Řisuty – Dvůr Králové n. L. 2:4 (kon.) | Bílina – Letňany 1:9 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 0:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Kolín 3:2 (po pr.) | Klatovy – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Sokolov – Trutnov 4:1 (kon.)
Děčín – Nymburk 2:4 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 01.12.2018, 17:00 • ZS HC Kobra Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Po velmi vyrovnaném a bojovném výkonu putují tři body na sever Čech. (20:05:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Poslední vteřiny utkání znamenají ještě jeden nájezd Kobry na branku. Ten se ale zvrhl v litý boj o kotouč za zády Jakuba Soukupa.
     
    58:11
    V závěrečné dvouminutovce se ještě Vrchlabí snaží o navýšení svého vedení. Ovšem i Kobra sestavila velmi pevný obranný blok, ze kterého se dostává do brejků.
     
    57:23
    Poslední minuty přinášejí naprosto stejný obraz hry. Zatímco Kobra se usilovně snaží o průnik do útočného pásma, Vrchlabí sestavilo velmi pevný obranný blok, kterým zastavují každou šanci domácího celku.
     
    56:16
    Robin Všetečka se dostal do zajímavé šance při průniku do útočného pásma. Celý pokus ale vzal za své krátce za modrou čarou, kde mladého útočníka Kobry tělem odstavil jeden z hostujících obránců.
     
    55:30
    Tomášovi Půlpánovi se sice povedlo obhodit Semráda, následná přihrávka na Aleše Půlpána povedená nebyla. I tak se ale hosté dostali ke střele, kterou ale bez obtíží zmrazil Mouček.
     
    54:51
    Kobra se usilovně snaží o vyrovnání. To přineslo řadu tvrdých, avšak čistých zákroků obrany Vrchlabí v útočném pásmu. Pražané se ale nevzdávají a stále se snaží dotlačit kotouč za záda Jakuba Soukupa.
     
    53:48
    Přesto se ale Stadionu povedlo zkonsolidovat v útočném pásmu. Ani nyní ale z kombinačního čtverce nic nevytěžili, naopak domácím se povedlo celou akci narušit a přenést hru na opačný konec.
     
    52:47
    Svou další přesilovku nezahájili Vrchlabští příliš úspěšně. Kombinaci ve středním pásmu se podařilo hráčům Kobry velmi brzy narušit a samotní se posléze vydali na malou chvíli před Soukupa.
     
    52:29
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Martin Semrád – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:49
    Vrchlabským se povedlo znovu přesunout se před Václava Moučka. I tentokrát ale narážejí na připravenou obranu Kobry, která je drží na vnějším obvodu útočného pásma.
     
    51:06
    Hosté v plném počtu.
     
    50:38
    Až v druhé polovině přesilové hry se Kobra odhodlala k napadání vrchlabské branky. Hosté ale v obranném pásmu pokrývají každý centimetr, čímž blokují akce svých protivníků.
     
    49:37
    I přes oslabení se dostal k samostatnému průniku na branku Kobry David Chalupa. Střelu z mezikruží ale dokázal Václav Mouček bez větších obtíží pokrýt.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jakub Moník – 2 min., podrážení).
     
    48:14
    Načež Pražané započali ostřelování vrchlabské branky. Šanci na zakončení z ideální pozice měl Matouš Patočka, v poslední chvíli se ale do dráhy letu kotouče vložil obránce Stadionu, který jej vyrazil do ochranného plexiskla nad brankou.
     
    47:37
    A přetahovaná o kotouč pokračuje. Tentokrát jsou na tahu hráči Vrchlabí, kteří okupují prostor útočného pásma.
     
    47:06
    Kobra ale nechce takový stav jen tak. Často se tím pádem dostává k přenášení hry před soupeřovu branku. K vyrovnání se ale stále nemohou nijak dostat.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 16. Kastner (T.Půlpán, A.Půlpán)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík R., Verbík J. (A) – Šeba, Kysela, Patočka, Všetečka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Antoš, Šťastný, Hlinka.
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abraham) – Muška, Havránek, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C) – Matějček, Půlpán T., Hozák, Půlpán A., Procházka, Higveghy, Urban, Mrňa, Kastner, Chalupa, Bláha. Moník F.

    Rozhodčí: Veinfurter – Řezníček, Bohuněk
    thejrc.org