Třinec – Vítkovice 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Sparta 0:4 (kon.)
Chomutov – Pardubice 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (2:0, 1:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 23.11.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u extraligy na počtěnou! (19:58:45)
     
    Utkání posledního Chomutova s předposledními Pardubicemi končí jasným triumfem domácích v poměru 6:1. Hvězdou utkání byli Tomáš Svoboda (2+1) a Vladimír Růžička (1+3). Gólově se za domácí celek prosadili také Jakub Sklenář, Ronald Knot či Pavel Klhůfek. Jedinou branku Dynama vstřelil ve třetí třetině Rostislav Marosz.

    Střely na branku: 35:23
    Nejlepší hráči: Tomáš Svoboda (2+1) – Rostislav Marosz (1+0)
     
    Konec zápasu.
     
    58:57
    Pavel Klhůfek se dostal do útoku a přihrával na modrou čáru. Radek Duda nahazoval kotouč do brankoviště, kde se do zakončení dostal Marek Tomica. Zblízka ale Kacetla neprostřelil!
     
    57:31
    Na modré čáře se napřáhl Ty Wishart, který se pokoušel zakončit k pravé tyčce. Jeho rána ale klec Justina Peterse nakonec minula a pokračuje se za brankou Chomutova.
     
    56:57
    Jan Stránský se dostal do protiakce, ale najíždějícímu spoluhráči nepřihrál. Zvolil přihrávku na modrou čáru, která ale nevyšla a kotouč následně skončil mezi diváky.
     
    56:40
    Po vhazování Piráti vyhodili na icing a hra bude pokračovat po pravici Peterse, jenž má dnes na svém kontě jednadvacet zákroků.
     
    56:32
    Podél levého hrazení se až na kruh dostal Denis Kusý. Hostující útočník se dostával ke střeleckému pokusu, ale zakončoval jen do připraveného Peterse v brance.
    55:47 Vladimír RŮŽIČKA - 6:1
     
    55:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    VLADIMÍR RŮŽIČKA ke třem asistencím přidává také branku a zažívá čtyřbodový večer! Jakub Sklenář dostával puk před branku, kde ale nezakončil. Chomutovská dvaašedesátka následně střílela do odkryté branky, kde byl Kacetl v leže se svým spoluhráčem. Asistence: Ronald Knot a Stanislav Dietz.
     
    54:54
    Piráti dlouho kombinovali, nakonec ale nic nevymysleli a Pardubice se hnaly do útoku. Jejich snažení bylo ukončeno ofsajdem, hra bude pokračovat po komerční pauze.
     
    54:10
    Domácí publikum si závěr utkání užívá. Piráti si po parádním výkonu nyní užívají posledních šest minut duelu. Hraje se v útočné třetině severočeského celku...
    53:03 Tomáš SVOBODA - 5:1
     
    53:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SVOBODA měl na hokejce dvě branky. Nejdříve střílel z mezikruží do Kacetla, následně se již prosadil. Bývalý hráč Pardubic poslal na východ Čech jasný vzkaz – mě jste trejdovat neměli. Svoboda si najel před Kacetla a bekhendem jej přehodil. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    51:40
    Petr Sýkora následně nedosáhl na přihrávku směrem do útoku. Hostující forvard pak píchal do lapačky Peterse, ale hned se omlouval. Vhazuje se po pravici kanadského brankáře.
     
    51:04
    Piráti jsou opět aktivní. Jan Stránský se dostal po pravé straně do útoku a po ledě zakončoval na přední tyčku. Ondřej Kacetl si ale celou situaci pohlídal.
     
    50:44
    Masi Marjamäki tygřím skokem ve střední třetině se pokoušel zachytit přihrávku, ale to se mu nakonec nepovedlo. Píská se icing a vhazovat se bude po levici Justina Peterse.
    50:08 Pavel KLHŮFEK - 4:1
     
    50:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek se vzápětí dostal do útoku a z nenápadné akce vede opět o tři branky! PAVEL KLHŮFEK se dostal ke kotouči za brankou. Následně si najel před Kacetla a bekhendem po ledě na zadní tyčku zase uklidňuje svůj celek. Asistence: Radek Duda a David Štich.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Sklenář (V. Růžička), 18. T. Svoboda (Flemming, Štich), 30. Knot (T. Svoboda, V. Růžička), 51. Klhůfek (Duda, Štich), 54. T. Svoboda (V. Růžička), 56. V. Růžička (Knot, Dietz) – 47. Marosz (Vondráček, Hrabal)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Trefný – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, Duda – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – Koblasa, Hanták, J. Havel.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava, Holland, Děrvuk, Hrabal, Wishart, Budík – Rolinek, Marosz, Skokan – Treille, Bubela, P. Sýkora – Perret, Dušek, Vondráček – Kusý, Welsh, Poulíček.

    Rozhodčí: Hodek, Veselý – Malý, Klouček

    Diváci: 3 876
    ocianews.com