Tampa – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (4:1, 1:0, 0:1)
New Jersey Devils
Pondělí 26.11.2018, 01:10 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (03:51:36)
     
    Československá stopa v utkání:
    Erik Černák (TBL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:00
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:04
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brayden Point (TBL) 2+1
    2. Nikita Kučerov (TBL) 0+2
    3. Ryan McDonagh (TBL) 0+0
     
    Tampa Bay přidává další výhru do ligové tabulky a nadále se drží na topu NHL. O její výhře dnes rozhodla první třetina, kterou Lightning vyhráli 4:1! Devils se zpátky do utkání nedostali a prohrávají 2:5. Za domácí se dvakrát prosadil produktivní Brayden Point, mimo něj se trefili ale i Alex Killorn, Tyler Johnson a Cédric Paquette. Za hosty se trefili Stefan Noesen a Jesper Bratt.

    Střely na branku: 35:35
    Diváci: 19 092
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Pohlednou kombinaci zakončoval z levého kruhu Pavel Zacha. Brněnský rodák mířil k levé tyčce, ale Domingue zakročil lapačkou a připsal si finální zákrok večera!
     
    59:08
    Do útočné třetiny si najel Will Butcher, který našel na modré čáře Seneyho. Ten z první zakončoval, ale Louis Domingue opět pozorný. V posledních sekundách se úplně nenudí.
     
    58:35
    Další zákrok pro domácího brankáře, jenž parádně zastupuje zraněného Vasilevského. Mezi kruhy byl Damon Severson, ale ani on se neprosadil.
     
    58:12
    Pohledná akce hostujícího celku byla zakončena pokusem Taylora Halla z pravého kruhu. Produktivní hráč Devils mířil na přední tyčku, ale Louis Domingue se skvěle přesunul a zasáhl!
     
    57:05
    Devils se sice pokouší ještě něco udělat, ale už je nejspíše rozhodnuto. Stefan Noesen to zkoušel mezi kruhy, ale Louis Domingue už více branek pouštět nechce.
     
    56:05
    Zpoza branky se pokoušel prosadit Jesper Bratt, jenž je střelcem poslední branky duelu. Švédský hráč zakončoval snad natřikrát, ale Domingue si levou tyčku pohlídal.
     
    55:20
    Taylor Hall nyní viděl volného Blakea Colemana, který mohl postupovat sám na branku. Druhý jmenovaný ale přihrávku nezachytil a z potenciálního protiútoku sešlo.
     
    54:24
    Cédric Paquette následně nahazoval do útočné třetiny, ale jeho dloubáček skončil mezi diváky. Rozhodčí přerušuje a hra bude pokračovat po komerční přestávce vhazováním ve střední třetině.
     
    53:30
    New Jersey už má jen málo času na zdramatizování současného stavu. Hosté jsou od poloviny utkání aktivnějším celkem, ale domácí se zase nikam hnát nemuseli.
     
    52:38
    Do útoku se následně dostali hosté. Sami Vatanen chce napravit vlastní branku a nadvakrát zakončoval. Nejdříve trefil beka, druhá rána skončila v lapačce Dominguea.
     
    52:05
    Mathieu Joseph se dostával zpoza branky do zakončení. Aktivně se dostával před branku, ale Schneider skvěle zasáhl. Hostující brankář následně zakročil ještě jednou, úžasně se přesunul a vynuloval domácího útočníka podruhé!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:22
    Aktivně si do útočné třetiny najel Travis Zajac, který mezi kruhy zakončoval. První volba Devils v draftu roku 2004 střílela vedle branky, neujal se ani bekhend Colemana z pravé strany.
     
    49:57
    Snad poprvé v utkání se nám připomenul Steven Stamkos. Domácí útočník střílel z levého kruhu na přední tyčku, ale Cory Schneider zasáhl ramenem a puk vytěsnil.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Killorn (Joseph), 8. B. Point (Kučerov, Hedman), 10. T. Johnson (B. Point, Kučerov), 12. Paquette (Callahan, Girardi), 29. B. Point – 10. Noesen (Seney), 46. Bratt


    Tampa Bay Lightning: Domingue (Pasquale) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačjov – Gourde, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Noesen.

    Rozhodčí: Pochmara, Peel – MacPherson, Brisebois

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri