Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:3 (0:0, 2:3, 3:0)
Los Angeles Kings
Neděle 18.11.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (05:03:33)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Calle Järnkrok (NSH) 3+0
    2. Ryan Ellis (NSH) 0+2
    3. Roman Josi (NSH) 0+2
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hráč.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec ve třetí třetině stihli vyrovnat a následně otočit ve svůj prospěch. Svou výhru pak pečetili v závěru střelou do prázdné branky. Hattrickem se blýskl Calle Järnkrok, který měl výrazný podíl na vítězném utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Po zákroku domácího brankáře se ještě bude vhazovat po jeho levé ruce, hosté už to ale nestihnout a patrně se tak na kontaktní branku nedostanou.
     
    59:28
    Powerplay hostů pokračuje i nadále, ale domácí hráči už si své vedení vzít nenechají. V obranném pásmu nepouštějí Kings ke střele a dohrávají tento zápas.
    59:03 Nick BONINO - 5:3
     
    59:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Domácí vypíchli hostům puk a poté ho do prázdné klece poslal NICK BONINO – 5:3. Asistence: Austin Watson a Colton Sissons.
     
    58:26
    Hosté jsou bez brankáře a zkoušejí to se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:42
    Martinez nezachytil kotouč v obranném pásmu a domácí se dostali ke kotouči. Poté zahrozili před Petersenem, ten si zapisuje další přesný zákrok.
     
    57:11
    Hostům začíná velmi rychle utíkat čas a snaží se vyrovnat, aby si vynutili nastavenou hrací dobu. Obrana Nashvillu však zatím byla proti.
     
    56:08
    Hosté založili pohlednou kombinaci v útočném pásmu, ale jejich zakončení nebylo přesné. Hned na to raději hru přerušil domácí brankář a přichází komerční přestávka.
     
    55:26
    Ten hráči Nashvillu zastavují a znovu se derou do další útočné akce. Od vedoucí branky je jich plné kluziště a neradi by o svůj těsný náskok přišli.
     
    54:59
    Petersen musel vyjet ze své branky, aby pomohl obraně Kings. Hosté se poté dostávají do dalšího útoku.
     
    54:19
    Kyle Turris se rozjel ze středu hřiště, poté obešel obranu Los Angeles, ovšem jeho zakončení zápěstím končí jen na boční síti hostující klece.
     
    53:00
    Alex Iafallo střílel z levého kruhu, jeho pokus ale zastavila obrana Nashvillu. Domácí hráči zodpovědně brání a nepouštějí hosty do zakončení a přímého ohrožení Rinneho.
     
    52:29
    V další akci se nyní ocitl jeden z domácích hráčů a tváří v tvář Petersenovi neuspěl. Hosté jsou pod souvislým tlakem a zatím neví, jak se vymanit.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Turris (Ellis, Josi), 29. Järnkrok (Ellis), 46. Järnkrok (Josi, Sissons), 52. Järnkrok, 60. Bonino (Watson, Sissons) – 26. N. Thompson (Toffoli, Kempe), 27. Kopitar (D. Brown), 31. Iafallo (Kopitar, Muzzin)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi, Hamhuis, Ekholm, Y. Weber, Bitetto – C. Smith, Johansen, F. Forsberg – Järnkrok, Turris, Fiala – Watson, Bonino, Sissons – Hartman, F. Gaudreau, Salomäki.
    Los Angeles Kings: Petersen (Budaj) – Doughty, Forbort, Martinez, Muzzin, Fantenberg, Phaneuf – D. Brown, Kopitar, Iafallo – Toffoli, J. Carter, Kovalčuk – Luff, Kempe, Hagelin – Amadio, N. Thompson, Clifford.

    Rozhodčí: Luxmore, O´Rourke – Murray, Brisebois

    Diváci: 17 627
    bahis siteleri