Nominační tisková konference před ME žen v házené (kon.) | Tisková konference Rytířů Kladno (kon.)
konec
Tisková konference Rytířů Kladno

Pondělí 26.11.2018, 16:00Tiskové konference
    Za extraligový celek si na střídavé starty vybral Tomáš Plekanec brněnskou Kometu.
    Tomáš Plekanec bude nastupovat za Rytíře Kladno.
     
    Tisková konference je u konce. (16:28:28)
     
    Dotaz ohledně voleb na Kladně, kde se mění obsazení. Jaromír Jágr: "Tak na tuhle otázku nemůžu moc úplně odpovědět, všude v republice je podpora sportu důležitá, hlavně mládeže."

    "Už dlouho čekáme na opravu střechy, které vyprší platnost příští rok."
     
    Má Tomáš nějaké požadavky na spoluhráče, s kým nastupovat? "Vůbec ne, tuhle věc nechávám na trenérech, který má největší přehled."
     
    Jaká je priorita Play-off pro Tomáše Plekance, Kladno nebo Brno? "Jsme domluvený, že priorita je vrátit Kladno do extraligy, takže mám jasno, od 15. 2. 2019 budu na Kladně."

    Jaromír Jágr: V případě, že Kladno vypadne může Tomáš nastoupit v Play-off za Kometu. Podobně jsem to tak měl i já minulý rok s Třincem.
     
    Jaký má Tomáš Plekanec přehled o soupeřích? "Měl jsem dobrý přehled. Letos... jsem byl spíše zabraný do knížek kanadského Práva o manželství."
     
    Dotaz na Jaromíra Jágra, jaké to pro něj je, že je už tak dlouho bez nástupu. "Tak je to těžký, ale jsem bojovník a věřím a budu bojovat, že se vrátím. Po zranění kolene, které se stále vleče cítím, že se mi zkrátily svaly a po rychlejším pohybu to táhne."
     
    Stav zranění Tomáše Plekance: "Stoprocentně v pořádku to ještě není, poslední týden jsem zabral více než jsem mohl dřív. Věřím, že to bude brzy v pořádku."
     
    Tomáš Plekanec: V případě zápasu v Brně nebude problém dojet na zápasy Chance ligy. (Havířov, Přerov, Frýdek-Místek, Vsetín...).
     
    Bude Kometa platit cestovné a jak těžké bude nastupovat v Extralize? Tomáš Plekanec: Tak jak jsem říkal, tyhle detaily jsme ještě neprobírali. Co se týče vytížení, tak jsem zvyklý z NHL.
     
    Otázka za jakou mzdu bude Tomáš Plekanec v Kometě nastupovat. O výluku nastupoval v Kladně za 1 Kč. Navrátilec tuto otázku ještě nemá přímo vyřešenou. Do debaty se vložil také Jaromír Jágr, který řekl, že to bude víc než koruna, ale zase ne o tolik.
     
    Bylo rozhodování těžké? "Situace je taková jaká je. V těch prvních dnech jsem byl rozhodnutý, že za Kladno budu hrát a potom jsem řešil co dál. Nabídly se čtyři extraligové týmy a po řadě rozhodování jsem se rozhodl právě pro Brno."
     
    Proč se Tomáš Plekanec rozhodl pro Brno? "Pro brněnskou Komentu, je to nejlepší tým v lize poslední dva roky. Měli o mě velký zájem a jsem rád, že si za ni budu moci zahrát"
     
    Majitel Rytířů také vyhověl přání Tomáše Plekance. Nová posila Rytířů bude střídavě startovat za extraligový celek Kometa Brno
     
    Jaromír Jágr: Jsme tu proto abychom rozluštili tu tajenku, poté co Tomáš Plekanec přiletěl z Montrealu. Tomáš Plekanec bude nastupovat za náš tým Rytíři Kladno. Jsem rád, že mu přímo tady budu moc předat jeho nový dres.
     
    Jaromír Jágr s Tomášem Plekancem usedli na svá místa. Tiskovou konferenci zahájí tiskový mluvčí Vít Heral.
     
    Dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal, tentokrát už z VIP prostor kladenského ČEZ stadionu. Tisková konference začne přibližně v 16:00.
     
    Zdravím všechny příznivce hokeje. Klub Rytířů Kladno na poslední chvíli svolal tiskovou konference za účasti majitele klubu Jaromíra Jágra a navrátilce z Montrealu Tomáše Plekance, hlavním tématem bude další působení Tomáše Plekance v sezoně 2018/19.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:00.

    Lukáš Ureš

    bahis siteleri