Přerov – Technika Brno 2:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 4:6 (kon.) | Kobra – Kladno 3:7 (kon.)
HC Litvínov – Třemošná 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 1:4 (kon.) | Zlín – Warriors Brno 7:2 (kon.)
Havířov – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 6:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 1:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:1 (1:0, 2:0, 1:1 - 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 01.12.2018, 12:30 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Utkání je kompletně za námi! Viděli jsme dnes velmi povedený souboj. A to z obou stran. Rozdělení bodů je dnes velmi spravedlivé – Motor působil mimo první minuty o něco aktivnějším dojmem, po zásluze tedy bere tři body. Naopak Havlíčkobrodští byli o něco lepší v nadstavbě, z níž vydolovali alespoň bod. Základní část, první fáze sezóny, je tedy pro oba týmy již minulostí.

    Děkuji vám za pozornost, z tohoto zápasu je to vše! (14:45:51)
     
    Konec zápasu.
     
    63:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté se mohou radovat alespoň ze zisku jediného bodu, který si dnes z jihočeské metropole odvezou! Adam Rauš poslal přihrávku na FILIPA DYMÁKA, a ten byl úspěšný. Asistence: Adam Rauš, Max Kutlvašr.
     
    62:41
    Martin Willmann dostal kotouč na hole svého celku, z čehož nakonec mohl těžit Daniel Hála, jenž si sjížděl na vzdálenější tyč. Přihrávka, která na něj mířila, ale byla o něco delší, než by Willmann potřeboval.
     
    61:23
    V nadstavbě jsou zatím jednoznačně lepší hostující hokejisté. Martin Lidák ale drží šance na bodový zisk z nadstavby pro svůj tým. Nyní se nenechal překvapit odrazem kotouče od mantinelu.
     
    61:11
    Další dobrá šance pro havlíčkobrodské hokejisty! Martin Zych vybojoval kotouč, který ještě posunul před branku na svého spoluhráče. Ten ovšem českobudějovického brankáře také neprostřelil.
     
    60:26
    Mohlo být rozhodnuto! Filip Dymák si najel do útočného pásma, kde mohl rozhodnout! Sám před brankou ale Martina Lidáka neprostřelil!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základních šedesát minut je za námi! Vítězně z nich odchází domácí tým, který předvedl parádní výkon. Skvělé utkání, troufám si říct, ale odehráli také Havlíčkobrodští, leč dnes nebyli tolik střelecky efektivní.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Alex Marhoun poslal dobrou přihrávku mezi kruhy, kde napřáhl PETR LUKEŠ, který zacílil přesně do horních pater branky! Asistence: Alex Marhoun, Vilém Braun.
     
    58:45
    Českobudějovičtí stále v útočném pásmu! Nyní se dostal k dorážce Tomáš Kudrnáč, kterého ale Kubík dokázal vychytat. Právě David Kubík dnes předvádí taktéž parádní výkon. Stejně jako jeho protějšek.
     
    57:45
    Motor nepřipouští ohrožení své branky a prozatím to tedy vypadá, že to bude dnes on, kdo míří za třemi body. Navíc nyní Kubík musel vytáhnout zákrok proti střele zblízka branky.
     
    55:56
    Viktor Budík dostal přihrávku ve středním pásmu. Neměl ale potřebnou rychlost k tomu, aby ujel až sám před branku. Ke střeleckému pokusu se tedy nakonec nedostal.
     
    54:57
    Na opačné straně ledové plochy zahrozili také hostující hokejisté. Proti inkasování byl ale Martin Lidák, který dnes zatím skvěle drží svůj tým a výrazně jej přibližuje za třemi body.
     
    53:40
    Hra už je poměrně rozkouskovaná a šancí poměrně ubývá. Na kotouči se nyní drží domácí hokejisté, kteří se dostali až do šance! Konkrétně Dubský ujel sám na branku, ale Kubík brilantně zasáhl holí!
     
    51:47
    Hlavní rozhodčí neztratila kotouč z dohledu. Nechala o něj dlouho u mantinelu bojovat. Vítězně z tohoto souboje nakonec vyšli hosté, kteří kombinují.
     
    50:57
    Juřica viděl spoluhráče, který si sjížděl na vzdálenější tyč. Zkusil na něj poslat přihrávku, jenže ta byla o něco pomalejší, než by havlíčkobrodský tým potřeboval.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 17. Hála (Marhoun), 28. Budík (Sochor, Kudrnáč), 32. Budík (Sochor), 60. Lukeš (Marhoun, Braun) – 44. Kozlík (Dymák, Rauš), 64. Dymák (Rauš, Kutlvašr)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Novák, Cibulka, Hail, Hromada, Willmann – Hála, Lukeš, Marhoun, Kašpar, Braun, Petrásek, Pitel, Placek, Budík, Kudrnáč, Kovář, Dubský, Čančura, Sochor
    BK Havlíčkův Brod: Kubík (Bělohlávek) – Dvořák, Besmák, Zych, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, Kozlík, Krejčí, Vašák, Prášek

    Rozhodčí: Růžičková – Polonij, Bělohlav
    ocianews.com