Ondřejem Sluštíkem (KOP) neudrželi nervy na uzdě a došlo k menší výměně názorů. Nebyla to žádná bitka, oba na sebe spíše zblízka pořvávali a tahali se za dres. Oba jsou vyloučeni za hrubost, navíc Tomáš Fojtík (KOP) je vyloučen do konce utkání za nesportovní chování, pokračovat se bude ve čtyřech proti čtyřem.
     
    45:38
    Domácí špatně střídali a rozhodčí jich napočítali na ledě šest. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Tomáš Ludvík (HBR).
     
    41:39
    Dominik Suchý zblízka dorážel puk do brány, po něm ještě Ondřej Sluštík! David Marek zakročil lapačkou a puk jen těsně přelétl horní tyč!
     
    37:29
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí na chviličku zdánlivě polevili a okamžitě přišel trest. Puk se přes Adama Kofroně a Davida Stříže dostal až k JAKUBU MACHOVI, který snižuje náskok Havlíčkova Brodu na dvě branky! Asistence: David Stříž, Adam Kofroň.
     
    34:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Matěj Blinka objel branku a přihrál mezi kruhy MIROSLAVU TŘETINOVI, který sice nejprve trefil brusle bránícího hráče, na druhý pokus už se ale trefil mezi brankářovy betony! Asistence: Matěj Blinka.
     
    33:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co v posledních momentech viselo ve vzduchu, se nakonec také stalo. Puk se po ráně Jiřího Kopice odrazil před brankoviště, kde TOMÁŠ CHLUBNA i přes krosček do zad dokázal bekhendem dorazit puk do sítě! Asistence: Jiří Kopic, David Michálek.
     
    29:52
    David Vala (HBR) s Patrikem Golou (KOP) jsou vzájemně vyloučeni na dvě minuty za hrubost, pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    26:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po zavezení Miroslava Třetiny vybojoval puk Patrik Přidal, který z rohu kluziště přihrál na levou stranu PATRIKU KADEŘÁVKOVI, jenž střelou k protější tyči posílá domácí celek opět do vedení! Asistence: Patrik Přidal, Miroslav Třetina.
     
    15:35
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Adam Červenka sjel s pukem za bránu, přičemž zpětnou přihrávkou uvolnil před přední tyčí číhajícího ROBINA GEBAUERA, který trefil odkrytou část branky, protože domácí brankář reagoval na pohyb přihrávajícího hráče. Asistence: Adam Červenka.
     
    13:42
    Nahození Kopřivnice od modré čáry propadlo až před bránu k úplně volnému Ondřeji Sluštíkovi, který si položil brankáře na zem, David Marek ovšem v poslední chvíli zasáhl pravým betonem!
     
    09:50
    Miroslav Třetina přihrál z pravé strany k protější tyči Patriku Přidalovi, kterého výborným zákrokem betonem vychytal Petr Hromada, a zachránil tak Kopřivnici od dalšího gólu!
     
    08:04
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice přispěchala s bleskovou odpovědí a domácí už vedou zase jenom o gól! PATRIK GOLA těsně před havlíčkobrodským brankářem tečoval nahození Ondřeje Imricha od modré čáry. Asistence: Ondřej Imrich.
     
    07:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Petr Kuchta zavezl puk do pásma Kopřivnice po levém křídle a přihrávkou na pravý kruh uvolnil TOMÁŠE LUDVÍKA. Ten se trefil nad brankářovu lapačku a domácí se rychle ujímají dvougólového vedení! Asistence: Petr Kuchta, David Kozlík.
     
    06:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru bleskově využívají! TOMÁŠ SEMRÁD se na modré čáře uvolnil naznačením, vybruslil si blíže k ose hřiště a střelou zápěstím trefil horní roh kopřivnické svatyně! Asistence: Kryštof Kulhánek, Miroslav Třetina.
     
    06:47
    Bruslaři svírají svého soupeře a jejich tlak bude pokračovat. Dominik Ficek (KOP) se totiž provinil krosčekem, za což je potrestán dvěma minutami.
     
    03:48
    Kryštof Kulhánek nahodil puk do pásma Kopřivnice, kotouč se od zadního hrazení odrazil k Davidu Michálkovi, který bez přípravy těsně přestřelil horní růžek Hromadovy klece!
     
    01:11
    V úvodní minutě kazila hru spousta nepřesností, teď ale ujížděl sám na bránu Filip Beneš! Jeho střelu po zemi ovšem vyrazil pravým betonem Petr Hromada.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 7. Semrád (Kulhánek, Třetina), 8. Ludvík (Kuchta, Kozlík), 27. Kadeřávek (Přidal, Třetina), 34. Chlubna (Kopic, Michálek), 35. Třetina (Blinka) – 9. Gola (Imrich), 16. Gebauer (Červenka), 38. J. Mach (Stříž, Kofroň)


    BK Havlíčkův Brod: D. Marek (Novák) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kadeřávek, Kopic – Blinka, Třetina (C), Přidal – Beneš, Voříšek (A), Michálek – Kuchta, Kozlík, Ludvík – Chlubna
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž (A), Imrich, Ficek, Zuzaník, Bail, M. Marek, Fojtík – Pěnčík, Hrubý, Korec, J. Mach (C), M. Mach, Červenka, Gebauer, Suchý, Tomášek, Kofroň, Gola, Sluštík (A)

    Rozhodčí: Jakub Hornáček – Martin Kettner, Michal Tasch

    Diváci: 647
    thejrc.org