Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 04.12.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:52 Dominik GRAŇÁK - 4:2
     
    51:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská sprcha pro Oceláře. Po 34 vteřinách střílí branku z mezikruží DOMINIK GRAŇÁK, který nahozením překvapil Hrubce. Asistence: Maris Bičevskis.
    51:18 Michal DRAGOUN - 3:2
     
    51:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Snad první opravdová šance Hradce ve třetí třetině končí gólem! MICHAL DRAGOUN dostal přihrávku přes celou šíři hřiště a naprosto dokonalou ranou pod horní tyčku posílá Hradec do vedení 3:2. Asistence: Matěj Chalupa.
    12:36 Erik HRŇA - 2:2
     
    12:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelně šťastná branka pro Třinec. Tomáš Vincour vyjížděl zpoza brány a puk mu přeskočil hokejku. ERIK HRŇA pak pohotově plácl do puku a překvapenému Maxwellovi kotouč prošel někudy výstrojí. Bez asistence.
    09:35 Tomáš VINCOUR - 2:1
     
    09:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná akce, na jejímž počátku stál trošku nešťastně pro Třinec rozhodčí. Domácí se potřebovali dostat z úzkých a vyhazovali po mantinelu, kde čárový sudí lehce zbrzdil kotouč. Ten se pak po ose Dragoun – Radovan Pavlík dostal až před volného TOMÁŠE VINCOURA, který z blízkosti zakončil naprosto přesně a vstřelil svůj jedenáctý gól v sezóně. Asistence: Radovan Pavlík, Michal Dragoun.
    03:17 Michal DRAGOUN - 1:1
     
    03:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádhernou přihrávku do jízdy od Petra Zámorského dostal MICHAL DRAGOUN a ujížděl sám na Hrubce. Z poměrně velké vzdálenosti vypálil naprosto přesně mezi betony a třinecký brankář je nestihl dát k sobě. Asistence: Petr Zámorský.
    00:59 Guntis GALVINŠ - 0:1
     
    00:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně rychlý start Ocelářů. Domácí si špatně přebrali hráče a mezi kruhy zůstal úplně volný GUNTIS GALVINŠ, který trefil ležícího beka. Puk se však vznesl do vzduchu a zapadl za překvapeného Maxwella. Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 4. Dragoun (Zámorský), 10. Vincour (R. Pavlík, Dragoun), 52. Dragoun (M. Chalupa), 52. Graňák (Bičevskis) – 1. Galvinš (Polanský, Adamský), 13. Hrňa


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Piché, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Cibulskis – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Rákos (A), Bičevskis, Miškář – Vopelka, Kukumberg, Bezúch.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Adámek, Gernát, D. Musil, Galvinš, Roth, M. Doudera, Matyáš – Martin Růžička (A), Marcinko (A), Hrňa – Svačina, Polanský, Adamský (C) – Dravecký, Werek, Roberts Bukarts – O. Kovařčík, Chmielewski, Christov.

    Rozhodčí: Hejduk, Hribik – Kis, Hanzlík

    Diváci: 4207
    thejrc.org