Eibar – Real Madrid 3:0 (kon.) | Valencia – Rayo Vallecano 3:0 (kon.) | Huesca – Levante 2:2 (kon.)
Atlético – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:1 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 24.11.2018, 20:45 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:12. (22:42:44)
     
    Je konec! Ačkoliv to dlouho dobu vypadalo na bezbrankovou remízu, nakonec se diváci dočkali dvou branek, avšak utkání i přesto končí nerozhodným výsledkem, tedy 1:1. Dnešní utkání bylo svázané taktikou, což se pochopitelně promítlo na množství vyložených šancí. Na tu vůbec první jsme čekali až do 77. minuty, přičemž se domácí celek dočkal vedoucí branky. Barcelona tak musela zvýšit stupeň aktivity, což se podařilo. Ještě před nastaveným časem totiž vyrovnal na konečných 1:1 střídající Dembélé, oba celky si tak odvezou bod.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Rafinha (FC Barcelona).
     
    90+3
    Ariasova vzdušná nabídka přistála na hlavě Griezmanna, který prodlužoval za sebe. Barcelona nedokázal zažehnat nebezpečí, naopak z toho bude roh pro domácí.
     
    90+2
    Dembélé neměl daleko k tomu, aby obral rozehrávajícího Saviće o balón. Domácí obránce ale i přesto vyvezl míč do bezpečí.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
    90. Ousmane DEMBÈLÉ - 1:1
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté to přeci jenom dokázali! Snad poprvé se domácí obrana trochu rozestoupila, což potrestal Messi, jenž na pravém křídle našel volného OUSMANE DEMBÉLÉHO, který si hodil míč na levou nohu a poté propálil blok protihráčů. Míč ještě do branky tečoval obránce Hernández.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Domácí i nadále drží hubené vedení, do konce nezbývá už moc času.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Filipe Luís (Atlético Madrid).
     
    88
    Avšak ani tentokráte z toho nebylo větší nebezpečí, tvrdou ránu totiž zablokovala pozorná zeď. Následovat bude rohový kop, pro Barcelonu už osmý.
     
    87
    Messi si opět staví míč k exekuci přímého kopu, tentokráte to bude z pětadvaceti metrů. Oblak si staví zeď, opět se bude jednat o přímou střelu na bránu.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Rodri (Atlético Madrid).
     
    85
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Malcom.
     
    84
    Domácí se zdrželi na útočné polovině, poté ale následovala nepřesná přihrávka, po které se ter Stegen dostal k rozehrávce po zemi na Piquého.
     
    83
    Atlético Madrid se dostalo k útočné akci po pravém křídle, Arias posléze přiťukl lépe postavenému Vitolovi, který pro změnu přihrával až k Savićovi.
     
    82
    Hostující kapitán to i v tomto případě zkoušel přímo na bránu, slaboučký obstřel si ale pohlídal Oblak, který s rozehrávkou nikterak nečeká.

    David Suchý

    Branky: 77. D. Costa (Griezmann) – 90. O. Dembèlé (Messi)

    Karty:   39. Lucas Hernández (ATM), 49. Griezmann (ATM), 71. D. Costa (ATM), 86. Rodri (ATM), 88. Luís (ATM) – 29. Busquets (BAR), 71. Umtiti (BAR), 90+3. Rafinha (BAR)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, Lucas Hernández, Luís – Koke (C), Saúl Ñíguez, Rodri, Lemar (64. Vitolo) – D. Costa (80. Á. Correa), Griezmann.
    Náhradníci: Adán – Partey, G. Martins, Á. Correa, N. Kalinić, Moya, Vitolo.

    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Roberto (46. Rafinha), Busquets, Arthur (80. O. Dembèlé), Arturo Vidal (85. Malcom) – Messi (C), L. Suárez.
    Náhradníci: Cillessen – O. Dembèlé, Malcom, Rafinha, Lenglet, Aleñá, Munir.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez

    Diváci: 67204
    thejrc.org