Oxyworld Baník Chomutov – Jablonec n/N 0:12 (kon.) | Boca Chotěboř – Kladno 2:6 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Jerigo Plzeň 5:3 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
5:3 (3:2)
FC Jerigo 1994 Plzeň
Sobota 24.11.2018, 20:14 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 2. Futsal liga západ • 9. kolo
     
    Rapid ve druhém poločase své vedení udržel a před 57 diváky slaví zisk tří bodů a v soutěžní tabulce se posouvá právě před svého dnešního soupeře. Výrazný podíl na výhře Rapidu měl Lukáš Krok, jenž zaznamenal bilanci 2+2.

    Akumulované fauly ve druhém poločase: 3:4.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (22:03:29)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
    "Po opatrném začátku první půle jsme jako první vstřelili branku, na kterou jsme navázali dalšími dvěma trefami. Bohužel se nám nepodařilo v posledních třech minutách poločasu držet balón a naopak jsme soupeři nabídli dvě šance skórovat. Po přestávce jsme přečkali dvě šance Plzně a využili jsme šanci se prosadit na 4:2. Jerigo stačilo ještě jednou snížit a ve vzájemné power-play se nám podařilo vsítit uklidňující gól na 5:3."

    Jiří Pechr (FC Jerigo 1994 Plzeň): "Srazilo nás proměňování šancí, kterých jsme si podle mého názoru vytvořili více. Soupeř své brankové příležitosti proměnil, a proto nás porazil. Rapid zkušeně výsledek v závěru pohlídal a do ničeho nás poté již příliš nepustil."
     
    Konec zápasu.
     
    39:31
    Z obranné poloviny Martin Gajdoš prázdnou bránu Jeriga netrefil.
     
    39:08
    Martin Gajdoš se dostal do samostatného úniku po přihrávce Matěje Kliera, v zakončení ale prvně jmenovaný selhal.
     
    38:30
    Lukáš Krok odkopl míč raději do autu.
     
    37:50
    Jerigo opět v power-play!
     
    37:22
    Rapid právě vstřelil branku!
    Důležitá branka pro domácí! Od pravé postranní čáry se za asistence Lukáše Kroka prosazuje MARTIN MACHÁČEK. Asistence: Lukáš Krok.
     
    36:36
    Oddechový čas pro hosty.
     
    36:36
    V dnešním nekonečném utkání nechybí snad nic, už by snad mohl jen shořet zápis o utkání či se časomíra stát neschopnou nebo spadnout strop.

    Poté, co domácí zapomněli soupisku, a utkání bylo opožděno o čtrnáct minut, se ve druhé minutě opět přerušil zápas, protože jeden hráč domácích nebyl uveden v zápise o utkání. Následně se hledalo koště, poté nebyl nikdo, kdo by podlahu vytřel, následně se řešily díry v obou branách. Na druhý poločas pro změnu přišli později hosté.

    Nyní rozhodčí Miroslav Vlašič přerušil hru poté, co leží na hrací ploše Radek Hrdý.
     
    34:18
    Radek Hrdý nyní rukou zblokoval míč mířící z obranné poloviny hostů do prázdné brány Rapidu. Rozhodčí posoudili situaci tak, že obránce Ústí nad Labem měl ruku u těla a červená karta se udělovat nebude.
     
    33:42
    Miroslav Vlašič nekompromisně udělil žlutou kartu. Po čtvrtém akumulovaném faulu Plzně ji uviděl Zdeněk Šimáně (JPL).
     
    33:41
    Daniel Klečka při svém odkopu trefil strop, Rapid bude zahrávat ze strany.
     
    32:35
    Rapid drží míč ve své moci.
     
    31:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól při power-play! Tomáš Peknik křižnou přihrávkou vybídl ke skórování TOMÁŠE KRISTLA, který se z tutové šance nemýlil. Asistence: Tomáš Peknik.
     
    31:20
    Jerigo riskuje power-play!
     
    31:17
    Rapid si nyní vytvořil tlak.
     
    30:29
    Adam Malý (JPL) obdržel od sudího Jana Kresty žlutou kartu.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 13. Krok (Hrdý), 14. Krok, 17. Slepčík, 23. Chmelan (Krok), 38. Macháček (Krok) – 18. Bendl, 19. Šimáně, 32. Kristl (Peknik)

    Karty:   7. Klier (RUL) – 31. Malý (JPL), 34. Šimáně (JPL)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Džudža) – Sloup, Hrdý, Macháček, Čapek, Chmelan – Gajdoš, Krok – Slepčík, Klier – od 8. M. Dlouhý. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    FC Jerigo 1994 Plzeň: Klečka (Šoltys) – Malý, Peknik, Kasýk – Bendl, Šimáně – Kristl, připraven Pechr. Trenéři: Jiří Pechr (hrající), Petr Kindelmann.

    Rozhodčí: Vlašič, Kresta; delegát: Houška

    Diváci: 57
    thejrc.org