Sparta – Olomouc 4:6 (kon.) | Liberec – K. Vary 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:6 (0:1, 2:2, 2:3)
HC Olomouc
Neděle 18.11.2018, 15:00Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Jaroměřský – 2 min., krosček).
     
    54:44
    Pražané si zahrají přesilovku pět na čtyři, dvě minuty za hákování dostal Jiří Ondrušek.
     
    51:36
    Hosté mají možnost ještě navýšit svůj náskok a splnit svým příznivcům přání v "desítku". Blaž Gergorc obdržel dvě minuty za napadení.
     
    45:39
    Jenže záhy po vyrovnání jdou Pražané do čtyř a Olomouc může vrátit vedení na svou stranu, Zach Sill dostal dvě minuty za podrážení.
     
    37:46
    Kudrna si sebral puk v útočném pásmu, najel si do levého kruhu a ohrozil hostujícího brankáře, ale rozhodčí odpískali faul Jiřímu Smejkalovi (SPA) za hákování a situaci dali tak jasnou konečnou tečku.
     
    32:50
    Ale ne na dlouho. Petr Vrána (SPA) oslabuje svůj tým kvůli nedovolenému bránění.
     
    31:27
    A už se strhla první, pravděpodobně ne poslední, bitka. Delisle se Škůrkem si své pěstní hrátky odpykají na trestné lavici. Za vteřinu začne přesilovka Olomouce pět na čtyři.
     
    30:40
    Sparta se ale připravuje o poslední necelou minutu, Jeremie Blain usedá na trestnou lavici za nedovolené bránění, hraje se čtyři na čtyři.
     
    27:28
    Drama pokračuje. Sparta měla tlak před bránou, bojovalo se o puk, kterého se na poslední chvíli ujal Buchtele. Jenže než vystřelil, podrazil ho Zbyněk Irgl a Pražané si zahrají dlouhou dvě minuty přesilovku pět na tři.
     
    26:37
    Vzápetí se stala nepříjemná věc u olomoucké střídačky, sparťana Berana tvrdě složil olomoucký Tomáš Dujsík, který si vysloužil 5 minut a do konce utkání za vražení na hrazení, ledaři museli odstřaňovat krvavé stopy z hrací plochy. Trest odpyká Bruno Mráz a Sparta se může sebrat v dlouhé početní výhodě.
     
    20:56
    Olomouc si zahraje první přesilovku, Tomáš Dvořák se provinil nedovoleným bráněním.
     
    06:03
    Je tu první vyloučení zápasu, Lukáš Nahodil (OLO) je potrestán dvěma minutami za hákování.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 29. Blain (Košťálek, P. Vrána), 31. Kudrna (Gregorc, Košťálek), 45. P. Vrána (Smejkal), 57. Buchtele (Pech, Kudrna) – 18. Burian (Jaroměřský, J. Galvas), 25. Holec (Strapáč, Laš), 27. Holec (Skladaný, J. Galvas), 50. Ostřížek (V. Tomeček), 51. Burian (Švrček, Irgl), 51. Laš (Skladaný)


    HC Sparta Praha: Machovský (27. Honzík) – T. Voráček, Delisle, Tomáš Dvořák, Blain, Košťálek, Gregorc, M. Jandus – Kudrna, P. Vrána (C), Smejkal – Forman, Pech (A), Kumstát – Beran, Sill, Rousek – Jarůšek, Pšenička, Buchtele.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), J. Galvas, Švrček, Škůrek, Jaroměřský, Dujsík, Staněk – Irgl, Strapáč, Mráz – V. Tomeček, J. Knotek (A), Ostřížek – Jergl, Nahodil, Burian – Holec, Skladaný, Laš.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 8 733
    bahis siteleri