Wacker – Rapid 0:1 (kon.) | Salzburg – Rheindorf Altach 1:0 (kon.) | Sturm Graz – Wolfsberger 3:0 (kon.)
konec
SK Sturm Graz
3:0 (1:0)
RZ Pellets Wolfsberger AC
Neděle 02.12.2018, 17:00 • UPC-Arena, Graz • Rakouská Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:55:36)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:19.
     
    Je konec! Sturm Graz zvládl dnešní duel ve velkém stylu a vítězí 3:0! Domácí se do vedení dostali v závěru první půle, kdy se prosadil Emeka Eze! Po změně stran se navíc nechal vyloučit hostující Michael Sollbauer a domácí rázem dostali více prostoru. Pět minut před koncem navíc přidal druhou branku střídající Michael John Lema a o tři minuty později napsal tečku za dnešním duelem Otar Kitejšvili!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Dever Orgill (RZ Pellets Wolfsberger AC).
     
    90+2
    Domácí se ještě nastěhovali do blízkosti pokutového území soupeře, ale nikdo v černém dresu nedokázal zakončit. Utkání se už pouze dohrává.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Otar Kitejšvili, přichází Lukas Grozurek.
    89. Otar KITEJŠVILI - 3:0
     
    89
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Třetí branka pro domácí Graz! OTAR KITEJŠVILI si vzal míč na polovině soupeře, prohnal se s ním na hranici pokutového území a přízemní střelou levačkou překonal brankáře!
     
    89
    Sandi Lovric zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za záda. Domácí stoper na ně podle všeho dopadl po hlavičkovém souboji.
     
    88
    Na stadionu panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci odměňují své oblíbence za srdnatý výkon hlasitým skandováním a potleskem.
    86. Michael John Lema - 2:0
     
    86
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí celek totiž přidává druhou branku! Střídající MICHAEL LEMA dostal krásný oblouček za obranu a nasadil hostujícímu brankáři jesličky!
     
    85
    Střídání v týmu RZ Pellets Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Nemanja Rnić, přichází Saša Jovanović.
     
    84
    Sandi Lovric vybojoval míč na polovině hrací plochy, jenže jeho následná přihrávka byla nepřesná. Wolfsberger znovu kombinuje na polovině domácích.
     
    83
    Michael Liendl dostal pobídku na polovinu soupeře, nicméně jeho pokus o odcentrování zastavil hned první obránce v černém dresu.
     
    82
    Michael Novak podpořil ofenzivu soupeře náběhem po pravé straně hřiště. Hostujícímu obránci se ale nepovedlo uvolnit. Domácí se mohou uklidnit.
     
    81
    Marcel Ritzmaier dotíral na rozehrávku domácího brankáře. Jörg Siebenhandl se ale nenechal rozhodit a odkopl míč na polovinu soupeře.
     
    80
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Emeka Eze, přichází Markus Pink.
     
    79
    Otar Kitejšvili udržel míč v blízkosti pokutového území, ale nikdo z jeho spoluhráčů jej nedorazil podpořit.
     
    78
    Do rozehrávky hostujícího celku se musel zapojit také brankář Kofler. Gólman Wolfsbergeru nakopl míč na pravou stranu, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    77
    Hosté zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Na nadýchanou přihrávku si v pokutovém území naskočil Lukas Schmitz, ale jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    76
    Marcel Ritzmaier si na polovině hřiště narazil míč se Schmitzem a vydal se do útoku. Jeho individuální akci však zastavil důrazný obránce Tassos Avlonitis.
     
    75
    Michael Liendl dostal přihrávku na polovině soupeře, nicméně jeho přenesení hry na pravou stranu přečetl domácí obránce Dario Maresic.
     
    74
    Domácí brankář se zbytečně dostal pod tlak a před napadajícím Orgillem nakonec musel zakopnout balón do zámezí.
     
    73
    Střídání v týmu RZ Pellets Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Christopher Wernitznig, přichází Ash Kigbu.
     
    72
    Lukas Spendlhofer dostal prostor na pravé straně, odcentroval do pokutového území, nicméně nikdo v černém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    71
    Dever Orgill se v ojedinělém výpadu hostujícího celku dopustil nedovoleného zákroku, když šlapákem trefil osamoceného Avlonitise.
     
    70
    Graz naprosto s přehledem kontroluje své těsné vedení a nepouští hráče Wolfsbergeru do blízkosti své branky. Domácí celek kráčí za důležitou výhrou.
     
    69
    Emeka Eze vybojoval míč v blízkosti rohového praporku, jenže dvojice soupeřů se k němu pohotově stáhla a nepustila domácího hráče k odcentrování.
     
    68
    Dever Orgill si naběhl na průnikovou přihrávku na polovinu domácího celku, jenže ve velké rychlosti podklouzl a poroučel se k zemi.
     
    67
    Wolfsberger se v posledních minutách prakticky nemůže dostat na polovinu svého soupeře. Rozehrávku hostujícího celku brzdí nepřesné pobídky.
     
    66
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Markus Lackner, přichází Michael John Lema.
     
    65
    Střídání v týmu RZ Pellets Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Marc Andre Schmerböck, přichází Manfred Gollner.
     
    64
    Wolfsberger zahrával přímý kop na polovině soupeře. Prudký centr se snesl na hranici pokutového území, kde kraloval obránce Tassos Avlonitis.
     
    63
    Tobias Koch vybojoval vhazování na polovině soupeře. Domácí hráči sice hrají proti oslabenému soupeři, ale i tak se neženou za další brankou.
     
    62
    Alexander Kofler se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Wolfsbergeru nakopl míč na polovinu soupeře.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Nemanja Rnić (RZ Pellets Wolfsberger AC).
     
    60
    Domácí následně zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Sandi Lovric zvolil technickou střelu, která však prolétla nad břevnem.
    59. Červená karta
     
    59
    Obrovská komplikace pro hostující celek! Michael Sollbauer zatáhl za záchranou brzdu a po faulu na Ezeho musí do sprch!
     
    58
    Domácí zahrávali další přímý kop v blízkosti pokutového území. Nadýchaný centr z levé strany přiletěl na značku pokutového kopu, kde zasáhli obránci.
     
    57
    Sandi Lovric dostal nabito do blízkosti pokutového území, ale ke střele se vůbec nedostal. Obrana Wolfsbergeru hraje v posledních minutách hodně aktivně.
     
    56
    Otar Kitejšvili vybojoval míč na vlastní polovině, narazil si s Maresicem a naběhl si na další přihrávku. Vinou špatného zpracování se ale nedokázal uvolnit.
     
    55
    Otar Kitejšvili se na hranici pokutového území dral k odraženému míči, jenže v zakončení mu zabránil hned první fotbalista v bílém dresu.
     
    54
    Graz zahrával další rohový kop. Prudký centr tentokrát přiletěl k přední tyči, kde bez problému zasáhl obránce Novak.
     
    53
    Eze v souboji na polovině soupeře přetlačil Novaka a dostal se k míči. Hostující obránce jej nenechal uniknout a nedovoleným zákrokem jej poslal k zemi.
     
    52
    Eze si naběhl na dlouhou přihrávku do pokutového území, ale ihned u něj vyplavali obránci soupeři, kteří mu míč vypíchli ven ze šestnáctky.
     
    50
    Domácím se v úvodu druhého poločasu daří kouskovat kombinaci Wolfsbergeru. Fotbalisté v černých dresech se nikam neženou.
     
    49
    Sandi Lovric spěchal za pobídkou na levou stranu, nicméně přihrávka byla příliš prudká a míč propadl do zámezí. Vhazovat tak budou hráči Wolfsbergeru.
     
    48
    Lukas Schmitz se po pravé straně prosmýkl do blízkosti pokutového území, jenže si míč špatně připravil a jeho centr srazil obránce v černém do autu.
     
    47
    Michael Liendl uspěl v souboji na polovině soupeře a následně byl faulován. Fotbalisté Wolfsbergeru tak budou rozehrávat přímý kop.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního střetnutí. Wolfsberger se ihned vydal do útoku, jenže Orgill neuspěl v hlavičkovém souboji.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně opatrné utkání! Ani jeden z týmů si nebyl schopen vytvořit nějaký souvislý tlak. Na trávníku totiž dominovaly obě defenzivy. Až v samotném závěru prvního poločasu zahrávali domácí přímý kop, po kterém otevřel skóre Emeka Eze! Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45. Emeka EZE - 1:0
     
    45
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v závěru prvního poločasu dostává do vedení! Graz zahrával přímý kop. Nadýchaný centr nedokázala hostující obrana odvrátit. K odraženému míči se dostal EMEKA EZE a prudkou střelou otevřel skóre!
     
    45
    Eze byl na polovině soupeře zcela osamocený, ale přesto si dokázal zpracovat dlouhou přihrávku. Domácí útočník pro svůj tým získal přímý kop.
     
    44
    Markus Lackner vymyslel přihrávku do pokutového území soupeře, ale nikdo z jeho spoluhráčů jeho úmysl nepochopil. Hostující brankář může uklidnit hru.
     
    43
    Tassos Avlonitis poslal průnikovou přihrávku na polovinu soupeře. Zadáci Wolfsbergeru se ale stačili stáhnout k sobě a odehráli míč do bezpečí.
     
    42
    Jörg Siebenhandl nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, jenže v hlavičkovém souboji neuspěl nikdo v dresu domácího mužstva.
     
    41
    Zadáci v černém si nyní vyměňují přihrávky na vlastní polovině a vyčkávají na skulinku v pevném bloku Wolfsbergeru.
     
    40
    Wolfsberger nyní zahrával přímý kop na polovině Grazu. Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr z pravé strany, ale hlavičkující hráč stál v ofsajdu.
     
    39
    Christopher Wernitznig vybojoval pro hostující celek míč na pravé straně hrací plochy. Hráč Wolfsbergeru chtěl uvolnil Orgilla, ale obránce Dario Maresic skvěle vystoupil.
     
    38
    Markus Lackner si sběhl po odražený míč, otočil hru domácího celku na levou stranu hrací plochy, ale nikdo v černém dresu se znovu nedostal do zakončení.
     
    37
    Eze poněkolikáté v utkání sprintoval za přihrávkou za obranu soupeře, jenže obránce v bílém dresu se stačil stáhnout a připravil jej o míč.
     
    36
    Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde hlídkoval osamocený obránce Novak.
     
    35
    Eze se po pádu v pokutovém území dožadoval odpískání pokutového kopu. Rozhodčí měl souboj přímo před očima a rozhodl se nechat pokračovat ve hře.
     
    34
    Otar Kitejšvili dostal prudkou přihrávku do blízkosti pokutového území soupeře, jenže vinou špatného zpracování se sám dostal pod tlak a už nerozehrál.
     
    33
    Hosté znovu uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v černém dresu rozehrávku Wolfsbergeru neatakuje. Pokračuje se v opatrné hře.
     
    32
    Emeka Eze obral jednoho z obránců Wolfsbergeru o míč a řítil se sám na brankáře. Rozhodčí ale viděl nedovolený zákrok a obral domácího útočníka o šanci.
     
    31
    Sandi Lovric obdržel další parádní přihrávku na levou stranu, jenže důrazný Michael Sollbauer se mu položil pod nohy a odehrál míč do autu.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Domácí jsou o něco aktivnější, ale nemohou najít recept na obranu Wolfsbergeru.
     
    29
    Lukas Schmitz dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, nicméně jeho nákop na polovinu soupeře skončil na kopačkách hráčů Grazu.
     
    28
    Christopher Wernitznig si nechtěl přidělávat práci v blízkosti pokutového území a nenechal se obrat o míč. Hosté tak nadále kombinují s míčem na kopačkách.
     
    27
    Markus Lackner dostal moře volného prostoru v blízkosti pokutového území a pohotově vyslal střílený centr. Obránce Rnič míč zakopl ve skluzu.
     
    26
    Sandi Lovric skvěle napadal rozehrávku hostujících obránců. Michael Novak se nechal zatlačit až k rohovému praporku, odkud míč odkopl s problémy.
     
    25
    Zraněný stoper Sollbauer potřebuje ošetření za postranní čárou. Wolfsberger tak bude chvíli hrát oslabený jen v deseti lidech.
     
    24
    Michael Sollbauer uspěl v souboji na polovině hrací plochy, ale ze souboje s Ezem si odnesl bolestivý šrám. Hostující zadák nyní zůstává ležet na trávníku.
     
    23
    Alexander Kofler nakopl míč na polovinu domácího celku, jenže nikdo v bílém dresu se k jeho nákopu nedostal. Zadáci Grazu pustili balón na Siebenhandla.
     
    22
    Thomas Schrammel vybojoval pro domácí celek vhazování u rohového praporku. Následně našel Schrammela, ale ten se nechal odstavit.
     
    21
    Orgill dostal skvělou přihrávku mezi obránce hostujícího celku, nicméně hostující útočník si neporadil se zpracováním a balón mu uskočil k brankáři.
     
    20
    Dever Orgill si po delší době zpracoval přihrávku na polovinu Grazu, nicméně důrazní obránci jej vytlačili k rohovému praporku, kde Orgill přišel o míč.
     
    19
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Sandi Lovric, jehož nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kde zasáhli připravení obránci v bílém.
     
    18
    Otar Kitejšvili se s míčem u nohy prodíral do pokutového území, jenže v blízkosti velkého vápna jej jeden ze soupeřů poslal k zemi. Bude z toho přímý kop pro Graz.
     
    17
    Na stadionu nyní panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci jsou hodně slyšet a ženou své oblíbence do útoku.
     
    16
    Markus Lackner rozehrával přímý kop domácího celku z levé strany. Jeho centr se stočil na přední tyč, ale obrana Wolfsbergeru opět zasáhla.
     
    15
    Emeka Eze vypíchl pomalou přihrávku mezi stopery hostujícího celku. Domácí útočník se poté prodral až k rohovému praporku, kde se však poroučel k zemi.
     
    14
    Mario Leitgeb poslal dlouhou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže aktivní Orgill nedostal v souboji s Maresicem prostor.
     
    13
    Stefan Hierländer vyslal zajímavou pobídku do pokutového území. Jeho nadýchaný centr však pustil pozorný obránce Michael Sollbauer do rukavic brankáře Koflera.
     
    12
    Nemanja Rnić se krásně prosmýkl do pokutového území, zbavil se obránce a pokusil se vybídnout Orgilla. Jeho průnik ale skončil neúspěchem.
     
    11
    Dever Orgill se řítil do pokutového území, kam přiletěl prudký centr z levé strany hrací plochy. Hostující hráč se snažil zakončit ve skluzu, ale domácí obránce stačil odkopnout.
     
    10
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Hned první z domácích obránců ale dokázal prudký centr přizvednout a odehrál jej do bezpečí.
     
    9
    Hostům se vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka za obranu Grazu byla příliš prudká a domácí brankář si došel pro míč na hranici velkého vápna.
     
    8
    Sandi Lovric dostal krásnou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, prosmýkl se do blízkosti pokutového území, ale jeho centr srazila obrana do zámezí.
     
    7
    Domácí celek se nastěhoval na polovinu Wolfsbergu a fotbalisté v bílém si hledají cestičku do pokutového území. Obrana hostů zatím funguje skvěle.
     
    6
    Otar Kitejšvili si brousil zuby na vysoký centr z levé strany hřiště. Brankář hostujícího mužstva akci Grazu přečetl a bez problémů si došel pro míč.
     
    5
    Markus Lackner odcentroval z levé strany hrací plochy. Jeho pobídka přiletěla k přední tyči soupeřovy branky, ale obrana Wolfsbergeru dokázala zasáhnout.
     
    4
    Emeka Eze si naběhl na dlouhou přihrávku za obranu Wolfsbergeru, jenže si nedokázal pohlídat své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    3
    Domácí fotbalisté uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Nikdo z hostů jejich rozehrávku neatakuje. Zatím je to hodně opatrné.
     
    2
    Orgill se při napadání rozehrávky domácího celku dopustil nedovoleného zákroku, když zatáhl za dres domácího stopera Avlonitise.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Wolfsberger se ihned vydal do útoku, ale dlouhý nákop skončil v autu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Domácí budou hrát v bílém, zatímco Wolfsberger přijel v černých dresech.
     
    Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů ze středu tabulky. Domácí Sturm Graz je s devatenácti body na sedmé pozici. Po skvělém vstupu do sezóny se v posledních kolech začíná propadat. V minulém kole však vyhrál na půdě Altachu. Naopak hosté jsou se ziskem dvaceti pěti bodů čtvrtí a tlačí se na třetí St. Polten. Wolfsberger naposledy remizoval se St. Poltenem.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání rakouské ligy mezi SK Sturm Graz a RZ Plellets Wolfsberger AC. Výkop je stanoven na 17 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45. Eze, 86. Lema, 89. Kitejšvili

    Karty:   61. Rnić (WAC), 90+3. Orgill (WAC)   59. Sollbauer (WAC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:19.
    SK Sturm Graz: Siebenhandl – Spendlhofer, Avlonitis, Maresic – Koch, Lackner (66. Lema), Lovric, Schrammel – Hierländer, Eze (80. Pink), Kitejšvili (90. Grozurek).
    Náhradníci: Schützenauer – F. Ferreira, Grozurek, Pink, Hosiner, Lema, Obermair.

    RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Novak, Sollbauer, Rnić (85. Jovanović), Schmitz – Wernitznig (73. Kigbu), Leitgeb, Liendl, Ritzmaier – Orgill, Schmerböck (65. Gollner).
    Náhradníci: Dobnik – Gollner, Gschweidl, Jovanović, Steiger, Kigbu, Nutz.

    Rozhodčí: Grobelnik – Gruber, Pichler
    bahis siteleri