Anglie – Chorvatsko 2:1 (kon.) | Švýcarsko – Belgie 5:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
5:2 (3:2)
Belgie
Neděle 18.11.2018, 20:45 • Swissporarena, Luzern • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:21)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:6.
     
    Fantastické utkání je minulostí! Švýcarsko poráží Belgii vysoko 5:2 a postupují mezi nejlepší čtyřku Ligy národů! Hostující Belgie vlétla do utkání jako velká voda a po dvou brankách Thorgana Hazarda vedla v 17 minutě 2:0! Domácí Švýcarsko však nesložilo zbraně! Ve 27. minutě snížil z pokutového kopu Ricardo Rodríguez a o čtyři minuty později vyrovnal Haris Seferović! Od té doby byli Švýcaři o něco aktivnější a dočkali se odměny. Ve 44. minutě se po rychlém protiútoku prosadil Haris Seferović! Po změně stran pokračovalo Švýcarsko ve skvělém výkonu a v 62. minutě vsítil postupovou branku Nico Elvedi! Belgie mohla snížit, ale Hazardovu ránu zlikvidoval Sommer! Pět minut před koncem navíc Švýcarsko přidala pátou branku, když svůj hattrick dovršil Haris Seferović!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Haris Seferović, přichází Albian Ajeti.
     
    90+2
    Haris Seferović krásným centrem do pokutového území našel Zakariu, který střílel ve skluzu, ale Thibaut Courtois proti němu vytáhl parádní zákrok!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Thomas Meunier, přichází Divock Origi.
     
    89
    Michy Batshuayi odcentroval do pokutového území, kde se uvolnil Boyata, jehož jedovatou střelu zkrotil Yann Sommer na brankové čáře!
     
    89
    Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu, jenže Denis Zakaria podle rozhodčího zahrál hrudí. Švýcarsko se znovu ubránilo.
     
    88
    Batshuayi uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, jenže Belgie se nyní nemůže usadit na polovině domácí reprezentace.
     
    87
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Loris Benito.
     
    87
    Haris Seferović na polovině hrací plochy fauloval Kompanyho a vidí žlutou kartu.
     
    86
    Na druhé straně nebezpečně střílel Eden Hazard, jehož dělovku vytáhl domácí brankář Sommer na břevno!
    85. Haris SEFEROVIĆ - 5:2
     
    85
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Podle všeho je rozhodnuto! Švýcarsko totiž přidává pátou branku! Shaqiri patičkou našel Mbabua, jež odcentroval do prostoru, kde stál HARIS SEFEROVIČ, který hlavou dovršil svůj hattrick!
     
    84
    Toby Alderweireld odcentroval z pravé strany do pokutového území, ale Mertens se svým nízkým vzrůstem nemohl udělat v pokutovém území paseku.
     
    83
    Dries Mertens vnějším nártem odcentroval na malé vápno, kam se tlačil Michy Batshuayi, ale důrazný Timm Klose jej nepustil do zakončení.
     
    82
    Belgie se usadila na polovině domácího mužstva a hledá si cestičku do pokutového území. Nikdo ve žlutém dresu nedostává příliš mnoho prostoru.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. Ricardo Rodríguez (pen.), 31. Seferović (Shaqiri), 44. Seferović (E. Fernandes), 62. Elvedi (Shaqiri), 85. Seferović (Mbabu) – 2. T. Hazard, 17. T. Hazard (Tielemans)

    Karty:   38. Xhaka (SUI), 80. Mbabu (SUI), 87. Seferović (SUI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:6.
    Švýcarsko: Sommer – Mbabu, Elvedi, Klose, Ricardo Rodríguez – E. Fernandes, Xhaka, Freuler (79. Zakaria), Zuber (87. Benito) – Shaqiri – Seferović (90+2. Al. Ajeti).
    Náhradníci: Mvogo, Omlin – Al. Ajeti, Lang, Sow, Moubandje, Zakaria, Fassnacht, Gavranović, Benito, Lacroix, Oberlin.

    Belgie: Courtois – Alderweireld, Kompany, Boyata – Meunier (90. Origi), Tielemans, Witsel, Chadli (65. Batshuayi) – T. Hazard, D. Mertens, E. Hazard.
    Náhradníci: Mignolet, Casteels – Januzaj, Batshuayi, Denayer, Mechele, Kabasele, Dendoncker, Castagne, Vanaken, Praet, Origi.

    Rozhodčí: Orsato – Manganelli, Preti (vš. ITA)
    bahis siteleri