Carolina – New Jersey 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:1 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:4 (po pr.)
Edmonton – Vegas 3:6 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 19.11.2018, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Ondřej Kaše (ANA) 1+0, 6 střel, čas na ledě 18:09
    Marko Daňo (COL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 6:20 (05:19:28)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Mikko Rantanen (COL) 1+2
    2. Brandon Montour (ANA) 1+2
    3. Nathan MacKinnon (COL) 1+2

     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-42; Zablokované střely: 24-11; Vhazování: 59%-41%; Hity: 16-27; Přesilové hry: 1/3-2/2; Trestné minuty: 4-6.

     
    Český útočník Ondřej Kaše sice poslal Anaheim na začátku druhé třetiny do dvoubrankového vedení, jenže Nathan MacKinnon svou brankou přispěl ke skvělému návratu Avalanche a druhou asistencí se podepsal pod rozhodující gól, o který se pouhé dvě sekundy před koncem prodloužení postaral Mikko Rantanen. Nejlepší útočná formace NHL opět zazářila a postarala se o jubilejní 1000. vítězství Colorada. Výsledek. Anaheim Ducks 3 Colorado Avalanche 4.
     
    Konec zápasu.
    64:58 Mikko RANTANEN - 3:4
     
    64:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon ukázal svou velikost, když s chladnou hlavou v posledních sekundách prodloužení zavezl puk podél střídaček do útočného pásma, u hrazení předvedl brzdu, vykročil do kruhu pro vhazování a krásnou zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování MIKKA RANTANENA, který parádní bombou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější levý horní roh brány a po vystřelení 1000. výhry Colorada v NHL poslal polibek do hlediště Honda Center! Rozhodnutí přišlo necelé dvě sekundy před koncem prodloužení – 3:4. Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.
     
    64:45
    Pontus Åberg dostal dvě minuty za sekání a Colorado má šanci rozhodnout. Oddechový čas.
     
    64:43
    Mikko Rantanen na levém křídle vybojoval puk a krásně si sjel před bránu, kde rychlou střelou zápěstím minul vzdálenější pravý horní roh!
     
    64:14
    Philipp Grubauer vyrazil střelu Ducks z vrcholu mezikruží a poté mohl skórovat Josh Mahura, pokus mladého obránce byl ale přizvednut do ochranné sítě.
     
    64:00
    Do konce prodloužení zbývá odehrát 1 minuta.
     
    63:11
    Josh Mahura po nepřesné střele Avalanche posunul bránu, byl do ní ovšem jasně natlačen.
     
    62:43
    Ryan Getzlaf napřáhl na vrcholu levého kruhu ke střele, kterou Philipp Grubauer vyrazil vyrážečkou.
     
    62:26
    Ducks vyrazili do protiútoku poté, co Carl Söderberg střelou z levého kruhu přestřelil bránu Ducks.
     
    61:58
    Andy Welinski se snažil objet bránu Philippa Grubauera, Carl Söderberg mu to ale neumožnil.
     
    60:35
    Nathan MacKinnon na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a rychlou střelou zápěstím chtěl vymést bližší pravý horní roh brány, Ryan Miller ale puk levým ramenem vyrazil a poradil si i s jeho bekhendovou dorážkou!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Montour (Åberg, N. Ritchie), 24. Getzlaf (Henrique, Montour), 25. O. Kaše (Montour, Getzlaf) – 23. Andrighetto (Nemeth, Kameněv), 39. MacKinnon (Barrie, Rantanen), 52. Landeskog (MacKinnon, Rantanen), 65. Rantanen (MacKinnon, Landeskog)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Boyle) – Ja. Larsson, Manson (A), Mahura, Montour, M. Pettersson, Welinski – Rakell, Getzlaf (C), Åberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Gibbons, Kossila, Sherwood. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, Zadorov, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, Andrighetto – Dries, Söderberg, Calvert – Daňo, Kameněv, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Kyle Rehman. Čároví: Ryan Galloway, Brad Kovachik

    Diváci: 16502
    bahis siteleri