Ústí n/L – Kadaň 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Slavia 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:1 (kon.)
Litoměřice – Motor ČB 1:2 (po pr.) | Vsetín – Jihlava 9:2 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:4 (kon.)
Havířov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 24.11.2018, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. Na začátku jsem mohli vidět poměrně vyrovnanou aktivitu obou týmů. Změnu na stavu nám až v čase 48:14 přinesl jeden z Jestřábů, David Dvořáček, a poslal Prostějov do vedení 3:2. Domácí se ale nechtěli s tímto výsledkem ztotožnit a pustili se do více napadání. To jim přineslo jak vyloučení, tak i branku, o kterou usilovali. V čase 56:22 se ke střele dostal Jan Süss a srovnal stav utkání na 3:3. Po chvilce jsme se však dočkali dalšího gólu, tentokrát na straně Prostějova, který se nenechal a dostal se opět do vedení 4:3. Poslední minuty to domácí zkoušeli se šesti muži v poli. Dostali se do několika příležitostí a nebyli od vyrovnání daleko, ale hosté dokázali své jednobrankové vedení uhájit. Jestřábi si tak dnes berou tři body pod svá křídla. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:58:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Hosté se osvobozují a vyváží kotouč pryč.
     
    59:45
    Nedvídek střílí na Neužila, jeho pokus ale jede mimo bránu.
     
    59:15
    Kusko pálí na Neužila, jeho pokus těsně míjí bránu.
     
    58:50
    Vhazování si berou domácí, ke střele se dostává Szathmáry, ten ale skupinku hráčů nedokázal propálit.
     
    58:49
    Domácí odvolali brankáře a hrají se šesti muži v poli.
     
    58:38
    Vhazování si berou hosté a vyváží kotouč do středního pásma.
     
    58:36
    Oddechový čas pro domácí.
    57:46 Tomáš KARPOV - 3:4
     
    57:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme zde rychlé vyrovnání na straně Prostějova. Na Tomáše KARPOVA přišla zpoza brány Dostála přihrávka a on svou tvrdou střelou propálil betony brankáře domácích. Stav utkání je tak 4:3 pro Jestřáby. Asistence: Divíšek.
    56:22 Jan SÜSS - 3:3
     
    56:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí vyrovnávají stav utkání při vlastním oslabení! Do průniku se dostal Šimon Szathmáry se svým spoluhráčem Janem SÜSSEM. Přihrávka přišla bekendem před Neužilem na Süsse od Szathmáryho, ten ale nedokázal kotouč tečovat a pouze ho zastavil. Poté se k němu otočil a propálil volné místečko ve výstroji Neužila a srovnal stav utkání na 3:3. Asistence: Szathmáry.
     
    55:20
    Zdráhal kombinuje se svým spoluhráčem u modré čáry, ale bez úspěchu a domácí dostávají puk mimo svou třetinu.
     
    55:05
    Domácí se osvobodili vyhozením kotouče.
     
    54:53
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vladimír Brož – 2 min., podrážení).
     
    54:30
    Nedbal vyhodil kotouč ze středního pásma, zachytil ho ale Havlík u modré čáry a rozjel se na Dostála.
     
    53:42
    Domácí vyhazují kotouč přes střední pásmo až k Neužilovi, tam o něj bojuje Nedvídek, který ale není úspěšný a hosté pokračují ve hře.
     
    52:48
    Račuk kombinuje se Starým, ke střele se dostává Račuk, jeho pokus ale končí mimo bránu Dostála.
     
    52:00
    Karpov se pokusil na modré čáře nahrát na svého rozjetého spoluhráče, ale bez úspěchu, místo toho mu do cesty vjel jeden z hráčů Třebíče, který převzal nad kotoučem velení.
     
    51:51
    Hosté vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    50:56
    Vhazování si berou hosté, na modré čáře ale kotouč zachytil jeden z třebíčských hráčů, ale střela se mu nedaří, Jestřábi přebírají kotouč zpět a jedou před Dostála.
     
    50:53
    Zakázané uvolnění hostů. Vhazuje se před Neužilem.
     
    50:25
    Paták dělá nálet na jednoho z jestřábů a doprovází ho až před Neužila, tam jeho cesta končí a brankář hostů si bere puk do své náruče.
     
    50:15
    Mikliš na modré čáře kombinuje se svým spoluhráčem, ten se dostává ke střele a Dostál v klidu kryje tento pokus. Vhazuje se ve třetině domácích.
     
    49:30
    Karpov rozehrává kotouč, ten ale končí ve středním pásmu a ve hře pokračuje Raška. Před bránou stojí Vodný a snaží se dostat ke střele, nakonec se pokouší o přihrávku, ta ale míří do prázdného prostoru bez hráčů.
    48:14 David DVOŘÁČEK - 2:3
     
    48:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pro kotouč za Dostála si doletěl Jestřáb David DVOŘÁČEK, ten si objel jednoho z obránců a rychlou kličkou zasunul puk pod jeden z betonů brankáře domácích. Stav utkání je tak 3:2 pro Prostějov. Asistence: bez asistence.
     
    47:20
    Nedbal se rozjíždí zpoza mantinelu Dostála, ke střele se dostává z levé strany Vágner, Neužil musí vyrážet svou levou rukou, následně se ke střele dostává opět Vágner z prostoru před Neužilem, doprovází ho ale jeden z obránců a jeho pokus nakonec končí ve výstroji Neužila. Nyní měli hosté štěstí.
     
    47:15
    Vhazování si berou na své hole domácí, ti vyhazují kotouč přes střední pásmo, ale bez teče a je odpískáno zakázané uvolnění. Bude se tak opakovat vhazování před Dostálem.
     
    46:40
    Karpov rozehrává kotouč ze své třetiny do středního pásma, tam si ho přebírají Jestřábi a jedou na Dostála. ten nyní musí čelit náporu hostů, má ale situaci pod kontrolou a kotouč se dostává pod jeho výstroj. Vhazovat se bude před bránou Třebíče.
     
    45:40
    Krásný průnik nyní předvedla Třebíč, kdy se jeden z hráčů dostal do průjezdu mezi dva Jestřáby, dostal se i ke střele, do které mu ale vložil ležící Neužil svůj beton a ještě hezčím zákrokem podržel svůj tým. Nyní mohou hosté děkovat svému brankáři.
     
    44:30
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, Dvořáček kombinuje se Zdráhalem, k větší střele se ale nikomu nedaří dostat a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    43:59
    Vhazování před Neužilem si berou hosté, ti se ale nedostávají dál než k modré čáře a už o kotouč bojuje v rohu kluziště Nedvídek, ale bez úspěchu.
     
    43:20
    Dostál rozehrává kotouč od své brány na modrou čáru, tam ale ve hře pokračují dále hosté.
     
    42:25
    Neužil zastavuje kotouč za svou bránou a dopředu jede Prokeš s Luňákem. Ti jsou zastaveni obranou domácích a musí se vrátit zpátky.
     
    41:30
    Kusko bojuje o kotouč u brány Neužila, dále s ním hraje Král, za bránou ale pokračuje už Račuk a hosté vyváží puk mimo svou třetinu.
     
    40:40
    Rašner rozehrává s Miklišem, kotouč se dostává za bránu Dostála a tam pokračuje dále hra.
     
    40:05
    Vhazování si berou na své hole hosté, ti se pokouší rozehrát přes střední pásmo, to se jim ale nedaří a hra pokračuje za bránou Neužila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:17.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu dnešního zápasu. V té jsme mohli vidět zvýšenou aktivitu Prostějova, který více napadal, dostával se do větších příležitostí a to se také projevilo v čase 25:00, kdy se o branku na 2:1 zasloužil Žálčík a poslal tak Prostějov do vedení. Hosté pak dále pokračovali v náporu. Poté ale došlo k rychlému předělu a do popředí se začali více dostávat domácí. Jejich nápor pak přinesl v čase 33:34 srovnávací branku na 2:2, o kterou se zasloužil Lukáš Vágner. Po tomto gólu jako by nestoupla tolik aktivita, jako spíš agresivita obou týmů. Začala padat vyloučení a v čase 37:59 došlo i k bitce. V té jsme se ale nedočkali vítězů, zato dvou vyloučení (po jednom na každé straně) 2+2 min. za hrubost. Zbytek třetiny se pak už dohrál v klidu a ke změně stavu již nedošlo. Tlak začíná pomalu stoupat a před námi je ještě jedna třetina. Jaký bude mít průběh? Kdo si odnese další tři body? To se dozvíme již v další třetině.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Raška bojuje o kotouč v obranném pásmu hostů.
     
    39:12
    Račuk se dostal a projel až za bránu Dostála, tam byl přimáčknut jedním z hráčů Třebíče a domácí mohli rozehrát.
     
    39:03
    Hosté v plném počtu.
     
    38:52
    Vhazování před Neužilem si berou hosté a vyhazují kotouč ven ze třetiny.
     
    38:45
    Kusko střílí na Neužila, o teč se pokoušel Paták, brankář hostů byl ale připraven.
     
    38:10
    Domácí v plném počtu.
     
    37:59
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Vágner – 2+2 min, hrubost).
     
    37:59
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matouš Venkrbec – 2+2 min, hrubost).
     
    37:15
    Raška se rozjíždí a posílá dopředu Mikysku, ten je ale zastaven Dvořáčkem a jede za bránu Dostála. Tam jeho cesta končí zastavením obranou Třebíče.
     
    37:05
    Kusko předvedl krásný manévr při vlastním oslabení, kdy se dostal do držení kotouče a vynutil si před Neužilem faul. hra se tak bude odehrávat ve znění 4 na 4.
     
    37:03
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Marek Račuk – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:45
    Nouza se opřel do střely před Dostálem, jeho pokus končí vysoko nad.
     
    36:10
    Vhazování si berou na své hole hosté.
     
    36:09
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Karel Nedbal – 2 min., sekání).
     
    35:15
    Nouza kombinuje s hráči za bránou Dostála, tam jsou ale připraveni domácí, kteří se dostávají do průniku přes střední pásmo, Jestřábi je ale zastavují a míří zpět před Dostála.
     
    34:48
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, Nouza bojuje o puk v levém rohu kluziště, ale neúspěšně.
    33:34 Lukáš VÁGNER - 2:2
     
    33:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Na modré čáře stál připravený Lukáš VÁGNER, který dostal přihrávku z pravého mantinelu od Michala Vodného, a ukázal nám čistý průstřel od zmiňované modré čáry až do pravé strany sítě svatyně Neužila. Stav utkání je tak srovnán, 2:2. Asistence: Vodný.
     
    33:15
    Vhazování před Neužilem si berou domácí, Mlynář kombinuje s Vodným za bránou Neužila, ten ale padá na zem a puk se dostává k modré čáře.
     
    33:00
    Szathmáry posílá dopředu Škvrněho, ten popojíždí za bránu Neužila a hra pokračuje v obranném pásmu hostů.
     
    32:25
    Kolář se dostal do průjezdu až před Dostála, před bránou se pokouší dostat kotouč na své spoluhráče, to se mu ale nedaří a puk si berou domácí.
     
    31:35
    Nedvídek je vyslán Čermákem podél levého mantinelu před Neužila, tam je ale zastaven obranou Prostějova a musí se vracet zpět.
     
    30:57
    Žálčík předvádí průjezd mezi dvěma hráči Třebíče, ke střele se ale už kvůli překombinovanosti nedostává a dopředu může vyrazit útok domácích.
     
    30:08
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, kteří nahazují kotouč za Neužila, tam si ho ale přebírají hosté a dopředu vyráží rychlý Luňák. K tomu míří ještě rychlejší kotouč, ale ten těsně míjí jeho hůl. Puk se tak po chvilce dostává opět do středního pásma.
     
    29:55
    Luňák nahazuje kotouč za bránu dostála, tam si puk přebírají domácí a vyráží před Neužila.
     
    29:45
    Mikliš kombinuje s kotoučem na modré čáře, opět střílí a jeho pokus končí v lapačce Dostála.
     
    29:21
    Hosté jsou nyní silnějším článkem této třetiny. Vhazování před Dostálem jde na jejich hole a Mikliš se dostává ke střele. Tu Dostál blokuje svým betonem a bere puk pod svá křídla.
     
    28:55
    Bažant se dostává ke kotouči před Dostálem, třebíčská obrana je ale pozorná a vyváží kotouč zpět do středního pásma.
     
    28:20
    Račuk se ve středním pásmu pokouší dostat ke kotouči, to se mu nedaří, puk se dostává pouze mimo hrací plochu a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    27:55
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, od modré čáry pálí Havlík, jeho pokus ale končí ve skupince hráčů, kteří se snažili střele zabránit nebo ji tečovat.
     
    27:08
    Vhazování před Neužilem mají hosté, Vodný ale zachytil nahozený kotouč ve středním pásmu a vyráží zpět před Neužila.
    25:00 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:2
     
    25:00
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté dokázali vytvořit nápor na Dostála, který jim přinesl ovoce. Marek Račuk nahrál kotouč k levé tyči Lukáši ŽÁLČÍKOVI, který puk procpal mezi betony Dostála až za brankovou čáru. Stav utkání je tak 2:1 pro Prostějov. Asistence: Marek Račuk.
     
    23:54
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, Žálčík se dostává ke střele bekendem před Dostálem , ta jde ale mimo bránu domácích.
     
    23:35
    Dopředu se dostali domácí, jeden z hráčů nahodil kotouč na neužila, který byl sražen bruslí jednoho z jestřábů a mířil přímo do odkryté části brány. Tam rychle strčil špičku svého betonu Neužil a podržel svůj tým.
     
    22:50
    Dostál musel čelit několika pěkným pokusům hostů, například Nouza srážel kotouč z výšky svou holí, ale mimo bránu.
     
    22:15
    Krásná šance domácích, která končí vyražením Neužila a následným přesunem jestřábů před Dostála.
     
    21:40
    Vhazování před Neužilem si berou domácí, ti ale o puk přichází a kotouč se dostává za bránu Dostála.
     
    21:15
    Kusko posílá dopředu Nedvídka s Nedbalem, ti jsou ale zastaveni obranou hostů a Žálčík se dostává ke kotouči.
     
    21:10
    Dostál si podržel kotouč v lapačce, vhazovat se bude z pravého kruhu u jeho brány.
     
    20:37
    Vodný se pokusil zachytiti kotouč za bránou Neužila, obrana jestřábů byla ale pozorná.
     
    20:05
    kotouč se dostává na hole hostům.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:21.
     
    Máme za sebou první třetinu dnešního utkání. V té jsme na začátku mohli vidět rychlý gól na straně Třebíče, o který se zasloužil v čase 0:22 Michal Vodný v asistenci s Adamem Raškou a poslal domácí do vedení 1:0. To se hostům nelíbilo a v čase 1:48 vyrovnali stav utkání. Tomáš Divíšek předvedl svůj bekend a srovnal stav na 1:1. Tím jsme se v podstatě dostali opět na samotný začátek a jelo se "od znova". Vzápětí přišla dvě rychlá vyloučení z řad Jestřábů a domácí hráli přesilovku 5 na 3, které ale nedokázali využít i přes to, že drželi Prostějov pod neustálým tlakem téměř tři minuty. V dalších minutách jsme mohli pozorovat zvětšenou aktivitu na straně Třebíče, která měla více šancí a dostávala se více před brankáře. Vše mohlo být ale jinak v čase 13:08. Prostějov se dostal ke střele na Dostála a z té také vzešel gól. Ten však nebyl uznán, protože necelou sekundu předtím rozhodčí odpískali postavení útočícího hráče v brankovišti. Stav tak zůstal beze změny, 1:1. Do konce třetiny jsme mohli pozorovat srovnanější aktivitu a agresivitu na obou stranách. Oba týmy měly své příležitosti, ale změny stavu jsme se již nedočkali. Jak bude probíhat následující třetina? Kdo bude silnějším článkem? To vše se dozvíme v další třetině.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Přichází ještě rychlá střela Patáka na Neužila, který protáhl svou lapačku a předvedl krásný zákrok..
     
    19:25
    Žalčík tečuje puk k Dostálovi ve středním pásmu.
     
    18:55
    Kusko střílí na Neužila, jeho pokus jde ale mimo bránu a s kotoučem dále kombinuje Mikliš.
     
    17:37
    Zdráhal projíždí pásmem až před Dostála, podruhé to zkouší i Dvořáček, ten už je úspěšnější a dostává se i ke střele, do které lehá Kusko.
     
    16:54
    Havlík čeká na přihrávku u modré čáry, zatím je ale v držení kotouče Třebíč, která puk dostává přes střední pásmo až k Neužilovi.
     
    16:06
    Vhazování si berou na své hole domácí. Nedvídek si objíždí bránu Dostála a posílá dopředu Rašku. Ten je ale zastaven Rašnerem a musí zpět do středního pásma.
     
    15:35
    Čejka nahazuje kotouč za bránu Neužila, kde je ale připravený Mikliš, který projíždí všemi pásmy až před Dostála. Tam se puk dostává do náruče Dostála a bude se vhazovat v levém kruhu.
     
    14:48
    Mlynář s Raškou se nyní zasloužili o dvě krásné šance, kdy v obou případech hrála velkou roli teč. Ta ale mířila vždy pár centimetrů mimo bránu Neužila. Stav utkání je tak beze změny.
     
    13:57
    Vhazování si berou na své hole domácí, dopředu se pokusil vyrazit Paták, puk mu ale sebral Havlík a poslal dopředu své spoluhráče na modré čáře.
     
    13:50
    Zakázané uvolnění Třebíče.
     
    13:08
    Po písknutí rozhodčích, kteří zahlásili postavení útočícího hráče v brankovišti, padla branka, o kterou se zasloužili jestřábi, ta ale nemohla být uznána a stav utkání je tak stále 1:1.
     
    12:20
    Havlík střílí na Dostála, jeho střela končí za bránou domácích a puk se po odrazu a vyhození Ferdy přesouvá za Neužila.
     
    11:18
    Mikliš nahazuje kotouč přes střední pásmo až ke svým spoluhráčům, před Dostálem se ale Jestřábi moc dlouho neohřejí a jsou vyhnáni Třebíčí ven do středního pásma.
     
    10:46
    Szathmáry posílá dopředu Vodného, ten je ale za bránou Neužila zastaven obranou Jestřábů.
     
    10:15
    Venkrbec projíždí středním pásmem až před Dostála, který puk ukryl ve své výstroji. Vhazuje se v levém kruhu v obranném pásmu Třebíče.
     
    10:00
    Vhazování si berou hosté, kotouč má na holi Matýs, který se ale dostává do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    09:55
    Vhazování před Neužilem si berou na své hole domácí, Neužil kotouč rychle dostává pod svou lapačku a vhazování se bude opakovat.
     
    08:40
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, ti se nevědomky dostali do obrovské příležitosti, kdy kotouč nahodil Venkrbec a jeden z domácích si ho málem zavezl sám do brány. Tato situace ale končí vhozením kotouče do středního pásma.
     
    08:35
    Kotouč se dostává do ochranné sítě.Vhazovat se bude před Dostálem.
     
    07:57
    vhazování před Neužilem si berou domácí. Malec zkouší střelu z otočky od levé tyče na Neužila, ten jeho pokus sráží betonem mimo svou bránu.
     
    07:05
    Hosté dokázali ustát toto oslabení 5 na 3 s přehledem. Třebíč ale ještě nesestoupila z koně a pokračuje v nátlaku na svatyni hostů. Jestřábi se po několika minutách dostávají do bezpečí prostřednictvím vyvezení kotouče za střední pásmo.
     
    06:54
    Hosté v plném počtu.
     
    06:35
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    05:37
    Vágner střílí na Neužila, do střely se ale opět obětavě položil jeden z hráčů jestřábů. Dále pokračuje Raška, který střílí, ale jeho pokus končí na tyčce. Domácí stále pokračují v náporu.
     
    04:57
    Vodný kombinuje na modré čáře s Malcem, tomu ale přímo před Neužilem utíká puk k hráčům hostů a ti ho s klidem vyváží.
     
    04:54
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lukáš Luňák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    04:40
    Kusko střílí z velké blízkosti na Neužila, do střely mu ale klekl jeden z hráčů Jestřábů a zastavil tento pokus.
     
    04:35
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lukáš Žálčík – 2 min., sekání).
     
    03:20
    Čejka projel středním pásmem a dostal se i za modrou čáru, tam ho zastavili hosté, ale kotouč pokračoval dál k Neužilovi, tam se ke střele dostal například Kusko nebo Nedvídek, ale i tento poměrně velký nápor dokázal neužil ustát.
    01:48 Tomáš DIVÍŠEK - 1:1
     
    01:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Kotouč se po střele Karpova dostal u levé tyče na hůl Tomáši DIVÍŠKOVI a ten ho poslal bekendem nad záda Dostála. Hosté rychle dávají srovnávací branku na 1:1. Asistence: Tomáš Karpov.
     
    01:20
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, dopředu jede rychle třebíčský útok, ale ten je rychle zastaven obranou Jestřábů.
     
    01:00
    Nedvídek nahazuje kotouč za bránu Neužila, kde pokračují ve hře hosté.
    00:22 Michal VODNÝ - 1:0
     
    00:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme zde rychlý průnik domácích, kdy se do popředí dostali Michal VODNÝ a Adam RAŠKA, který přihrál kotouč právě volnému Vodnému a ten bez problémů zakončil do prázdné brány. Stav utkání je tak 1:0. Asistence: Adam Raška.
     
    00:10
    Ihned po úvodním vhazování je odpískaná hra vysokou holí a bude se vhazovat před Dostálem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Za chvíli nám začne dnešní hokejové utkání, ve kterém se proti sobě postaví domácí SK Horácká Slavia Třebíč a LHK Jestřábi Prostějov. Domácí si zatím drží v tabulce osmé místo. Jestřábi se usadili na čtvrté příčce, na kterou ale Třebíč ztrácí pouhé čtyři body. Jak dopadne dnešní zápas? Kdo si připíše další cenné body? To vše a ještě více se dozvíme v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Szathmáry, D. Mikyska, Nedbal, L. Vágner, R. Čermák, V. Čejka, Vl. Brož – Mlynář, Raška, Vodný – Havlát, Nedvídek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Škvrně, Süss.

    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Mikliš, Rašner, D. Kolář, Havlík, Bažant, J. Zdráhal – Nouza, Divíšek, Karpov – Žálčík, Račuk, Starý – Dvořáček, Venkrbec, L. Luňák – Krejčiřík, Prokeš, Matýs.

    Rozhodčí: Souček, Jechoutek – Tvrdík, Šimánek.
     
    Dne 24. 11. se proti sobě postaví domácí SK Horácká Slavia Třebíč a hosté LHK Jestřábi Prostějov. V posledním zápase se hostům podařilo porazit Ústí nad Labem 2:0 a získali tak další tři body. Třebíč obdobně získala tři body při zápase s Českými Budějovicemi, které porazila 4:0. V zítřejším zápase se oba týmy setkají na domácím ledě Třebíče. Jak bude celé utkání probíhat? To vše a ještě více se dozvíme v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování tohoto utkání.

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, R. Čermák – Vodný, Raška, Mlynář – Kusko, Nedvídek, Havlát – Malec, Škvrně, Paták – M. Novák, Ferda, Tadeáš Král.

    Sestava Prostějova z minulého utkání: Neužil (Huf) – Mikliš, Rašner, D. Kolář, Havlík, Bažant, J. Zdráhal – Nouza, Divíšek, Karpov – Žálčík, Račuk, Starý – Dvořáček, Venkrbec, L. Luňák – Krejčiřík, Prokeš, Matýs.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 1. Vodný (Raška), 34. L. Vágner (Vodný), 57. Süss (Szathmáry) – 2. Divíšek (Karpov), 25. Žálčík (Račuk), 49. Dvořáček, 58. Karpov (Divíšek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Szathmáry, D. Mikyska, Nedbal, L. Vágner, R. Čermák, V. Čejka, Vl. Brož – Mlynář, Raška, Vodný – Havlát, Nedvídek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Škvrně, Süss.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Mikliš, Rašner, D. Kolář, Havlík, Bažant, J. Zdráhal – Nouza, Divíšek, Karpov – Žálčík, Račuk, Starý – Dvořáček, Venkrbec, L. Luňák – Krejčiřík, Prokeš, Matýs.

    Rozhodčí: Souček, Jechoutek – Tvrdík, Šimánek.

    Diváci: 1287
    bahis siteleri