Slavia – Jihlava 2:4 (kon.) | Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 1:8 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Motor ČB – Vsetín 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 01.12.2018, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Jakub Babka nebyl vůbec daleko od toho, aby přidal druhou branku v zápase! Babka doslova letěl za odraženým kotoučem, na svou hůl ho ale dostal až téměř v nulovém střeleckém úhlu. Domácí útočník z této pozice pak trefil jen vnější část branky.
     
    58:15
    Vsetínští hokejisté obstřelují českobudějovickou svatyni! Nyní to pro fanoušky obou táboru budou velké nervy! David Gába navíc zůstává na střídačce svého týmu!
     
    46:39
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., podrážení).
     
    44:45
    Další obrovská šance pro Motor! Lukáš Endál ujel do přečíslení, které nakonec vzal na sebe. Dlouho kvrdlal s kotoučem, snad aby Gábu zmátl. Vsetínský brankář se ale rozhodit nenechal a proti Endálově pokusu předvedl brilantní zákrok lapačkou!
     
    39:59
    Do další periody budou českobudějovičtí hokejisté vstupovat v početní výhodě! Dominik Rudl inkasuje dvouminutový trest za sekání, kterým se provinil ve středním pásmu.
    37:44 Jakub BABKA - 2:1
     
    37:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je něco! Českobudějovičtí si berou své vedení zpět, a to paradoxně v oslabení! JAKUB BABKA unikl vsetínské obraně, následně si položil Gábu a z bekhendu zavěsil přesně do horního růžku! Asistence: René Vydarený.
     
    36:06
    Nakonec je vyloučen pouze Zdeněk Doležal. To se nelíbí domácím fanouškům, kteří by zřejmě uvítali vyloučení na obou stranách. Domácí útočník se provinil sekáním.
     
    33:24
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., krosček).
     
    30:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., sekání).
     
    29:46
    Nyní to vypadalo, jakoby domácí hráči chtěli předešlá slova snad potvrdit. Nechali pláchnout Víta Jonáka, který se tak ocitl před Strmeněm zcela sám. Jonákův pokus se ale nakonec odrazil snad jen od horní tyčky!
     
    28:06
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Daniel Klímek – 2 min., nedovolené bránění).
    24:12 Ondřej SLOVÁČEK - 1:1
     
    24:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Luboš Rob viděl rozjetého ONDŘEJE SLOVÁČKA a poslal mu přihrávku. Slováček se dostal zcela sám před Strmeně, kterého prostřelil nekompromisně nad vyrážečku! Asistence: Luboš Rob.
    18:48 Jiří ŠIMÁNEK - 1:0
     
    18:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přeci jenom tady máme první branku utkání! Kotouč měl za brankou poměrně dlouho Miloslav Čermák, jenž vydoloval proti protihráči. Následně našel před branku najíždějícího JIŘÍHO ŠIMÁNKA, jenž napřáhl a z první rozvlnil síťku za Gábovými zády! Asistence: Miloslav Čermák.
     
    16:17
    Hra tedy nakonec nebyl přerušena z toho důvodu, že by se kotouče dotkla vsetínská střídačka. Dvě minuty za krosček inkasuje Tomáš Pitule.
     
    09:33
    Za to Jakub Babka se dostal do střelecké pozice. A do jaké! Zřejmě největší šance utkání. Babka si obhodil protihráče a ocitl se mezi kruhy. V trajektorii střely navíc nestál žádný z hráčů, a tak Babka vypálil. Bohužel pro něj a jeho tým ale kotouč mezi tři tyče nakonec neletěl.
     
    06:36
    Kutlák společně se spoluhráči vybojoval kotouč, a tak mohl jít Motor do útoku. Zde se kotouč po Gábově zákroku odrazil příhodně pro Fillmana. Ten si nabruslil k brance a zkusil kotouč poslat za brankovou čáru z bekhendové strany hole. David Gába proti němu ale vytasil skvělý zákrok lapačkou. Povedený semafor!
     
    04:34
    Dobrá šance pro hostující celek! Peter Mikuš napřáhl na modré a vystřelil. Strmeň si povyjel z branky, nicméně před ním ještě projelo několik hráčů. Domácí brankář ale i přesto odkázal kotouč vyrazit mimo nebezpečí!
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 19. Šimánek (Čermák), 38. Babka (Vydarený) – 25. Slováček (Rob)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Beránek, Šimánek, Babka – Čermák, R. Přikryl, Heřman.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Frolo, Hryciow, Slováček, Rudl, Mikuš, Holomek, Jenáček – Rác, Pitule, Hořanský – Vávra, Jonák, Rob – Kopta, Kucharczyk, Březina – Klímek, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Wagner, Šindel – Tvrdík, Siman

    Diváci: 6 421
    bahis siteleri