Sparta – Třinec 1:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 3:1 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (1:3 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 25.11.2018, 17:20 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Leoš ČERMÁK - 2:3
     
    57:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Totální šok pro Chemopetrol! Ten měl totiž tutovou šanci na třetí gól, ale tyč zachránila hosty od pohromy. A tak z toho vzniklo přečíslení 2 na 1, které táhl Dočekal, v poslední chvíli přehrál na LEOŠE ČERMÁKA, který procedil puk pod Janusovými betony! Asistence: Martin Dočekal.
    34:51 Lukáš KAŠPAR - 2:2
     
    34:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá brněnská využitá přesilovka = 2:2! A byla to opět krásná přesilovková souhra. Němec od modré přistrčil napravo k Holíkovi, který využil ohromné Zaťovičovy práce, když brněnská #26 výborně navázala obránce Vervy, pro LUKÁŠE KAŠPARA u levé tyče už to tak bylo jednoduché, stejně jako pro Holíka. Přihrávce neměl kdo zabránit, stejně tak jako gólu. Máme srovnáno! Asistence: Petr Holík, Ondřej Němec.
    28:09 František LUKEŠ - 2:1
     
    28:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Devět zápasů čekal FRANTIŠEK LUKEŠ na gól! Povedlo se mu to zlomit až teď, v signalizované výhodě. Lukeš si od vlastní branky potáhl puk až před Kašíka, z vrcholků kruhů se napřáhl a přes obránce zaskočil Kašíka střelou k levé tyči – 2:1! Bez asistence.
    15:29 Lukáš VÁLEK - 1:1
     
    15:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Svoji první přesilovku Litvínov zhodnotil velice kvalitně a dorovnává stav zápasu! Střela Ščotky od modré udělala Kašíkovi menší problémy, respektive nedokázal udržet puk ve výstroji, čehož využil Petružálek, z dorážky sice neskóroval, ale LUKÁŠ VÁLEK si našel ve skrumáži odražený puk a zametl ho nad ležícího Kašíka! Asistence: Jakub Petružálek, Jan Ščotka.
    10:26 Peter MUELLER - 0:1
     
    10:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá druhou přesilovku v zápase a jde do vedení! Parádní přesunutí hry předvedl z oblasti pravého kruhu Holík, napříč brankovištěm poslal puk na PETERA MUELLERA, ktrý se neunáhlil, počkal si a přesnou střelou nad Janusovo rameno rozjásal početný hostující kotel! Asistence: Petr Holík, Martin Zaťovič.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 16. Válek (Petružálek, Ščotka), 29. F. Lukeš – 11. Mueller (P. Holík, Zaťovič), 35. Kašpar (P. Holík, O. Němec), 58. L. Čermák (Dočekal)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Ščotka, Porseland, L. Doudera, Hunkes, Suchánek, Březák, Romančík – Válek, J. Mikúš, Petružálek (C) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Myšák – Korkiakoski, J. Kloz, D. Tůma – Matoušek, M. Hanzl, M. Havelka.
    HC Kometa Brno: Kašík – Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Schaus – Mueller, P. Holík, Zaťovič (A) – Kašpar, L. Čermák (C), R. Zohorna – Mallet, Hruška, Dočekal – Köhler, Střondala, L. Horký.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Gerát, Hynek

    Diváci: 5 345
    thejrc.org