Motor ČB – Třebíč 0:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:4 (kon.)
Kadaň – Havířov 4:7 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Přerov – Litoměřice 4:2 (kon.)
Slavia – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 21.11.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     


    ČEZ Motor České Budějovice

    S ohledem na uplynulé situace nemůže na jihu Čech panovat spokojenost. Motor do posledních dvou zápasů totiž nastoupil s neregulérní sestavou. Na soupisce v obou případech figurovalo o jednoho staršího hráče více, než technické normy soutěže povolují. A proto Jihočechům byla utkání zkontumována ve prospěch Ústí nad Labem a Kladna, kvůli čemuž se Jihočeši propadli na druhé místo tabulky. Z posledních pěti zápasů tak Motor bral pouhé tři body. Nyní bude chtít v Budvar aréně započít úspěšnější sérii, která by jej případně mohla vrátit na první místo tabulky.

    Nejproduktivnějším hráčem českobudějovického celku je Martin Novák. Třicetiletý útočník sbíral body v uplynulých zápasech celkem pravidelně, uvidíme, zda naváže i proti Třebíči. Z defenzivních řad vyčnívá bodovým ziskem Žiga Pavlin, jenž má na kontě úctyhodných osmnáct zápisů.
     


    SK Horácká Slavia Třebíč

    Třebíči se v posledních kolech Chance ligy daří. Z posledních sedmi pokusů Sobotkovi svěřenci zvítězili hned šestkrát, neuspěli akorát v zápase o Vysočinu. V derby proti Jihlavě padli nejtěsnějším možným rozdílem, tedy 0:1. Třebíčští se díky povedeným výkonům posunuli na devátou příčku tabulky. Ta jim opět přináší možnost zabojovat a probojování se ještě výše. Například k tomu, aby poskočila o šest příček v tabulce, chybí Třebíči „pouhých“ šest bodů.

    Nejproduktivnějším hráčem tohoto celku je Lukáš Nedvídek. Zdatně mu sekunduje Adam Raška, který zatím také prožívá povedenou sezónu. Opory mají Třebíčští i v brankovišti. Nejvíce prostoru mezi třemi tyčemi dostává Lukáš Dostál. O osm zápasů méně pak odchytali brankáři Jekel a Vejmelka. Hlavně druhý jmenovaný, který v Třebíči občas vypomůže z brněnské Komety, má velmi solidní čísla.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Prospal ml., Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Šimánek, Bradley, Z. Doležal – Čermák, Doktor, Vaculík.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, R. Čermák – Vodný, Raška, Mlynář – Kusko, Nedvídek, Havlát – Malec, Škvrně, Paták – M. Novák, Ferda, Tadeáš Král.

    Rozhodčí: Barek, Micka – Kotlík, Maštalíř.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Martin Novák se dostal ke kotouči za Jekelovou svatyní. Odtud jej razantně posílal na někoho před brankou, nicméně ani jeden z Českobudějovických k němu neměl blízko.
     
    01:21
    Jakub Doktor nahodil kotouč ze středního pásma do pásma útočného. Zde kotouč vybojovali jeho spoluhráči, kteří se tak mohou usadit v pásmu a případně ohrozit hostujícího brankáře.
     
    02:31
    Odraženého kotouče využil Lukáš Paták, jenž ho měl na holi po přejetí útočné modré čáry. Na jednoho z domácích obránců si ale nepřišel a pro jistotu kotouč odpálil zpět do neutrálního pásma.
     
    03:25
    Lukáš Endál přebral přihrávku, vjel do pásma a pokusil se o přihrávku přes celou šířku kluziště. Bohužel pro něj ale jeho přihrávka byla zablokována prvním vracejícím se hráčem.
     
    03:49
    Lukáš Vágner ztečoval kotouč mimo hrací plochu. Konkrétně na vlastní střídačku, kde měli jeho spoluhráči co dělat, aby se letícímu kusu gumy stačili vyhnout.
     
    03:59
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Silvester Kusko – 2 min., podrážení).
     
    04:07
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Českobudějovičtí hráči sice vyhráli buly, ale nedomluvili se na modré čáře. Tam se kotouče ujal ROBERT HAVLÁT, jenž se dostal do úniku. A ten napálil naprosto přesně nad Strmeňův beton. Bez asistence.
    04:07 Robert HAVLÁT - 0:1
     
    04:50
    Jakub Babka sáhl do jedné ze střel. Nebyl ale v optimální pozici k teči. Jeho tečovaný pokus tedy projel kolem pravé tyče z gólmanova pohledu.
     
    05:32
    Pavel Pýcha nejprve napřáhl ke střele, následně trefil prvního clonícího hráče, jímž byl Havlát. Následně Pýcha dostal znovu přihrávku na modrou, kotouč mu ale přeskočil přes hůl.
     
    06:23
    Nyní pálil Karel Plášil. Pavel Jekel na jeho pokus sice neměl nejlepší výhled, nicméně jej dokázal zastavit. Puk vyrazil někam do míst před sebe.
     
    06:23
    Následuje komerční přestávka. Po jejím skončení se bude vhazovat po levé ruce Jekelově ruce.
     
    07:46
    Českobudějovičtí hokejisté vybojovali kotouč za soupeřovou svatyní. Odtud jej poslali na Kutláka, který ho přihrál svému kolegovi z obranné dvojice Fillmanovi. Ten se pokusil o střelu, a to hned dvakrát. V obou případech ale Fillmanova střela až na branku neprošla.
     
    08:27
    Pýcha bojoval o kotouč u hrazení, přičemž ho na spoluhráče dostal nedovoleně – rukou. Hra se tedy přesune do neutrálního pásma.
     
    09:27
    Před třebíčskou brankou nastala menší trma vrma. Hostující obrana si ale poradila, a to i s přispěním Pavla Jekela, který se stihl přemístit a střelu lapil.
     
    10:26
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Doležal – 2 min., faul loktem).
     
    10:51
    Síly na ledě se vyrovnají. Třebíčští zbytečně přicházejí o přesilovou hru. Šimon Szathmáry inkasuje dvě minuty za držení.
     
    11:32
    Více prostoru na ledě zatím vyhovuje domácí celku. Ten se dostal až ke střeleckému pokusu. Cody Bradley to zkusil z vrcholku kruhu k bližší tyči, ovšem Jekel včas zasáhl.
     
    11:51
    Martin Novák nebyl v lehké pozici. Stál ve velkém úhlu a navíc bojoval o kotouč s protihráčem. Přesto dokázal vystřelit. Jekel však Novákovu střelu téměř bez obtíží vyráží za svou svatyni.
     
    12:26
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Roman Čermák – 2 min., hákování).
     
    12:26
    Motor má velkou příležitost jak srovnat! Dvacet pět vteřin totiž bude hrát dvojnásobnou přesilovou hru!
     
    12:37
    Českobudějovičtí po krátké kombinaci vypálili na třebíčskou svatyni. Před Jekelem se ještě kotouč nepříjemně odrazil, přesto si s ním hostující strážce svatyně dokázal poradit. Přikryl ho pod svou rukavici.
     
    13:02
    Domácí se stáhli velmi blízko Jekelovy svatyně, leč obstřelovali ji marně. Michal Vodný nebezpečný projektil zablokoval. Následně dokonce kotouč vyhodil až ke Strmeňovi.
     
    13:32
    Motor dvojnásobnou přesilovou hru nezužitkoval. Poté se provinil zakázaným uvolněním. Před Strmeněm se ale nehrálo dlouze. Hra se přesunula opět do třebíčského pásma, kde už Jekel úspěšně kryje další střelu.
     
    14:14
    Zdeněk Doležal se dostal na vrchol kruhu. Odtud vystřelil velmi svižný projektil na vzdálenější tyč. Jekel se jen ohlédl. Kotouč ale skončil na zadním mantinelu.
     
    14:23
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ondřej Vaculík.
     
    15:20
    Jakub Doktor napadal hostující rozehrávku. Tím protihráče poněkud zdržel, nicméně do útoku se dostali i tak. Po delší době pak Třebíč vypálila na domácí branku, Strmeň je však pozorný.
     
    16:11
    Matěj Novák se dostal k nebezpečné dorážce zblízka Strmeňovy branky! Českobudějovický strážce svatyně se ale stihl přemístit a Novákův projektil zneškodnil.
     
    16:30
    Jana Strmeně nyní vyvolávají domácí fanoušci. Potlesk si naprosto zasloužil, nejednou totiž nyní zachránil domácí tým od inkasování druhé branky.
     
    16:33
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., sekání).
     
    17:31
    Pavel Pýcha sekl jednoho z protihráčů, ten by se totiž jinak mohl dostat do samostatného úniku. Pýcha tak za sekání odjíždí na trestnou lavici.
     
    18:41
    Zdeněk Doležal našel na pravém křídle rozjetého Mitche Fillmana. Ten se pak vydal směrem na branku. U její pravé tyče z gólmanova pohledu pak hledal ještě lépe postaveného spoluhráče, nicméně puk až k němu neprocpal.
     
    19:06
    Karel Nedbal hledal střílenou přihrávkou jednoho ze spoluhráčů. Ten se pokusil tečovat v prostoru mezi kruhy. Puk však skončil jen výrazně mimo domácí svatyni.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda je za námi. Herně lepší byl domácí Motor, který však zkraje zápasu, navíc ve vlastní přesilové hře, inkasoval. Na opačné straně pak Pavel Jekel chytil nejednu dobrou českobudějovickou šanci.

    Další dějství začne přibližně v 18:26.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku – 11:6
    Střely mimo – 3:1
    Zblokované střely – 7:1
    Vhazování – 16/27:11/27
    Trestné minuty – 6:8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:57
    Lukáš Vágner ujel se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Vágner dostal přihrávku k pravé tyči, odkud to zkusil z první. Strmeň se dokázal včas přemístit, čímž svůj tým zkraje třetiny dokázal podržet.
     
    21:52
    Hraje se v obranném pásmu domácích. Ti ale nyní neústupně brání a Třebíčské nechtějí pustit ke kotouči.
     
    22:29
    Motor vybojoval kotouč ve středním pásmu, načež Milan Dančišin nahodil kotouč až na Jekela. Následně po buly pálil Karel Plášil, i s tímto pokusem si ale Pavel Jekel poradil.
     
    23:54
    Jeden z třebíčských hráčů se nechtěl dostat do ofsajdového postavení, a tak kotouč jen nahodil na Strmeně ještě ze středního pásma. Domácí brankář vyrazil. Poté sudí zdvihá pravici na znamení výhody pro Motor.
     
    24:08
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Martin Škvrně – 2 min., hákování).
     
    24:49
    Motor dlouho kombinoval. Až si sjel hlouběji do pásma Mitch Fillman, jenž se tím pádem ocitl v dobré střelecké pozici. Zkusil to z první, ovšem Jekel zasáhl fantasticky lapačkou, v níž kotouč bezpečně drží.
     
    25:40
    Lukáš Endál stál osamocen na pravém kruhu. Tam také dostal přihrávku. Českobudějovický útočník to zkusil z první, nicméně vzdálenější tyč o dobrých dvacet centimetrů netrefil.
     
    26:21
    Po komerční přestávce se bude vhazovat v obranném pásmu třebíčského týmu. A to proto, že se jeden z českobudějovických natlačil před branku, kde byl ale opět pohotový Jekel, který kotouč ukryl.
     
    26:45
    Vydareného pokus od modré nebyl vůbec špatný. Třebíčská obrana jej ale včas zastavila. Domácí se pak pokoušeli o dorážky, ty se ale cestu až k brance nenašly.
     
    27:56
    Českobudějovičtí se museli na chvíli bránit v obranném pásmu. Třebíčští ovšem nic závratného nevymysleli. Jan Strmeň mohl být mezi třemi tyčemi relativně v klidu.
     
    28:30
    Jakub Čejka se dotkl kotouče v útočném pásmu u hrazení. A tak z toho bylo postavení mimo hru, které rozhodčí signalizoval. Hra se přesune do neutrálního pásma.
     
    29:26
    Českobudějovičtí se snaží, seč to jde. Atmosféra v Budvar aréně graduje. Zatím jsme se ale žádného gólu v třebíčské síti nedočkali. Teď pálil z prostoru mezi kruhy Vaculík, nicméně nezacílil na prostor mezi třemi tyčemi.
     
    30:18
    Miloslav Čermák vypálil od modré čáry. Jeho spoluhráče před brankou měl co dělat, aby se letícímu puku vyhnul. To se mu ale na poslední chvíli podařilo. Kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    30:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ačkoliv je Motor herně lepším týmem, prohrává již o dvě branky! Lukáš Nedvídek obral o kotouč Fillmana a zkusil puk zblízka branky zasunout za brankovou čáru. Strmeň ještě vyrazil. Na dorážku SILVESTERA KUSKA už ale nestačil – 2:0 pro Třebíč. Asistence: Lukáš Nedvídek, Robin Havlát.
    30:52 Silvester KUSKO - 0:2
     
    32:24
    Dalimil Mikyska razantně nahodil kotouč za Strmeňovu branku. Čárový rozhodčí nebyl vůbec daleko od toho, aby kotouč skončil někde v jeho tváři. Na poslední chvíli se naštěstí stačil vyhnout.
     
    33:52
    Dlouho se bojovalo o kotouč u hrazení. Až Pavel Pýcha se dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry. Bohužel pro něj a jeho tým ale projektil neprošel až na branku.
     
    34:59
    Lukáš Endál se dostal k odraženému kotouči u pravé tyče z Jekelova pohledu. Českobudějovický kanonýr zacílil na bližší tyč. Už se radoval, nicméně puk skončil jen na vnější síťce. Útočná snaha Motoru tedy opět přichází vniveč.
     
    35:26
    Pro hru vysokou holí se hra přesunula do neutrálního pásma. Odsud se českobudějovičtí hráči dostávají opět do útoku. Uvidíme, zda tentokrát budou v zakončení úspěšnější.
     
    35:58
    Nebyli. Naopak. Martin Škvrně se svými dvěma spoluhráči ujel do přečíslení. Vzal ho celé na sebe, ale rozezvučel jen zadní plexisklo, kam kotouč z jeho hole vyletěl.
     
    36:25
    Na opačné to byla akce o něco výraznější! Pavel Pýcha měl volnou cestu k brance, čehož využil. Dostal se až před ni. Následně zkusil zavěsit bekhendem do horního růžku, ovšem ten o nějaký ten centimetr přestřelil.
     
    37:42
    Karel Plášil vyslal dělovku od modré čáry. Pavel Jekel ale mohl být v klidu. Puk si opět cestu mezi tři tyče nenašel. Končí jen v rohu ledové plochy, kde už o něj oba týmy svádějí souboj.
     
    38:30
    Milan Dančišin se pokusil prosmýknout kolem protihráče. Zřejmě byl ale faulován, a tak Motor bude mít k dispozici další přesilovou hru.
     
    38:30
    Tak nakonec je vše jinak! Milan Dančišin pád zřejmě nafilmoval nebo mu poněkud přidal. Za to inkasuje dvě minuty. Za Třebíč pak za podrážení odchází na trestnou Čejka. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    39:43
    Motor se zatím ne a ne střelecky prosadit. Nyní se to nepovedlo ani Miloslavu Čermákovi. Ten střílel z bekhendové strany hole, navíc zblízka branky. Jekel byl na svém místě ale opět včas.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhých dvacet minut mělo podobný průběh jako první třetina. Motor je herně lepším týmem, nikoliv však gólově. Třebíč se opět prosadila a vede tedy již o dva přesné zásahy. Uvidíme, zda České Budějovice dokáží střelecké prokletí zlomit.

    Posledních dvacet minut začne přibližně v 19:19.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku – 26:15
    Střely mimo – 9:3
    Zblokované střely – 16:2
    Úspěšnost vhazování – 65%:35%
    Trestné minuty – 8:12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Šimon Szathmáry jel po pravém křídle, načež vypálil nenápadnou střelu. Ta mířilo do horního vzdálenějšího růžku. Strmeň ale dokázal včas zareagovat a kotouč vyrazil mimo nebezpečí.
     
    41:34
    Václav Prospal se dostal po vhazování ke střele z vrcholku kruhu. Jekel se proti kotouči přesunul včas, zasahovat ale nemusel. Prospalův pokus zamířil mimo levou tyč.
     
    42:43
    Zdeněk Kutlák se vydal do útočného pásma. Tam úspěšně zavezl kotouč a následně se dostal i ke střele. I on pálil z vrcholku kruhu. Zamířil do vzdálenějšího horního růžku. A to přesně, nicméně Jekel zasáhl za pomoci lapačky naprosto přesně.
     
    43:43
    Českobudějovičtí se drží na kotouči, nyní se jim ale nedařilo projít přes střední pásmo. Motor se záhy dostal do ofsajdu, vhazovat se tedy bude aspoň ve středním pásmu.
     
    44:56
    Tadeáš Král zblokoval kotouč, který od modré posílal Jakub Babka. Vydal se do samostatného úniku, který ale nakonec zůstává bez gólového proměnění! Jan Strmeň se přesunul a betony secvakl včas.
     
    45:21
    Hra se nám opět přesunula do útočného pásma českobudějovické celku. Kotouč tam konkrétně zavezl Lukáš Endál. Sólovou akci zakončil táhlou střelou k bližší tyči. Jekel je ale pozorný a i s tímto pokusem nemá výraznější problém.
     
    46:10
    Třebíčští hokejisté vyhodili kotouč k Janu Strmeňovi. Následně se dokonce dostali i k nebezpečné střele. Konkrétně pálil Lukáš Nedvídek. Jeho pokus musel domácí příznivce pořádně vystrašit. Naštěstí pro ně ale skončil těsně mimo tyč.
     
    46:31
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., krosček).
     
    47:30
    Lukáš Vágner nahodil od modré čáry. Jeho pokus vyrazil Strmeň jen před sebe, kam si nebezpečně sjížděl jeden z protihráčů. Naštěstí pro Motor ale kotouč netrefil.
     
    48:30
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Motor už to bude mít do konce zápasu hodně těžké, pokud chce ještě pomýšlet na bodový zisk. Zblízka branky přidal třetí trefu TADEÁŠ KRÁL. Asistence: Šimon Szathmáry, Lukáš Paták.
    48:30 Tadeáš KRÁL - 0:3
     
    48:53
    Někteří fanoušci domácího týmu nesou třetí inkasovanou branku svého celku nelibě a opouští Budvar arénu předčasně. Tak uvidíme, zda budou moci litovat a Motor se ještě alespoň dotáhne na svého soupeře. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    49:07
    Třebíčští se bleskově přesunuli ze svého pásma do pásma útočného. Tam zacílili na Strmeňovu branku, nicméně právě domácí brankář byl úspěšný. Poradil si i s následnou střelou Karla Nedbala, již podržel v lapačce a následně rozehrál.
     
    50:24
    Miloslav Čermák přejel útočnou modrou čáru, poté ale neměl komu ze spoluhráčů přihrát. Českobudějovičtí udrželi kotouč, nicméně vzápětí se dostávají do ofsajdového postavení.
     
    51:50
    Českobudějovičtí hokejisté jsou stále na kotouči, nicméně se jim nedaří přejít střední pásmo. To totiž soupeř nyní bedlivě brání.
     
    52:26
    Z levého kruhu střílel z prvního dotyku René Vydarený. Místo u bližší tyčky si nicméně Jekel pohlídal. Následně dokázal zneškodnit i střelu Lukáše Endála. Bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    53:42
    Milan Dančišin předal kotouč Martinu Beránkovi. Ten vjel hlouběji do útočného pásma, kde zkusil zacílit z levého kruhu. Beránek ale při střele upadl, tudíž branku ani neohrozil.
     
    53:55
    Hra se nám přesunula do útočného pásma třebíčského týmu. Zde vybojovali kotouč hráči s „M“ na prsou a zaváží jej na opačnou stranu ledové plochy.
     
    54:56
    Ani nyní se svěřenci Václava Prospala nemohou usadit v útočném pásmu. S jejich šancemi na případný bodový zisk to začíná vypadat hůře a hůře. Nyní ale mají další příležitost zaútočit. Třebíč posílá kotouč na zakázané uvolnění.
     
    56:02
    Na ledové ploše se toho nyní příliš nedělo. Až Miloslav Čermák se dostal ke kotouči a zkusil to z nevýhodné pozice, když byl tísněn obráncem. Pavel Jekel jeho pokus viděl, a proto s ním neměl žádný problém, v pohodě kotouč vykopává do rohu kluziště.
     
    56:51
    Václav Prospal mladší poslal ze středního pásma puk na Jekela. Ten rozehrál na své spoluhráče, kteří se ale záhy provinili zakázaným uvolněním. Sudí tedy vrací hru před třebíčského strážce svatyně, který je dnes zatím bezchybný.
     
    57:01
    Milan Dančišin stál zhruba na vrcholku kruhu. Tam se k němu odrazil kotouč, nicméně Dančišin pálil z otočky. I proto jeho pokus neměl potřebnou razanci, tím pádem ani gólové parametry.
     
    57:46
    Roman Čermák srazil jednoho z protihráčů v rohu ledové plochy nedovoleným způsobem. To očím rozhodčího neuniklo, a tak to Motor ještě může v závěru zkusit, bude totiž hrát přesilovou hru.
     
    57:46
    Roman Čermák za vražení na hrazení inkasuje 2+10 trestných minut. Odchází tedy do kabin, do dnešního utkání již nezasáhne.
     
    57:50
    Jan Strmeň míří na střídačku svého týmu, Motor bude hrát s dvojnásobnou početní převahou!
     
    58:36
    Lukáš Endál dostal nabito na pravý kruh. Z ideální pozice ale napoprvé kotouč jen promáchl. Měl ale dost prostoru k druhému pokusu. Ten však Jekel bez obtíží skryl někde u svých betonů.
     
    59:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Kotouč se odrazil příhodně pro ONDŘEJE MALCE, který neměl problém zacílit od mantinelu do odkryté svatyně. Bez asistence.
    59:49 Lukáš NEDVÍDEK - 0:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Motor dnes strávil většinu zápasu v útočném pásmu, tam se mu ale střelecky absolutně nedařilo. A to ani ne tak vlastní zásluhou. Třebíčští hráči dnes hráli velmi obětavě a zablokovali nejednu střelu. V brance pak stál jistý Pavel Jekel, který by se dnes mohl určitě ucházet o nejlepšího hráče utkání.

    Z tohoto zápasu je to tedy vše, děkujeme za pozornost!
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku – 38:24
    Střely mimo – 13:3
    Zblokované střely – 20:2
    Úspěšnost vhazování – 56%:44%
    Trestné minuty – 10:24 (20:00:46)
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Havlát, 31. Kusko (Nedvídek, Havlát), 49. Tadeáš Král (Szathmáry, Paták), 60. Malec


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Prospal ml., Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Šimánek, Bradley, Z. Doležal – Čermák, Doktor, Vaculík.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, R. Čermák – Vodný, Raška, Mlynář – Kusko, Nedvídek, Havlát – Malec, Škvrně, Paták – M. Novák, Ferda, Tadeáš Král.

    Rozhodčí: Barek, Micka – Kotlík, Maštalíř
    thejrc.org