Leganés – Alavés 1:0 (kon.)
konec
CD Leganés
1:0 (1:0)
Deportivo Alavés
Pátek 23.11.2018, 21:00 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:13. (22:50:55)
     
    Je konec! Dnešní utkání nám nakonec nabídlo jedinou branku, o kterou se v koncovce prvního poločasu postaral domácí Nasjrí. Ve druhém poločase jsme sledovali velice bojovné představení, přičemž jsme se žádné přesné trefy už nedočkali. Deportivo se dlouhou dobu herně hledalo, naopak domácí vycházeli ze zajištěné obrany. Diváci se tak nedočkali téměř žádných vyložených šancí, na druhou stranu sledovali celou řadu nedovolených zákroků. I tak platí, že Leganés zvítězil, díky čemuž se dostal mimo sestupové příčky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jenomže na zemi zůstal ležet domácí Omeruo, což naprosto ignoroval Ibai, který to nemyslel špatně. Táhlá rána se snesla kousek nad horní konstrukci.
     
    90+1
    Důležitý zákrok předvedl Nyom, který jako první reagoval na centr do pokutového území. Alavés se konečně usadil na útočné polovině.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Deportivu se stále nedaří sevřít soupeře, naopak domácí čekají na rychlé protiútoky.
     
    88
    Velice chytrým zakončením hlavou to zkoušel Carrillo, jehož celkem přesná střela skončila u Pacheca, kterému určitě pomohly dlouhé horní končetiny.
     
    87
    Do ofsajdové postavení se dostal domácí Merino, který tak nemohl pokračovat v akci. Opakovaný záběr skutečně potvrdil snad metrový ofsajd.
     
    86
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Sabin Merino.
     
    85
    Na druhé straně jsme sledovali teprve druhý rohový kop Deportiva. Burgui ho rozehrál cvičeným signálem na Ibaie, jehož dělovka prosvištěla nad břevnem.
     
    84
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Javi Eraso.
     
    84
    Domácí měli k dispozici rohový kop z levé strany, který si vzal na starost Silva. Samotný centr nepřinesl nic nebezpečného, posléze ale sympaticky zakončoval Pérez.
     
    83
    Máme před sebou něco málo přes deset minut. Druhý poločas nám stále nabízí bojovné představení, které doplňuje velká řada nedovolených zákroků.
     
    82
    Zdánlivě nenápadná akce hostujícího celku mohla přinést vyloženou šanci pro Bastóna, jenomže Lunin si pro poskakující balón v poklidu doběhl.
     
    81
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Víctor Laguardia, přichází John Guidetti.
     
    80
    Také Alavés si konečně vybojoval rohový kop, který se ale zrovna nepovedl. Lunin musel daleko z branky, načež ho jeden z protihráčů tvrdě atakoval.
     
    79
    Dalekonosný pas v podání Óscara měl na levém křídle najít Silvu, který ale na prudkou přihrávku nedosáhl. Deportivo bude začínat s akcí od své branky.
     
    78
    Na pořadu dne byl volný kop pro Leganés. Pacheco vyběhl daleko z branky, jenomže neposedný míč dlouho nemohl sevřít do svých rukavic, nakonec se mu to ale povedlo.

    David Suchý

    Branky: 42. Nasjrí (J. Silva)

    Karty:   15. Óscar Rodríguez (LGS), 62. Nyom (LGS) – 49. R. Duarte (DAL), 53. Brašanac (DAL), 73. Laguardia (DAL), 75. Bastón (DAL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:13.
    CD Leganés: Lunin – Nyom, Tarín, Omeruo, Siovas, J. Silva – Recio (39. Vesga), R. Pérez, Óscar Rodríguez (84. Eraso) – Nasjrí (86. Merino), Carrillo.
    Náhradníci: Serantes – El Zhar, Rolán, Juanfran, Merino, Vesga, Eraso.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín, Laguardia (81. Guidetti), Navarro, R. Duarte – I. Gómez, Brašanac, García, Jony (62. Bastón) – Sobrino (62. Burgui), Calleri.
    Náhradníci: Burgui, Guidetti, Ely, Vigaray, Bastón, Wakaso, Diéguez.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán

    Diváci: 9863
    bahis siteleri