Třebíč – Přerov 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 3:6 (kon.)
Litoměřice – Slavia 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 5:0 (kon.) | Havířov – Prostějov 2:3 (kon.)
Kladno – Kadaň 3:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 19.11.2018, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V dnešním zápase tedy zvítězili domácí 4:1. Důležitým momentem byl úvod zápasu, kdy domácí skórovali dvakrát během dvou minut. Přerov dokázal pouze snížit na 1:2, poté Třebíč přidala další dvě branky a pojistila si tři body do tabulky. K vítězství přispěl hodně i Pavel Jekel, který pochytal mnoho nebezpečných střel. (20:02:22)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Třebíč dohrává zápas za potlesku diváků...
     
    59:19
    Hraje se tedy čtyři na čtyři. po delším intervalu zasahoval po střele z dálky Jekel, ten ale vše zvládl a dokonce i po chvíli zastavil další střelu Přerova.
     
    59:00
    Süss (TRE) vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    58:48
    Střondala našel volného Süsse, ten trefil pouze boční síť!
     
    57:55
    Vypadá to, že tenhle zápas je již rozhodnutý, domácí dohrávají zápas v přesilovce. Střela Raška byla tvrdá Klouček ramenem puk vytěsnil. Poté následovaly pokusy Malce a Szathmáryho, i s těmito si poradil brankář Zubrů.
     
    57:03
    Padrnos (PRE) vyloučen na 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    56:37
    A mohli jsme vidět už i "bůra",střela Ferdy bekhendem propadla až na brankovou čáru, zde puk ale lapl Klouček a přerušil hru.
    55:43 Silvester KUSKO - 4:1
     
    55:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají šťastně přesilovku. Jelikož po střele SILVESTERA KUSKA z velkého úhlu se puk nejspíš smolně odrazil od jednoho z hostů. Asistence: Adam Raška a Ondřej Malec.
     
    55:10
    Hosté si komplikují zdramatizování zápasů. Domácí mají další přesilovku, po buly střílel dneska aktivní Szhathmáry a Klouček musel předvést velice kvalitní zákrok.
     
    54:42
    Čáp (PRE) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    54:31
    Přerov drží puk čím dál častěji na holích, tentokrát střela od modré skončila mimo branku.
     
    53:40
    Puk směřující skákavě do brankoviště našel jako první brankář Třebíče a opět přerušil hru.
     
    53:27
    Střela Kuska byla tečována před Kloučkem, ale puk skončil mimo branku. Poté se musel předvést Pavel Jekel, ale s nahozeným pukem neměl problém a přerušil hru.
     
    52:50
    Hra vysokou holí, bude se vhazovat ve středním pásmu. Přerovu zbývá na vyrovnání zápasů čím dál méně času, již něco okolo 7 minut.
     
    52:27
    Mikyska nahodil puk ze středu hřiště obloučkem na branku, Klouček puk pouze vyrazil před domácího Škvrňu, tomu puk ale přeskočil hůl.
     
    51:03
    Hosté v plném počtu.
    Marken.cz

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 4. Szathmáry (Nedvídek, Raška), 6. L. Vágner (Havlát, Nedbal), 30. M. Novák (Süss, D. Mikyska), 56. Kusko (Raška, Malec) – 29. Kopta (R. Černý, Malina)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Bilčík, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, D. Mikyska, R. Čermák – Vodný, Raška, Střondala – Kusko, Nedvídek, Havlát – Malec, Škvrně, Paták – Süss, M. Novák, Ferda.
    HC ZUBR Přerov: Klouček (Klimeš) – Pala, Čáp, Padrnos, Zbořil, R. Černý, Malina, M. Pohl – T. Doležal, T. Sýkora, Moučka – Milan Procházka, Pšurný, Sikora – Rachůnek, Hejcman, Navrátil – Kopta, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Skopal, Kopeček – Ševic, Doleža

    Diváci: 917
    ocianews.com