Argentina – Mexiko 2:0 (kon.) | Chile – Kostarika 2:3 (kon.) | Austrálie – Jižní Korea 1:1 (kon.)
konec
Argentina
2:0 (1:0)
Mexiko
Sobota 17.11.2018, 01:00 • Estadio Mario Alberto Kempes • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 20:17. (02:53:13)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Argentiny, která využila branky z konce prvního poločasu, díky které měla ve druhém dějství určitě pohodlí. Mexiko se snažilo o vyrovnávací branku, avšak k vyloženější šanci se vůbec nedostalo. Naopak to byl domácí celek, který si přichystal druhou branku, jenž byla zároveň tou rozhodující. Druhý poločas nám rovněž nabídl celou řadu nedovolených zákroků, avšak hlavní sudí nakonec sáhl jen ke dvěma žlutým kartám.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Nedovoleným zákrokem si nyní pomohl hostující Arteaga, který u rohového praporku dohrál Moriho. Vypadá to, že dnešní utkání další branku nenabídne.
     
    90+1
    Argentina stále neúnavně napadá rozehrávku soupeře, který tak má velké starosti s přechode na útočnou polovinu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Mexiko se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak stále to nevychází dle představ.
     
    88
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Marcos Acuňa, přichází Érik Lamela.
     
    88
    Na útočnou polovinu se dostal hostující Zaldivar, který si vymodlil nedovolený zákrok. Mexiko rozehrálo po zemi, Arteaga ale nepřešel středem hřiště.
     
    87
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Gaston Giménez.
     
    85
    Tohle bude pro hosty složitý úkol, prohrávají totiž už o dvě branky. Do konce zápasu nezbývá moc času, o vítězi utkání se zdá být rozhodnuto.
     
    84
    Acuňa to zkoušel dalším centrem, po kterém se skluzem vrhal Saravia, který ale nedokázal kloudně zakončit. Bude z toho autové vhazování pro Mexiko.
    83. BRIZUELA - 2:0
     
    83
    Argentina právě vstřelila branku!
    Zničehonic je tu druhá branka domácí reprezentace! Zdánlivě nenápadná akce putovala z kopačky Mezy na Saraviu, který si narazil s jedním ze spoluhráčů, načež posílal před branku přízemní nabídku, která směřoval na Icardiho. Před ním ale strčil do míče kopačku ISAAC BRIZUELA, od kterého se balón dostal za brankovou čáru.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, Mexiko se stále nemůže dostat do žádné vyložené šance. Obrana Argentiny hraje velmi dobře.
     
    82
    Nyní má zdravotní problémy hostující zadák Araújo, který si vyžádal lékařské ošetření. Opět se chvíli hrát nebude, na nic vážného to ale nevypadá.
     
    81
    Střídající Brizuela se při první kontaktu s míčem dočkal nedovoleného zákroku, po kterém se sám postaral o rozehrávku volného kopu.
     
    80
    Přihrávka na De Paula byla příliš prudká, jenomže protiakce Mexika skončil tak rychle, jak začala. Velmi dobře totiž zasáhl Paredes, jenž odzbrojil Jiméneze.
     
    79
    Střídání v týmu Mexiko: ze hřiště odchází Miguel Layún, přichází Isaac Brizuela.

    David Suchý

    Branky: 45. Mori, 83. Brizuela (vla.)

    Karty:   24. Correa (ARG) – 20. Fabián (MEX)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 20:17.
    Argentina: Marchesín – Saravia, Foyth, Mori, Tagliafico (C) – Correa (46. De Paul), Paredes (87. Giménez), Lo Celso (67. Meza), Acuňa (88. Lamela) – Dybala (72. Vázquez) – Martínez (56. Icardi)
    Náhradníci: Romero, Rulli – Mercado, Mammana, Pereyra, Icardi, Meza, Ascacibar, De Paul, Kannemann, Simeone, Lamela, Cervi, Vázquez

    Mexiko: Ochoa – Gallardo (46. Arteaga), Araújo, Reyes, Rodríguez (46. Domínguez) – Layún (C) (79. Brizuela), Güemez, Gutiérrez (74. Alvarado) – Fabián (46. Guzmán), Pulido (46. Zaldivar), Jiménez
    Náhradníci: González – Aguirre, Alvarado, Álvarez, Arteaga, Brizuela, Corona, Domínguez, Duenas, Guzmán, Martin, Zaldivar

    Rozhodčí: Ostojich – Popovits, Barreiro (všichni Uruguay)
    thejrc.org