Žďár n/S – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Tábor – Písek 2:6 (kon.) | David Servis – Pelhřimov 7:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
po prodl.
HK Nový Jičín
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 28.11.2018, 18:00 • ZS Nový Jičín • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé. Poruba se na útočné modré dostal do problémů a o kotouč přišel. PETR GEWIESE vyrazil do protiútoku dvou na jednoho, přihrávku z pravé strany neriskoval a sám vystřelil po ledě k vzdálenější tyči!
     
    38:32
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Hrachovský po vyhraném buly vystřelil od modré do horní poloviny těla brankáře Halody. Ten po nejistém vyražení ještě zlikvidoval Slovákovu dorážku, ale nedaleko číhající PAVEL ZEDNÍK se už z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Jiří Slovák, Ondřej Hrachovský.
     
    37:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se vrací do vedení! Novojičínští se nestihli vrátit s bleskovým přechodem přes střední pásmo. Romančík vyslal do brejku dvou na jednoho Antonova, který ideálně načasoval přihrávku na DOMINIKA POKORNÉHO a ten forhendem dostal puk za Hlaváčova záda. Asistence: Vladimír Antonov, Michal Romančík.
     
    34:03
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Zničeho nic je vyrovnáno na 1:1! MICHAEL CHVOSTEK dostal od Tomečka přihrávku do úplně volného prostoru před útočnou modrou a z pravého kruhu vypálil naprosto přesně. Puk zapadl do sítě po odrazu od tyčky. Asistence: Jaroslav Tomeček.
     
    12:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Vytrvalá palba od modré čáry hostům přinesla ovoce v podobě vedoucího gólu! Ďurač zleva přihrál na osu hřiště na Gewieseho a jeho střelu protečoval za Hlaváčova záda LUKÁŠ KRÁLÍK. Asistence: Petr Gewiese, Ivan Ďurač.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 35. Chvostek (Tomeček), 39. Zedník (Slovák, Hrachovský) – 13. Králík (Gewiese, Ďurač), 38. Pokorný (Antonov, Romančík), 61. Gewiese


    HK Nový Jičín: Hlaváč (Sonnek) – Adamík, Hruška (C), Hrachovský, Kališ, Metelka, Gřesík, Tomeček – Kuba, Palička, Krupa, Macháček, Málek, Lehečka, Chvostek (A), Poruba, Zedník (A), Vaňo, Sonnek, Slovák, Irgl.
    DRACI PARS ŠUMPERK: O. Haloda (Polívka) – Gewiese (C), Drtil, M. Haloda, Řezáč, Sedlák (A), Blecha – Pokorný, Romančík, Krejčiřík, Hroch, Ďurač, Urban, Plášek (A), Králík, Šíp, Antonov, Čuřík, Ostřanský.

    Rozhodčí: Cabák – Vengřín, Hranoš.
    thejrc.org