Liberec – Plzeň 1:1 (kon.) | Dukla Praha – Teplice 1:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:0 (1:0)
FK Teplice
Pátek 23.11.2018, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Brandner odmítl skórovat. Tohle lze neproměnit?
     
    90
    Domácí vtrhli do otevřené obrany, Ivan Schranz připravil absolutní tutovku pro naprosto osamoceného Patrika Brandnera, ten ale ztroskotal na brankáři Divišovi, jenž Brandnerovu střelu vykopl do vzduchu a poté ještě vyrazil z brankové čáry padající míč!
    84. Parádní hlavičku Tetoura vytáhl Diviš!
     
    84
    Schranzův centr Král promáchl, Podaný pak přesným centrem posadil míč na hlavu Tetoura a domácího středopolaře parádním zákrokem vychytal Jakub Diviš!
     
    80
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Frederik Bilovský, přichází David Breda.
     
    77
    Kučerův nepovedený centr se k hostujícímu fotbalistovi vrátil, ani druhý pokus dostat míč před branku se ale Kučerovi nepovedl a Hyčka poté byl v souboji pozdě a za podražení soupeře vidí žlutou kartu.
     
    71
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Bezdička, přichází Ivan Schranz.
    69. Jeřábek nakopl Tetoura jak pytel brambor a dostal červenou.
     
    69
    Teplice budou dohrávat v devíti! Michal Jeřábek ve středu hřiště bez míče hrubě podkopl Tetoura zcela bez šance hrát balón, rozhodčí Ginzel mu po druhé žluté ukazuje červenou a teplický stoper míří předčasně do sprch.
     
    59
    Žluté karty na teplickém kontě neustále přibývají, tentokrát si ji prohlíží Jakub Hora za nafilmování pádu u pokutového území Dukly.
     
    56
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Alois Hyčka.
     
    50
    Po Jindráčkově zákroku se strhla mela ve středovém kruhu, kterou rozhodčí řeší žlutými kartami pro Miloševiće a Jeřábka.
    50. Červená karta po 2. žluté
     
    50
    O několik momentů později byl podobný souboj ve středu hřiště, po nedovoleném zákroku Jindráčka rozhodčí Ginzel ukázal hostujícímu útočníkovi druhou žlutou a potažmo červenou kartu!
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Siim Luts, přichází David Vaněček.
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Soungole, přichází Patrik Žitný.
     
    44
    Zajímavá situace před brankou Dukly, po Krobově centru Kučera hlavou přehodil brankáře Radu a zdálo se, že vyrovnal na 1:1, rozhodčí ale přísně posoudili postavení Jindráčka u domácího brankáře jako aktivní ofsajd.
    39. Blikanec Krále zachraňoval Diviš!
     
    39
    Poněkud komická situace, když Královy katastrofální malé domů se před brankářem Divišem ujal Djuranović, okolo nějž široko daleko nebyl žádný soupeř, černohorský útočník ale byl ve vyložené příležitosti příliš zbrklý a střílel jen do Jakuba Diviše.
     
    37
    Žluté karty na kontě teplických fotbalistů začínají přibývat, Tomáš Kučera ve středu hřiště podrazil Davida Bezdičku a je také karetně varován, což se mu evidentně vůbec nelíbí, na rozhodnutí sudího Ginzela jeho hněv ale nic nezmění.
     
    33
    Rychlý přechod domácích na útočnou polovinu, Bezdička se ale ošklivě ukopl při centru, který nasměroval daleko za teplickou branku a obecenstvo na Julisce si pouze povzdechlo.

    V přerušení vidí žlutou kartu Daniel Soungole za podražení soupeře ve středovém kruhu, po čemž rozhodčí Ginzel ponechal výhodu, později se ale k tomuto zákroku vrátil.
     
    32
    Martin Jindráček v osobním souboji příliš ostře povalil k zemi Nikolu Raspopoviće a stává se prvním žlutě napomenutým fotbalistou.
     
    23
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Uroš Djuranović, přichází Patrik Brandner.
    17. Uroš DJURANOVIĆ - 1:0
     
    17
    Dukla právě vstřelila branku!
    A byl to právě UROŠ DJURANOVIĆ, jenž zatočil svoji střelu k bližší tyči, brankář Diviš si na míč sáhl, vytěsnit mimo branku jej ale nedokázal a Dukla se raduje z úvodní trefy zápasu!
     
    9
    A výraznou šanci měly okamžitě i Teplice! Krob si našel volný prostor na levém křídle, přesnou přihrávkou vyzval k zakončení Trubače, jenž už se skoro běžel radovat, míč ale narazil do tyče domácí branky!
    8. Nebezpečný Ostojič! Zadák Dukly těsně minul tyč
     
    8
    Ve středu hřiště byl nedovoleně atakován Douděra, následný nákop Miloševiće našel před brankou Ostojiće, jehož hlavička jen těsně míjí vzdálenější tyč teplické branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 17. Djuranović

    Karty:   50. Milošević (DUK) – 32. Jindráček (TEP), 33. Soungole (TEP), 37. Kučera (TEP), 50. Jeřábek (TEP), 59. Hora (TEP), 77. Hyčka (TEP)   50. Jindráček (TEP), 69. Jeřábek (TEP)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:8. Rohy: 3:6.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ostojić, Raspopovič, D. Souček – Douděra, Daniel Tetour, Bezdička (71. Schranz), Bilovský (80. D. Breda), Podaný – Djuranović (23. Brandner).
    Náhradníci: M. Hruška – Brandner, D. Breda, Doumbia, Chlumecký, Krunert, Schranz.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob (C) – Soungole (46. Žitný), Kučera – Hora, Trubač (56. Hyčka), Luts (46. Vaněček) – Jindráček.
    Náhradníci: Grigar – Čmovš, Hošek, Hyčka, Moulis, Žitný, Vaněček.

    Rozhodčí: Ginzel – Fišer, Černý
    thejrc.org