Slavia – Jihlava 2:4 (kon.) | Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 1:8 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Motor ČB – Vsetín 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 01.12.2018, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je definitivně za námi! Byly to velké nervy, všechny tři body ale nakonec zůstávají na jihu Čech. Oba týmy se dnes prezentovaly velmi povedenými výkony, nakonec ale mohou být šťastnější domácí, kteří přeci jenom byli o něco lepším týmem. (19:24:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Do konce třetí třetiny zbývá posledních pět vteřin! Bude se vhazovat před českobudějovickým brankářem. Uvidíme, jak toto napínavé utkání tedy nakonec dopadne!
     
    59:33
    Jakub Babka nebyl vůbec daleko od toho, aby přidal druhou branku v zápase! Babka doslova letěl za odraženým kotoučem, na svou hůl ho ale dostal až téměř v nulovém střeleckém úhlu. Domácí útočník z této pozice pak trefil jen vnější část branky.
     
    58:25
    David Gilbert vystihl soupeřovu rozehrávku a hnal se dopředu. Ještě před modrou čárou ale kotouč jen nahodil do pásma, čímž nicméně ušetřil nyní tak potřebné vteřiny pro Motor!
     
    58:15
    Vsetínští hokejisté obstřelují českobudějovickou svatyni! Nyní to pro fanoušky obou táboru budou velké nervy! David Gába navíc zůstává na střídačce svého týmu!
     
    57:58
    Peter Mikuš si hledal prostor na modré čáře a nakonec jej našel. Na domácí branku nakonec zacílil ze zápěstí. Jan Strmeň se stihl přemístit a Mikušův pokus uschovat ve své výstroji! Následuje tedy vhazování.
     
    57:54
    Hostující střídačka si bere oddychový čas!
     
    57:38
    Miloslav Čermák vybojoval kotouč v obranném pásmu, načež nabral velkou rychlost a vydal se do útočné třetiny. Tam zkoušel rychlou zasekávačku, při které ale o kotouč přišel.
     
    56:48
    David Březina poslal nenápadný pokus na domácí branku. Střela ale neměla potřebnou razanci, ke Strmeňovi, který nakonec zasahovat nemusel, puk ani nedoklouzal.
     
    56:20
    Kvůli zakázanému uvolnění se hra přesune před Davida Gábu. Uvidíme, zda z českobudějovické strany dojde ještě k výraznějšímu ohrožení branky.
     
    55:37
    Jakub Babka velmi agilně napadal soupeřovu rozehrávku. Dokonce na chvíli udržel kotouč na své holi, ovšem o chvíli později se Vsetín do útoku přeci jen vydal. O střelu se pokusil Jenáček, nicméně clonu hráčů neprostřelil.
     
    54:51
    Žiga Pavlin přebral přihrávku ve středním pásmu. Následně vzal útočnou akci na sebe, čímž dal spoluhráčům čas k vystřídání. Pavlin pálil zblízka branky, nicméně jeho pokus nebyl z těch nejnebezpečnějších.
     
    53:52
    Hra se nám přesunula naopak do českobudějovické obranné třetiny. Jan Strmeň musel čelit střele, která šla z poměrně velké dálky. Proti ní ale včas zaklekl a za svá záda ji nepropustil.
     
    53:16
    Lukáš Endál vjel do útočné třetině velmi rychle. A následně poměrně nenápadně hledal bekhendovou přihrávkou spoluhráče před brankou. Bohužel pro něj ale neposlal přihrávku úplně ideálně.
     
    52:59
    Utkání na chvíli pozastaví další komerční přestávka. Vhazovat se bude v českobudějovické obranné třetině. Nepochybně nás čeká velmi napínavé rozuzlení dnešního duelu!
     
    52:45
    Luboš Rob je v zápase aktivní, zatím ale vychází gólově naprázdno. Ani teď se mu proti Strmeňovi skórovat nepodařilo. Českobudějovický strážce svatyně proti exbudějovickému útočníkovi zasahuje betonem.
     
    51:53
    Tomáš Pitule si najížděl do optimální palebné pozice! Do mezikruží následně také dostal přihrávku, nicméně střela mu vůbec nesedla. Puk prošel dokonce až za vsetínského hráče do středního pásma.
     
    50:39
    Opět Přikrylova formace v akci. Miloslav Čermák jel s kotoučem u hrazení, načež jej poslal na bližší tyčku. Až tam ale kotouč nedoplachtil, vsetínský hráč, jenž se včas vrátil, ho totiž srazil za Gábovu klec.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 19. Šimánek (Čermák), 38. Babka (Vydarený) – 25. Slováček (Rob)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Beránek, Šimánek, Babka – Čermák, R. Přikryl, Heřman.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Frolo, Hryciow, Slováček, Rudl, Mikuš, Holomek, Jenáček – Rác, Pitule, Hořanský – Vávra, Jonák, Rob – Kopta, Kucharczyk, Březina – Klímek, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Wagner, Šindel – Tvrdík, Siman

    Diváci: 6 421
    thejrc.org