Sparta – Olomouc 4:6 (kon.) | Liberec – K. Vary 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:3 (3:2, 1:0, 2:1)
HC Kometa Brno
Neděle 18.11.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Sudí nakonec vylučují na obou stranách. Schaus inaksuje dvě trestné minuty za hrubost, stejně jako Bičevskis.
     
    57:33
    Radek Smoleňák zaútočil na hattrcik, Vejmelka byl ale u své pravé tyče včas a jeho střelu zastavil.
     
    56:46
    Mueller se provinil sekáním a Východočeši tak dostávají k dispozici další přesilovou hru.
    55:25 Alexandre MALLET - 6:3
     
    55:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno koriguje skóre! Střílenou přihrávku Horkého z levé strany umístil šikovnou tečí ALEXANDRE MALLET, z bezprostřední blízkosti mezi betony Pavelky. Asistence: Luboš Horký, Jan Hruška.
     
    55:19
    Pěkná akce Komety! Luboš Horký dostal zpoza brány přihrávku do mezikruží a tvrdě vystřelil, Pavelka si nebyl jistý, zda touš drží a nakonec jej musel zalehnout.
     
    51:26
    Čermák krosčekoval Rosandiće a už sedí na trestné lavici. Lvi tak mohou zvýšit svůj už tak značný náskok.
     
    50:14
    Lukáš Cingel teď mohl zkompletovat hattrick, ranou z bezprostřední blízkosti ale nepokořil Vejmelku, který se roztáhl na ledě se svými betony.
     
    49:03
    Ondřej Němec tvrdě vystřelil od pravého mantinelu na zadní tyč, Pavelka jeho pokus vyrazil!
     
    48:10
    O puk se bojuje za klecí Komety, ke střele z levé strany od modré čáry se po chvilce dostal Cibulskis a Vejmelka si nebyl jistý, zda puk mezi tělem a paží na přední tyči udržel.
    46:02 Lukáš CINGEL - 6:2
     
    46:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí předvádí další parádní akci a o osudu duelu je nejspíš rozhodnuto! Po krásné rychlé kombinaci na jeden dotek se ranou z pravého kruhu prosazuje podruhé v tomto duelu LUKÁŠ CINGEL – 6:2! Asistence: Tomáš Vincour, Radovan Pavlík.
     
    45:46
    Dnešní zápas sleduje 5872 diváků!
    42:19 Radek SMOLEŇÁK - 5:2
     
    42:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede na začátku třetí třetiny o tři branky! Zámorský vystřelil z pravé strany od modré čáry a RADEK SMOLEŇÁK byl znovu ve správném prostoru pro teč a dává svůj čtvrtý gól během dvou zápasů – 5:2! Asistence: Petr Zámorský, Tomáš Linhart.
    34:41 Radek SMOLEŇÁK - 4:2
     
    34:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá početní výhodu a zdvojnásobuje své vedení! RADEK SMOLEŇÁK si v předbrankovém prostoru počíhal na střelu z pravé strany od Zámorského, tečoval ji mezi betony Vejmelky a touš se těsně prokutálel za brankovou čáru – 4:2! Asistence: Petr Zámorský, Filip Pavlík.
     
    34:12
    Obrovská šance pro Hradec! Mueller vysekl Smoleňákovi hned po vhazování hůl a usedá na trestnou lavici. 1:58 přesilovky 5 na 3 pro Hradec!
     
    34:10
    Dle mého předchozího sdělení se děje nyní. Nicholas Schaus usedá na trestnou lavici – dvě minuty za vysokou hůl. Šance pro Lvy odskočit svému soupeři do trháku.
     
    31:13
    Faulujícím hráčem je právě Michal Dragoun, jenž nechtěně, ale přeci zasáhl soupeře holí do obličeje. Přesilovka pro Brno.
     
    28:49
    Tak tohle byla krásná akce v podání Lvů! Ťukec mezi trojicí hokejistů zakončoval v předbrankovém prostoru Paulovič a třešničce na dortu – gólu, zabránila jen hokejka Vejmelky, jenž touš přizvedla do velké výšky.
     
    27:06
    Radek Smoleňák a Alexandre Mallet se do sebe následně pustili a trochu se postrkovali, za což jim sudí oběma vyměřil trest na dvě minuty za hrubost.
     
    27:06
    Koukal vystřelil z levé strany od modré čáry. Před bránou holí šikovně tečoval Mislav Rosandić, ale Vejmelka byl na ledě včas a puk zastavil.
     
    24:18
    Kometa se usadila v třetině protivníka. Tomáš Malec vypálil z levé strany od modré čáry na bližší tyč, Pavelka kotouč vykopl betonem.
     
    21:52
    Lucas Lessio nyní předvedl rychlost svých nohou. Od pravého hrazení sjel bleskově na osu a přes beka vypálil po ledě, Vejmelka byl na zemi s betony včas!
    18:17 Matej PAULOVIČ - 3:2
     
    18:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ďábelská třetina pokračuje a Hradec znovu vede! Rosandić na třetí pokus protlačil touš od modré k bráně Komety, před kterou vznikl zmatek, ve kterém se nakonec nejlépe zorientoval MATEJ PAULOVIČ, jenž snadno dorazil touš do odkryté klece za bezmocného Vejmelku. Asistence: Lucas Lessio, Maris Bičevskis.
     
    17:27
    Tentokrát chyboval za svou bránou Pavelka, touš se od zadního mantinelu dostal k Ondřeji Němcovi, který ale hradbu těl před sebou nepropálil!
     
    15:36
    Chalupa přetlačil Zaťoviče u pravého hrazení a pronikl dopředu. Vejmelka neodhadl odraz puku od mantinelu, ten se dostal před bránu a gólman Komety měl obrovské štěstí, že po jeho chybě znovu neskončil v síti!
    12:34 Petr HOLÍK - 2:2
     
    12:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vyrovnává na 2:2! Po přihrávce Muellera se přesnou střelou do bližšího horního růzku z pravého kruhu prosadil PETR HOLÍK! Asistence: Peter Mueller.
     
    12:12
    Maris Bičevskis se dostal po závaru před bránou Komety ke střele z mezikruží, ale mířil nepřesně!
     
    09:23
    Přesilovka Komety je pryč a začne hradecká. Jan Hruška inkasuje dvě minuty za pozdní dohrání.
     
    07:21
    Kometa se může rychle vrátit do zápasu, stejně jako Lvi si vyzkouší přesilovku. Mountfield hrál v šesti a Juraj Bezúch už odpykává tento trest na lavici hanby. Mezitím probíhá komerční pauza.
    06:36 Maris BIČEVSKIS - 2:1
     
    06:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hodně divoký start duelu na soutoku Labe a Orlice! Mountfield během 29 vteřin otáčí zápas! Lessio krásnou bekhendovou přihrávkou našel z pravé strany MARISE BIČEVSKISE, který na ose hřiště ranou z první překonal Vejmelku a Hradec vede 2:1! Asistence: Lucas Lessio, Matej Paulovič.
    06:07 Lukáš CINGEL - 1:1
     
    06:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vyrovnává opravdu kuriózní brankou! Karel Vejmelka mohl pohodlně rozehrávat, ale nepochopitelně namazal na hůl LUKÁŠI CINGELOVI, který zachytil jeho rozehrávku a bekhendem rychle dopravil touš do sítě – 1:1! Bez asistence.
     
    04:45
    Obrovská chyba při rozehrávce Brna nabídla velkou šanci Chalupovi, který byl sám před Vejmelkou, ale díky lehkému háčku svou bekhendovou kličku nedotáhl a gólman Komety zasahovat nemusel.
     
    03:05
    Po střele Filipa Pavlíka z levého kruhu bylo před bránou Komety pěkně horko, s dorážkou přispěchal i Smoleňák, ale touš v síti neskončil.
     
    02:18
    Lvi se mohou rychle vrátit do zápasu, Radim Zohorna inkasuje dvě minuty za hákování.
    01:59 Alexandre MALLET - 0:1
     
    01:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde rychle po startu utkání do vedení! Moravané teď rozebrali obranu Mountfieldu, Zohorna křižně přihrál z levé strany před bránu na úplně volného ALEXANDREA MALLETA, jenž rychle umístil puk do sítě. Asistence: Radim Zohorna, Bedřich Köhler.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 7. Cingel, 7. Bičevskis (Lessio, Paulovič), 19. Paulovič (Lessio, Bičevskis), 35. Smoleňák (Zámorský, F. Pavlík), 43. Smoleňák (Zámorský, Linhart), 47. Cingel (Vincour, R. Pavlík) – 2. Mallet (R. Zohorna, Köhler), 13. P. Holík (Mueller), 56. Mallet (L. Horký, Hruška)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Cibulskis, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, Rákos (A) – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Paulovič, Bičevskis, Lessio – M. Chalupa, Dragoun, Bezúch.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Dostál) – Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Schaus, Mikuš – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Kusko, L. Čermák (C), Kašpar – Mallet, Hruška, Köhler – Plášek ml., R. Zohorna, L. Horký.

    Rozhodčí: Harnebring (SWE), Hejduk – Svoboda, Lhotský

    Diváci: 5872
    bahis siteleri