Karviná – Slavia 1:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Příbram 2:2 (kon.) | Zlín – Opava 2:0 (kon.)
Ostrava – Slovácko 0:3 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
0:3 (0:1)
1.FC Slovácko
Sobota 24.11.2018, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro tuto chvíli je to z mé strany vše. Přeji hezký večer a u dalších online přenosů na počtenou. (18:57:52)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:8.
    Střely mimo: 10:5.
    Rohy: 4:4.
     
    Je dobojováno a dnes se v Ostravě zrodilo velké překvapení. Domácí fotbalisté se sice po celý průběh zápasu snažili o vstřelení branky, ale dnes jim nebylo přáno. Duel naopak zvládlo na výbornou Slovácko, které poprvé udeřilo ve 43. minutě, kdy se po nabídce Navrátila prosadil Marek Havlík.

    I po pauze pokračovala aktivita Baníku, která se ale postupem času měnila spíše v křeč. V 57. minutě se navíc po rohovém kopu prosadil Petr Reinberk a s domácími to nevypadalo dobře. Ti poté vsadili vše na jednu kartu, čímž se otevíraly okénka v jejich obraně. Jedno z nich hosté dokonale potrestali, když Jan Kuchta využil přesnou nabídku Marka Havlíka. Slovácko si dnes zaslouženě odváží všechny tři důležité body za výhru 3:0.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jan Kalabiška to sice myslel dobře, ale svůj technický obstřel nasměroval nad bránu Laštůvky, který tentokrát nemusel zasahovat.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 2 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Hokejový bodyček nyní předvedl na půlce hřiště Václav Procházka, který zastavil pronikajícího Kuchtu. Je za něj také potrestán žlutou kartou.
     
    89
    Ještě větší debakl nyní odvrátil Jan Laštůvka! Jan Kuchta se z poloviny hřiště hnal sám na domácího brankáře, kterého ale překonat nedokázal. To byl opravdu parádní zákrok ostravského gólmana.
     
    88
    Hostům nyní už vychází vše, na co sáhnou. Nakonec se jejich akce zadrhla u kolmice za beky, ke které měl Kuchta příliš daleko.
     
    87
    Sudí Hrubeš nechal chvíli pokračovat hru a čekal, jak se situace vyvine. Baník ovšem ztratil míč, a tak se hlavní arbitr vrátil k předešlému nedovolenému zákroku na Jiráska a píská proti hostům.
     
    85
    Do vápna Slovácka nyní přiletěl další centr zleva, který na zadní tyči zakončoval Holzer. Jenže ani teď mezi tři tyče Trmalovy brány nezamířil.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Petr Reinberk, přichází Jakub Rezek.
     
    84
    Zatím to vypadá, že se Baník nedočká ani čestného úspěchu. Další přihrávka z levé strany vápna směřovala do náruče Matouše Trmala.
     
    83
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Martin Fillo, přichází Bronislav Stáňa.
     
    82
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Josef Divíšek.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 9 782 diváků.
    80. Jan KUCHTA - 0:3
     
    80
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hosté navíc využívají otevřené obrany a z dalšího brejku udeřili potřetí! Z levé strany vápna naservíroval pocukrovanou přihrávku Marek Havlík, který oslovil před prázdnou bránou JANA KUCHTU, který zasadil třetí ránu do ostravských vazů.
    80. Jiráskova tečovaná střela málem zapadla do sítě
     
    80
    Následně na boční síti skončila i tečovaná rána Milana Jiráska, po níž Baník rozehraje další rohový kop.
     
    79
    A tak mohlo udeřit na druhé straně! Jan Kuchta postupoval z boku do pokutového území, ale ranou z úhlu trefil jen boční síť.
     
    78
    Ani teď se nepodařilo Jiráskovi najít centrem své spoluhráče ve vápně. Stejně tak si po chvíli vedl i Holzer z druhé strany.
     
    77
    Slovácko se nyní opravdu dobře brání a Slezané jen těžko hledají místo v soupeřově obranném bloku. Čas z ostravského pohledu navíc hodně rychle ubíhá.
     
    76
    Baníku se v posledních minutách nedaří dostat míč do vápna. Centrem zleva domácí trefili jen prvního bránícího hráče Slovácka.
     
    75
    A opět je máváno v neprospěch Slovácka. Pomezní sudí viděl ofsajd hostů, což znamená rozehrávku pro Laštůvku.
     
    74
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Jan Kuchta.
     
    73
    Do dalšího zakončení se přeci jen dostal Jakub Šašinka, ale za vápnem zakončoval v opravdu akrobatické pozici a podle toho také jeho střela dopadla.
     
    73
    Sporný zákrok se nyní odehrál v pokutovém území Baníku. Tomáš Zajíc si okatě šel pro penaltu a dost možná došlo ke kontaktu s Václavem Procházkou. Hostující útočník ovšem svému pádu přidal, což nejspíš zohlednil i hlavní sudí, který ukazuje, že pískat nebude.
     
    72
    Denis Granečný se hnal za příhrou za obranu, ale na hranici vápna byl přichystán Matouš Trmal, jenž odhlavičkoval balon pryč.
     
    70
    Hosté teď s trochou štěstí odvrátili hrozbu rohového kopu a při pokusu odkop se navíc proti pravidlům provinil Milan Jirásek, po jehož pozdní skluzu je pískáno proti domácí bráně.
     
    69
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Lukáš Pazdera, přichází Ondřej Šašinka.
     
    69
    Holzer dal nyní až příliš prostoru Navrátilovi, který míč nastřelil před bránu. Tam jej sice tečoval Zajíc, avšak zařízení Laštůvky netrefil.
     
    68
    Baník si nyní neví rady a marně hledá nějakou mezírku v soupeřově obraně. Procházkovi se sice přenesení nepovedlo, ale vzápětí své zaváhání napravil a vybojoval míč zpět pro své barvy.
     
    66
    Ani další souhra domácích na pravé straně nepřinesla přesný pas. Nabídku téměř z brankové čáry odkopli do bezpečí zadáci Slovácka.
     
    65
    Granečný svůj prohřešek alespoň částečně napravil, když ve zdi zablokoval centr ze standardní situace. Baník se tak pro tuto chvíli zvládl ubránit.
     
    65
    Hosté posléze měli k dispozici aut, ale Denis Granečný fauloval nabíhajícího soupeře a za své zatažení uviděl žlutý kartónek.
     
    63
    Pěkná akce domácích na levé straně. Granečný si centr rozmyslel a raději zvolil zasekávačku na střed, po které přihrál Jiráskovi, jehož technická střela sice mířila k tyči, ale tam se včas dokázal dostat Matouš Trmal.
     
    62
    Martin Fillo se sice obtočil kolem soupeře, ale při souboji jej zřejmě zasáhl loktem do obličeje. Hlavní sudí neváhá a vytahuje z kapsičky žlutou kartu.
     
    61
    Nově příchozí Jirásek se okamžitě zapojil do útočení, ale ani on nedokázal přesně odcentrovat, a tak měl Matouš Trmal snadnou práci.
     
    60
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Milan Jirásek.
     
    59
    Teď dostal pro změnu hodně prostoru u hranice pokutového území Jan Kalabiška, což také ihned využil ke střele. S jeho slabým pokusem ovšem Laštůvka neměl žádné starosti.
    57. Petr REINBERK - 0:2
     
    57
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A tohle již pro domácí nevypadá vůbec dobře! Po centru na přední tyč a pohotovém křižném zakončení hlavou vytáhl Laštůvka vynikající zákrok, kterým ovšem míč vyškrábl jen na kopačky PETR REINBERKA, jenž měl situaci na zadní tyči opravdu snadnou a v pohodě trefil prázdnou bránu.
     
    57
    Václav Procházka prokázal dobré čtení hry a zakřižoval pronikajícího soupeře na pravé straně vápna. Poté však zahrál pouze na další roh Slovácka.
     
    55
    Slovácko se opět ubránilo dalšímu ataku soupeře. Učinilo tak ovšem jen za cenu pouhého odkopu na kopačky domácích stoperů.
     
    54
    Následně se hned dva Ostravané tlačili k centru z přímého kopu, ale nakonec jejich snahy skončily nad bránou Trmala.
     
    53
    Žlutou kartu si navíc za svůj faul vysloužil hostující Petr Reinberk.
     
    53
    Šndelářova nabídka tak tak prošla k Fillovi, který poslal trochu krátkou nabídku Pazderovi. Ten dokázal odcentrovat sice nepřesně, ale poté byl skluzem poslán k zemi. Standardka pro Baník.
     
    52
    Slovácko se nyní brání zuby nehty. Zvládlo odvrátit centry Filla a Jánoše a nakonec přeci jen po chvíli bude moci vhazovat.
     
    51
    Nicméně Baník pokračuje v dobývání i posléze. Tentokrát to zkoušel zpoza pokutového území Denis Granečný, jehož pokus se však mez tři tyče nevešel.
     
    50
    Nyní měli hosté opět velkou kliku! Procházka dostal svůj krásný centr na kopačky Milana Baroše, jenž na hranici vápna sklepl balon Jakubu Šašinkovi, který krásnou technickou ranou orazítkoval tyč hostující brány.
     
    49
    Martin Fillo následně našel na přední tyči dobře nabíhajícího Jakuba Šašinku, který sice dokázal hlavou zakončit, avšak jeho pokus skončil vysoko nad.
     
    48
    Po ní se domácí málem dostali k nebezpečnému zakončení, ale těsně před ostravskými fotbalisty zakročil Matouš Trmal.
     
    47
    S velkou prodleva odpískal sudí Hrubeše zákrok u střídaček na Holzera. Pro Baník to tak znamená další standardní situaci.
     
    46
    Baník začíná i druhou půli aktivně, avšak po pravé straně ani nadvakrát neuspěl a nakonec vše končí u Matouše Trmala.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:04.
     
    Úvodní půle je za námi. Z jejího počátku byla aktivita na straně Baníku, ale Slovácko postupem času hru vyrovnalo a zajímavé možnosti byly k vidění na obou stranách. Nicméně jedinou branku jsme viděli až v samotném závěru, kdy se po Navrátilově centru prosadil ve 43. minutě Marek Havlík. Hosté si tedy odnáší do kabin jednogólová náskok a uvidíme, jak s tím naloží domácí ve druhém poločase.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Nechybělo mnoho a mohlo být srovnáno! Po centru propadl balon až do levé strany pokutového území, kde si míč přichystal ke střele Daniel Holzer, ale prudkou ranou Trmalovu bránu minul.
    43. Marek HAVLÍK - 0:1
     
    43
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Těsně před pauzou přichází šok pro domácí v podobě vedoucího gólu hostů! Navrátil vyslal parádní centr do vápna, na který si naběhl MAREK HAVLÍK, jenž chladnokrevně překonává Jana Laštůvku.
     
    42
    Martin Fillo trochu vylekal okolí, když skluzem poslal z těsné blízkosti malou domů, kterou však mohl Laštůvka sebrat do rukavic.
     
    41
    Daniel Holzer ty nyní udělal velmi dobře na levé straně, odkud téměř z brankové čáry vyslal míč na přední tyč, kde Jakubu Šašinkovi chyběly centimetry, aby na balon dosáhl. Ten nakonec proletěl napříč malým čtvercem a vše končí útočným faulem Pazdery na pravé straně.
     
    40
    Baroš velmi dobře podržel míč, naznačil kličku mezi tři hráče, ale nakonec si vše rozmyslel a nechal se hostujícím fotbalistou na půlící čáře faulovat.
     
    39
    Akce Ostravy ještě pokračovala, ale Pazdera při svém pokusu o centr podklouzl a míč nakonec skončil až u Matouše Trmala.
     
    38
    Granečný se po krátké kombinaci s Holzerem rozhodl pro narážečku s Jánošem, který mu balon vrátil. Poté však krajní hráč Baníku trefil jen hostující fotbalisty v pokutovém území.
     
    37
    Fillo krásný obloučkem vyřadil ze hry dva hráče Slovácka, avšak ten třetí zakřižoval nabíhajícího Pazderu, z čehož plyne jen aut pro domácí.
     
    36
    Až příliš jednoduše nyní obešel Zajíc Šindeláře, načež si naváděl balon na střelu do středu pokutového území. Tam jej však ostatní beci Baníku stačili zablokovat.
     
    35
    Granečný po rohovém kopu hostů šikovně uvolnil Jánoše, jenž táhl rychlý brejk Baníku. Hosté se ale bleskově stačili vrátit a z akce domácích tak nic nebylo.
     
    34
    Kalabiška dokonale zmátl svým pohybem bránící hráče a málem z toho byla další šance. Zadáci Baníku ovšem ve vápně zahráli skluzem na roh.
     
    33
    Po chvíli budou opět u míče hosté, kteří po faulu ve středovém kruhu rozehrají další standardní situaci.
     
    32
    Reinberk si krásně pohrál se Šašinkou, který se hnal za míčem v obrovské rychlosti, ale hostující bek jej pěknou zasekávačkou posadil na trávník a sám může postupovat směrem vpřed.
     
    31
    Holzerův pokus byl nyní již o poznání přesnější, jelikož na zadní tyči dostal centr na hlavu Václava Procházky. Ostravský stoper ovšem také nezamířil mezi tři tyče.
     
    30
    Juroška si pomohl v souboji s Holzerem rukama, což neuniklo pozornosti sudího a je opět pískáno proti hostům.
     
    29
    A tak mohlo udeřit na druhé straně z obrovské příležitosti! Na krásný centr zleva si naběhl na středu pokutového území nikým nehlídaný Janošek, který ale trestuhodně bránu Baníku netrefil.
     
    28
    Aktivita Baníku nyní vyústila v další šanci! Granečný vrátil z první míč do vápna, kde se Jakub Šašinka doslova jako tank protlačil k míč, ale ranou z levé strany vápna minul zadní tyč.
     
    27
    Janoškův centr následně vyboxoval Laštůvka, ale akce hostů pokračovala. Druhý pokus Janoška již byl přesný, avšak Havlík z voleje bránu v těžké pozici netrefil.
     
    26
    Petr Reinberk poté postupoval neohroženě po levé straně a svým sraženým centrem vybojoval pro hosty rohový kop.
     
    25
    Už už to vypadalo, že se Milan Baroš dostane do úniku, ale míč se nakonec sklouzl po mokrém trávníku mimo dosah domácího kapitána.
     
    24
    Hra je opět přerušena kvůli faulu domácích na polovině hřiště. Slovácko tak může v poklidu rozehrát další útok.
     
    23
    Po rohu následně míč na přední tyči propadl do středu vápna, kde došlo k souboji, po kterém jeden z hostů upadl. Hra ovšem pokračovala slibnou šancí, ve které byl Hofmann. Ten však trefil jen střed brány, kde byl připraven Jan Laštůvka.
     
    22
    Kalabiškovi nyní nedal ani píď prostoru Martin Šindelář, od kterého nakonec šla přihrávka hostujícího hráče do zámezí. Následuje roh pro Slovácko.
     
    21
    Slovácko posléze aktivním napadáním vytlačilo Baník zpět na vlastní polovinu, kde si po malé domů zahraje i Jan Laštůvka.
     
    20
    Šašinka sice prodloužil Pazderův centr za sebe, ale na hranici pokutového území byli připraveni hostující fotbalisté, kteří dopravili balon do bezpečí.
    19. Krejčí se po standardce dostal před Laštůvku, ale vybíhal z ofsajdu
     
    19
    Slovácko zahrávalo následně přímý kop ze čtyřiceti metrů a málem z toho byl první první gól. Havlík opravdu parádním centrem oslovil Zajíce, jenž ovšem z blízky Laštůvku neprostřelil. Již předtím však byl máván ofsajd hostujícího útočníka.
     
    18
    Holzer se výborně dostal k centru z levé strany vápna, ale na jeho prudkou přihrávku na přední tyč nikdo z jeho kolegů nedosáhl.
     
    17
    Havlík si výborně po zisku míče všiml rozběhnutého Navrátila na pravé straně, kam také následně krásným přenesením hry míč dostal. Navrátil ovšem přízemním centrem našel pouze Laštůvkovu náruč.
     
    16
    Denis Granečný si v první fázi dobře přichystal míč na centr, ale následně mu jeho nabídka sjela z placírky a míč posléze opustil hrací plochu.
     
    14
    Holzer až příliš přetáhl svůj centr ze standardní situace a balon přeletěl nad hlavami všech zúčastněných ve vápně až do rukavic připraveného Trmala.
     
    13
    Jánoš vyslal krásný (lidově řečeno) rohlík do pokutového území, avšak Holzer se posléze ocitl v ofsajdovém postavení. U míče tedy budou hosté.
     
    12
    Souhra Granečného s Holzerem končí nepřesnou přihrávkou prvního jmenovaného, z čehož resultuje jen autové vhazování pro Slovácko.
     
    11
    Fillo si nyní vůbec nerozuměl s Barošem, který nepochopil jeho záměr a za kolmicí za obranu ani neběžel. Míč tedy opustil hřiště a následuje odkop od hostujícího zařízení.
     
    10
    Pěkná kombinace hostujícího celku na levé straně. Po přihrávce do tandemu měl dostatek času na přihrávku Janošek, avšak svou nabídku nasměroval jen na kopačky Šindeláře.
     
    9
    Jeho rozehrávku si vzal na starost Robert Hrubý, který sice našel jednoho ze svých kolegů, ale jeho vysoký pokus sebral do rukavic brankář Trmal.
    8. Baroš uvolnil Granečného, jeho střela byla zblokována
     
    8
    A další slibná možnost pro Baník! Baroš výborně posunul míč na levou stranu vápna, odkud po zasekávačce pálil Granečný. Technický pokus byl však tečován a vše končí rohovým kopem.
     
    7
    Až nyní se zraněný Krejčí vrátil zpět do hry a Slovácko přečkalo poměrně delší časový úsek v oslabení.
     
    6
    Centr Pazdery hostující zadáci po Šašinkově teči odvrátili jen k Granečnému, který ale prudko ranou z voleje napálil Daniela Holzera do zadní části těla.
     
    5
    Milan Baroš v hloubí pole zkušeně podržel míč, načež rozehrál na kopačky domácích stoperů a kombinace Ostravy tak může pokračovat i nadále.
     
    4
    Po centru ze standardní situace se navíc dostal k hlavičce hostující Hofmann, který však z dobré pozice Laštůvkovu bránu minul.
     
    3
    Jakub Šašinka se již s obvázanou hlavou vrátil do hry, zatímco hosté pokračují v početní nevýhodě.
     
    2
    Baník se ovšem ani ze dvou rohových kopů nedokázal prosadit a Slovácko se zatím úvodnímu tlaku Ostravy ubránilo.
     
    2
    Zároveň se hlavou střetli domácí Šašinka s Krejčím a oba musí být ošetřeni za postranní čarou. Minimálně v případě ostravského útočníka se jedná o krvavé zranění.
    1. Fillova hlavička se snesla vedle tyče
     
    1
    A začínáme pěkně od podlahy! Holzerův centr ještě Baroš nezpracoval, ale na následnou nabídku zprava si naskočil Jakub Šašinka, jehož tečovaný pokus končí těsně vedle Trmalovy brány.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Následuje ještě minuta ticha za bývalého hráče Baníku Přemysla Krpce, který nás opustil ve věku pouhých 37 let.
     
    Ještě před samotným začátkem je předán šek na 100 000,- oční klinice Fakultní nemocnice Ostrava.
     
    Hlavní rozhodčí se svými asistenty právě přivádí hráče obou celků na hrací plochu a za malou chvíli začínáme.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Procházka, Holzer – Fillo, Jánoš, R. Hrubý, Granečný – J. Šašinka, Baroš (C).
    Náhradníci: Budinský – O. Šašinka, Stáňa, Kaloč, Jirásek, Mešaninov, P. Breda.

    1.FC Slovácko: Trmal – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Reinberk – Janošek, V. Daníček (C) – Navrátil, Havlík, Kalabiška – Zajíc.
    Náhradníci: Daněk – Kubala, Divíšek, Jakub Rezek, Machalík, Kuchta, Tkáč.

    Rozhodčí: Hrubeš – Koval, Myška.
     
    Poslední tři vzájemná utkání

    28.7.2018 Slovácko – Baník 2:1
    17.2.2018 Baník – Slovácko 1:2
    12.8.2017 Slovácko – Baník 5:2
     
    1.FC Slovácko

    Slovácku se v letošní sezóně zatím vůbec nedaří a po 15 kolech mu se ziskem 12 bodů náleží až 15. místo ve Fortuna:Lize.

    Navíc se trápí doslova ve všech směrech. Se skóre 15:29 patří jeho obrana i útok k nejhorším v celé soutěži.

    Na hřištích soupeřů celek z Uherského Hradiště sehrál 8 zápasů, ze kterých vytěžil 6 bodů. Ty mu zajistily 11. příčku v tabulce venkovních mužstev.

    Posledních pět ligových utkání

    10.11.2018 Slovácko – Liberec 0:1
    3.11.2018 Příbram – Slovácko 0:3
    28.10.2018 Plzeň – Slovácko 2:1
    20.10.2018 Slovácko – Teplice 0:2
    7.10.2018 Jablonec – Slovácko 2:0

    Nejlepší střelci

    Jan Kuchta 3
    Vlastimil Daníček 3
     
    FC Baník Ostrava

    Baník sice poslední dva zápasy před reprezentační pauzou prohrál, ale i přesto si drží 5. místo ve Fortuna:Lize se ziskem 27 bodů.

    Spolehnout se navíc může na velmi dobrou defenzívu. Ta v dosavadním průběhu inkasovala jen 12 branek, které z Ostravy dělají druhý nejlépe bránící celek soutěže.

    Na vlastním stadionu zatím Slezané odehráli sedm duelů, v nichž dokázali čtyřikrát zvítězit. Celkem získali 13 bodů a sídlí na 7. pozici v tabulce domácích mužstev.

    Bohumil Páník bude v duelu se Slováckem postrádat dva pilíře své obrany. Kvůli žlutým kartám budou stát Fleišman se Stronatim a nejistý je také start Dame Diopa.

    Posledních pět ligových utkání

    11.11.2018 Opava – Baník 2:1
    3.11.2018 Baník – Plzeň 0:1
    26.10.2018 Teplice – Baník 0:1
    20.10.2018 Baník – Karviná 1:1
    6.10.2018 Mladá Boleslav – Baník 2:2

    Nejlepší střelci

    Dame Diop 4
    Milan Baroš 4
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání 16. kola Fortuna:Ligy mezi Baníkem Ostrava a Slováckem. Zápas začíná v 17:00.

    Radomír Fukala

    Branky: 43. Havlík (Navrátil), 57. Reinberk, 80. Kuchta (Havlík)

    Karty:   62. Fillo (OVA), 65. Granečný (OVA), 90. Procházka (OVA) – 53. Reinberk (SLO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 10:5. Rohy: 4:4.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera (69. O. Šašinka), Šindelář, Procházka, Holzer – Fillo (83. Stáňa), Jánoš (60. Jirásek), R. Hrubý, Granečný – J. Šašinka, Baroš (C).
    Náhradníci: Budinský – O. Šašinka, Stáňa, Kaloč, Jirásek, Mešaninov, P. Breda.

    1.FC Slovácko: Trmal – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Reinberk (84. Jakub Rezek) – Janošek, V. Daníček (C) – Navrátil (82. Divíšek), Havlík, Kalabiška – Zajíc (74. Kuchta).
    Náhradníci: Daněk – Kubala, Divíšek, Jakub Rezek, Machalík, Kuchta, Tkáč.

    Rozhodčí: Hrubeš – Koval, Myška

    Diváci: 9 782
    thejrc.org