Ústí n/L – Kadaň 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Slavia 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:1 (kon.)
Litoměřice – Motor ČB 1:2 (po pr.) | Vsetín – Jihlava 9:2 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:4 (kon.)
Havířov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
HC Slavia Praha
Sobota 24.11.2018, 17:00 • MFH Ostravar Aréna • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S Multifunkční haly Ostravar Arény se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. Děkuji za pozornost. (19:35:38)
     
    Utkání skončilo v prospěch domácích, kteří si de facto výhru s klidem a přehledem pohlídali. Gólově se prosadil Petr Kanko a Radim Jáchym. A i když Kůdela přišel o čisté konto doklepnutím Jaromíra Kverka, tak to nic neměnilo na tom, že Poruba získala cenné vítězství a cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tadeáš Hejda – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    59:30
    Domácí vyhráli buly v útočné třetině a snaha o vybojování puku u mantinelu zašlápnout puk nedopadla dle představ. Hosté kotouč vyváží do středního pásma.
     
    58:52
    Icing hostů.
    57:09 Jaromír KVERKA - 5:1
     
    57:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Doležal dvakrát střílel na bránu a podruhé odražený puk sklepl JAROMÍR KVERKA přímo za záda Kůdely. Protesty byly proto, že mohlo jít o vysokou hůl nebo dosažení gólu rukou. Asistence: Jiří Doležal a Jan Veselý.
     
    57:09
    Slavia docílila gólu, ale v nepřehledné situaci. Brankový rozhodčí červené světlo rozsvítil, ale protesty domácích hráčů docílily toho, že sudí o dosažení gólu diskutují.
     
    Dnešní utkání sleduje 328 diváků.
     
    57:00
    Slavia okupuje třetinu a točí s porubskou pětkou jako na kolotoči.
    55:08 Radim TOMAN - 5:0
     
    55:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tentokrát vyhraná bule v obranném pásmu a vyslání RADIMA TOMANA na steč. Střelu namířil na lapačku, kterou Šorf nestihl dostat dost vysoko. Asistence: Michal Vymazal a Jan Dufek.
    54:43 Petr KANKO - 4:0
     
    54:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vyhrané buly v útočné třetině a střela Jáchyma do betonů, to bylo na začátku čtvrtého gólu. Pak přijel PETR KANKO se svou stahovačkou a zakončením kolem betonu. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    53:40
    Hosté se dokázali osvobodit a poslat na led čerstvé síly. Ondráček zůstal ve hře jako poslední a vybídl nahrávkou Pannu získat pásmo.
     
    53:08
    Šorf likviduje smršť střel. bude se vhazovat po jeho levici.
     
    52:19
    Porubští jsou v tlaku. Slavia nemá co ztratit a jde tvrdě do těla. Což asi měla dělat od začátku utkání. Střela Dudy končí sražena v ochranné síti.
     
    50:46
    Nebezpečný počin vykonal obránce Barák, když chtěl puk postrčit Šorfovi. Ten šel v tu chvíli ale na led, reagoval na střelu Vymazala. Kotouč se jen těsně otřel o levou tyč.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 4. Ovčačík (Hudeček), 16. Ovčačík (Hudeček, Slavík), 37. Vymazal (Toman, Dufek), 55. Kanko (T. Jáchym), 56. Toman (Vymazal, Dufek) – 58. Kverka (J. Doležal, J. Veselý)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Tadeáš Dvořák) – Slavík, Ovčačík (C), Urbanec, Matějíček, Adam, Čypas – J. Káňa (A), Hudeček, Guman – Dufek, T. Jáchym, Kanko (A) – Toman, Vymazal, Václavek – Jankovský, Ollender, Tomi.
    HC Slavia Praha: Šorf (Sochůrek) – Duda, J. Novák (C), J. Drtina (A), Štibingr, Barák, Hejda, Steinocher – L. Krejčík, Šagát (A), M. Ondráček – Šmerha, Kverka, Kubica – J. Doležal, Vlček, J. Veselý – Panna, Furch, Tejral.

    Rozhodčí: Čech, Koziol – Konvička, Gančarčík

    Diváci: 328
    thejrc.org