Motor ČB – Frýdek-M. 3:4 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Ústí n/L 3:2 (po pr.)
Kadaň – Třebíč 4:3 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (1:0 po s.n.) | Přerov – Poruba 2011 3:5 (kon.)
Slavia – Vsetín 7:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:5 (1:2, 2:2, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 26.11.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Darek Hejcman – 2 min., sekání).
    59:15 Ctirad OVČAČÍK - 3:5
     
    59:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    I v tomto zápase Zubři inkasují do odkryté klece a je zřejmě rozhodnuto. Střelcem branky je CTIRAD OVČAČÍK.
    Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    58:56
    Moučka v dorážce po Palově střele neúspěšný!
     
    57:36
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Urbanec – 2 min., hrubost).
     
    55:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., krosček).
     
    50:37
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Luboš Adam – 2 min., držení).
     
    47:50
    Pšurný naservíroval žabičkou puk Doležalovi, ten se pro něj ale musel natáhnout, přišel tak o cenný čas. Dolejš se stihl včas přemístit, stejně jako dotírající obránce.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Luboš Adam – 2 min., podrážení).
     
    42:28
    Doležal ve stoprocentní šanci neproměňuje! Tváří v tvář Dolejšovi byl úspěšnější ostravský brankář.
     
    40:27
    Výlet k brance hostí si udělal obránce Pala, po jehož střele Dolejš nevěděl, kde skončil puk. Propadl mu mezi betony a doklouzal se až vedle levé tyče, kam se okamžitě stáhli hráči obou mužstev! Dotírání první přerovské formace vyřešili obránci Poruby natlačením Doležala do brankové konstrukce a tedy jejím posunutím mimo standardní pozici.
    38:28 Marek SLAVÍK - 3:4
     
    38:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pouhých pět vteřin v přesilovce stačilo Porubě ke čtvrtému gólu! Po vyhraném buly napřáhl na modré čáře MAREK SLAVÍK a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Klimeš zřejmě mnoho neviděl.
    Asistence: Ctirad Ovčačík, Jan Káňa.
     
    38:23
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Novotný – 2 min., držení).
     
    37:10
    Další velká šance Přerova! Rachůnek v přečíslení vyzval ke spolupráci Sikoru, jehož střelu Dolejš vyrazil zpátky před sebe. Ani z dorážky z ostrého úhlu se však přerovský útočník s číslem 8 nezvládl prosadit!
     
    36:15
    Veliká šance Matouše Kratochvíla! Urostlý forvard Přerova dojížděl útočnou akci a dostal se k němu odražený kotouč. Ten, kdyby si stáhl, měl by před sebou odkrytou klec.
    34:51 Ondřej KOPTA - 3:3
     
    34:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale snížení se přesto dočkávají! Roman Pšurný se zjevil volný před Dolejšem, avšak trefil jen tyč. Od ní ale puk zamířil za zády Dolejše přímo k ONDŘEJI KOPTOVI najíždějícímu z druhé strany. Ten se s ničím nepáral a odkrytou bránu z první rány trefil. Je to jeho druhý gól v zápase. Asistence: Roman Pšurný, Šimon Kratochvíl.
     
    32:23
    Malina se dostal do velmi výhodné pozice, zvolil však kličku, čímž na sebe beka Poruby navázal a předal puk Navrátilovi. Ten ve stejné pozici, jako před chvílí skórující Toman vůbec netrefil zařízení.
    29:11 Radim TOMAN - 2:3
     
    29:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velká hrubka Novotného stojí Zubry vedení! Navrátilec do přerovské sestavy přihrál přímo na hůl RADIMA TOMANA, jenž s proměněním tutovky neváhal.
    Bez asistence.
    23:14 Jakub NAVRÁTIL - 2:2
     
    23:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Zubři se nastěhovali do útočného pásma, Čáp vysledoval clonící kolegy před Dolejšem a tímto směrem vyslal puk. V předbrankovém prostoru byl ze všech hráčů nejaktivnější JAKUB NAVRÁTIL, který pohotově využil stoprocentní příležitost u vyraženého puku a srovnává stav zápasu.
    Asistence: Zdeněk Čáp, Tomáš Sýkora.
     
    15:05
    Velká chyba domácích ve vlastním pásmu! Ztráta puku zapříčinila přihrávku před bránu na volného Slavíka, ten měl však hokejku na opačnou stranu a nemohl pohodlně zakončit.
     
    13:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Slavík – 2 min., podrážení).
    12:41 Michal VYMAZAL - 1:2
     
    12:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do vedení! Při pobytu v útoku se stihli prostřídat, zatímco bránící Hanáci se chybně stáhli do rohu a ponechali před Klimešem nebráněného MICHALA VYMAZALA, jenž letmým plácnutím do puku bekhendem zavěsil pod víko. Asistence: Jan Dufek.
     
    09:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Darek Hejcman – 2 min., sekání).
    09:22 Daniel KRENŽELOK - 1:1
     
    09:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hudeček šikovnou křižnou přihrávkou našel hokejku DANIELA KRENŽELOKA, jenž měl rychlost u pravého kruhu a z ostrého úhlu procedil puk za Klimeše mezi jeho tělem a tyčí.
    Asistence: Jan Hudešek, Jan Káňa.
     
    08:33
    Procházka dostal kotouč k pravé tyči, kde měl dobrou pozici, akci chtěl ale ještě vyšperkovat přihrávkou na Sikoru! Přihrávka na něj však nebyla zcela povedená a na opačné straně tak mohl zahrozit Guman!
    06:34 Ondřej KOPTA - 1:0
     
    06:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku večera! Na jedné straně měl dobrou šanci Kanko, hra se ale vzápětí přesunula na stranu opačnou, kde Sýkora přihrál puk na ONDŘEJE KOPTU, jenž nabral rychlost nalevo od osy hřiště a parádní střelou na přední tyč překonal Dolejše!
    Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    02:54
    Dobré šance Sýkory a Šimona Kratochvíla nepřináší úvodní branku! Dolejš musel zasahovat proti soupeřům stojícím velmi blízko u brankoviště zmenšením střeleckého úhlu.
     
    01:20
    Novotný napřáhl na modré čáře, jehož střelu Dolejš vyrazil levým betonem směrem k Procházkovi, jenž ho mohl za bezmocného brankáře doklepnout! Poruba se ale včas dostala k puku a vyhazuje.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Guman – 2 min., vysoká hůl).
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 7. Kopta (T. Sýkora), 24. Navrátil (Čáp, T. Sýkora), 35. Kopta (Pšurný, Š. Kratochvíl) – 10. D. Krenželok (Hudeček, J. Káňa), 13. Vymazal (Dufek), 30. Toman, 39. Slavík (Ovčačík, J. Káňa), 60. Ovčačík (T. Jáchym)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala (A), Čáp, Padrnos, M. Novotný, R. Černý, Malina, M. Pohl – Rachůnek, T. Sýkora (C), T. Doležal – Milan Procházka (A), Pšurný, Sikora – Moučka, Hejcman, Navrátil – Kopta, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Slavík, Ovčačík (C), Urbanec, Adam, D. Krenželok, Černý, Čypas – J. Káňa (A), Hudeček, Guman – Jankovský, T. Jáchym, Kanko (A) – Toman, Baláž, Ollender – Dufek, Vymazal, Václavek.

    Rozhodčí: Pilný, Barek – Coubal, Pechánek
    thejrc.org