Kladno – Jerigo Plzeň 7:4 (kon.) | Legie Příbram – Olympik Mělník B 2:8 (kon.) | Jablonec n/N – Rapid Ústí n/L 9:8 (kon.)
konec
FK Kladno
7:4 (4:1)
FC Jerigo 1994 Plzeň
Pátek 30.11.2018, 20:00 • MSH Kladno • 2. Futsal liga západ • 10. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:41:17)
     
    Byl to velmi hezký zápas, ve kterém bylo přece jenom o něco lepší Kladno. Plzeň ale předvedla velmi dobrý výkon hlavně ve druhé půli, dostalo se na dostřel, ale body nakonec vytěžit nedokázala. Určitě se nemusí za své působení v kladenské hale stydět.
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I vpádu dokázal MICHAL JARÁB poslat lobem přes tři čtvrtě hřiště přímo do prázdné brány. Tenhle moment je v utkání rozhodující. Kladenský hráč zároveň dovršil hattrick. Bez asistence.
     
    39:00
    Z utkání zbývá poslední minuta. Jerigo je usazené v pěti hráčích bez brankáře na soupeřově polovině.
     
    38:46
    Jerigo mělo k dispozici velmi dobrou standardku! Jenže Šebek pouze napálil protihráče, kteří stáli před ním. Čas se hostům neustále krátí.
     
    38:38
    Hostům se teď dlouhá kombinace nezdařila. Bendlovi utekl míč do zámezí. Tohle samozřejmě hraje do karet kladenskému mužstvu.
     
    38:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    37:26
    Bendl zakončil tvrdě z úhlu. Ale mezírku v rukavicích gólmana Kučery nenašel. Ještě ale není nic rozhodnuto, pořád má Jerigo reálnou šanci aspoň ještě srovnat.
     
    36:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól domácí určitě hodně uklidní. PAVEL STEJSKAL se ocitl zcela sám před prázdnou bránou poté, co mu přihrával z pravé strany Jaráb, a bez problémů zacílil do sítě. Asistence: Michal Jaráb.
     
    35:56
    Kladno mohlo přidat šestý gól, jenže Vašák se ke střele nepropracoval po pobídce Šnídla a následná střela Kaválka byla hodně slabá. Plzni se čas krátí.
     
    35:13
    Kladno hodně znervóznělo! Mizerná rozehrávka teď dostala do šance zadarmo Kasýka, ten ale nakonec pod tlakem nedobře zakončil. Velká tutovka pro Jerigo.
     
    34:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    34:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle bude ještě hodně zajímavé! JAN ŠEBEK pronikl středem pole až před brankáře Kučero, kterého překonal střelou mezi nohy. Tohle bude ještě krutá pětiminutovka pro domácí celek. Bez asistence.
     
    33:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kombinace na jeden dotek. Bendl přihrál doprava Trnkovi, ten nasměroval míč ke druhé tyčce na ZDEŇKA KASÝKA, jenž zakončoval do prázdné branky. Asistence: Martin Trnka.
     
    33:16
    Caizl byl krásně uvolněn ve středu pole! Ale nerozhodl se střílet, ale dělat kličku vyběhnuvšímu Klečkovi. Ten mu nakonec balón vypíchl.
     
    32:07
    Kasýk (JPL) ve slušné šanci přidržel svého soupeře a po právu obdržel žlutou kartu.
     
    31:45
    Kristl sám před Kučerou! Jenže míč se mu zamotal pod nohy, takže ani pořádně nevystřelil. Plzeň jinak začíná hrát power-play. Je už přece jenom čas tvořit na soupeře v přesile tlak.
     
    30:56
    Stejskal na tenhle centr nemohl v žádném případě dosáhnout. Následně ale velmi dobře napadal soupeře na útočné polovině a ušetřil cenné vteřinky.

    Patrik Sandev

    Branky: 1. Jaráb (Šnídl), 11. Stejskal (Vašák), 15. Jaráb, 20. Kaválek (Fujdiar), 22. Šnídl (Vašák), 37. Stejskal (Jaráb), 40. Jaráb – 7. Bendl (Šebek), 22. Trnka, 34. Kasýk (Trnka), 35. Šebek

    Karty:   14. Kučera (KLA), 26. Šnídl (KLA), 27. Verner (KLA) – 11. Rous (JPL), 15. Šebek (JPL), 24. Trojovský (JPL), 33. Kasýk (JPL)


    FK Kladno: Kučera (Dvořák) – Fujdiar, Jaráb, Vašár, Caizl, Verner, Farkaš, Stejskal, Bejbl, Vokoun, Kaválek, Šnídl
    FC Jerigo 1994 Plzeň: Klečka – Pekník, Šebek, Trojovský, Trnka, Kristl, Bendl, Kasýk, Rous

    Rozhodčí: Lasch – O. Černý

    Diváci: 110
    thejrc.org