Toulouse – Dijon 2:2 (kon.) | Marseille – Remeš 0:0 (kon.) | Rennes – Štrasburk 1:4 (kon.)
Bordeaux – PSG 2:2 (kon.)
konec
Olympique Marseille
0:0 (0:0)
Stade de Reims
Neděle 02.12.2018, 17:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:12. (18:56:01)
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a zápas Marseille s Reims končí bezbrankovou remízou.

    Marseille vstoupilo do utkání o poznání aktivněji. Hned šesté minutě pálil nebezpečně Luiz Gustavo, ale brankář Mendy dokázal míč vyrazit jen k nohám Ocampose, ale ten nedokázal rychle zareagovat. Hned dvakrát se domácí dožadovali odpískání penalty, ale zákrok na Ocampose ani na Sarra nebyli posouzeny jako nedovolené. Reims toho směrem dopředu v prvním poločase příliš nepředvedlo. Po změně stran se Marseille ještě více hnalo do útoku, ale stoprocentní šanci si nevypracovalo. Naopak v závěru mohli zahrozit hosté, ale střelu z volného přímého kopu dokázal Mandanda pokrýt.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sarr zkoušel po narážečce s Payetem obejít Engelse, ale krajní obránce Reims dokázal soupeři vypíchnout balon. Payet byl ale následně faulován a vše se tak přesunulo před Mendyho. Hostující obrana znovu obstála.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+1
    Payetův centr od rohového praporku propadl až na vzdálenější tyč. Hosté se ale dokázali ubránit následnému pokusu Sarra, navíc je posléze faulován při rozehrávce Foket.
     
    90
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Kevin Strootman.
     
    89
    Hiroki Sakaj navíc ztratil míč v rozehrávce a celou situaci musel těsně před vápnem řešit až Luiz Gustavo nedovoleným zákrokem proti útočícímu Diovi.
     
    88
    Thauvin si zpracoval míč na levé straně, poté zapojil do hry také Sakaje, ale japonský obránce Marseille vycestoval s balonem u kopačky až do zámezí.
     
    87
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Oluwaseyi Ojo, přichází Suk Hjun-Čun.
    86. Mandandův zákrok na brankové čáře
     
    86
    Steve Mandanda musel rychle reagovat! Z volného putoval míč hned k přední tyči, Gustavo ještě tečoval balon, ale domácí brankář dokázal Marseille v závěru druhého poločasu podržet.
     
    85
    Teď už ale Thauvin bez trestu nevyšel. Těsně před vápnem totiž fauloval rozběhnutého Diu. Hosté budou míč navíc nadějnou situaci v blízkosti Mandandovy branky.
     
    84
    Spor Thauvina s Doumbiou musel řešit až hlavní rozhodčí. Thauvin fauloval hráče Reims, poté se lehce postrkovali, ale sudí nechal oba hráče bez žlutého trestu.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Marseille je sice po téměř celý zápas aktivnějším týmem, ale ke vstřelení branky má stále daleko.
     
    82
    Sakajův centr sice neměl šanci na úspěch, ale Engels odvrátil míč zcela osamocen na rohový kop. Ramiho hlavička se ale po pasu Payeta neujala.
     
    81
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Mathieu Cafaro, přichází Aly Ndom.
     
    80
    Payet vedl útočnou akci Marseille. Na pravé straně sice neměl příliš prostoru, ale ve spolupráci s Thauvinem dokázal vybojovat alespoň autové vhazování.
     
    79
    Už to vypadalo, že se Boulaye Dia dostane ke střele z hranice vápna, ale Luiz Gustavo dokázal přispěchat na poslední chvíli a čistým zákrokem získal míč.
     
    78
    Domácí fanoušci začínají na své hráče pískat. Marseille se totiž nedaří vstřelit důležitou branku, teď dokonce Gustavo přihrával Sakajovi jen do zámezí.
     
    76
    Tentokrát byl poslal k zemi nedovoleným zákrokem Doumbia. Po prudkém centru do vápna se prosadil k hlavičce přes Ramiho Dia, ale čerstvému útočníkovi už nezbývalo příliš času zamířit.
     
    75
    Luiz Gustavo fauloval po odehrání míče Konana. Hosté rychle rozehráli, ale nenápadná střela Mathieu Cafara prosvištěla pouze kolem přední tyče.
     
    74
    Doubmia dokázal uvolnit přihrávkou do vápna střídajícího Diu. Po krátké přihrávce následně pálil z hranice vápna Ojo, ale Mandanda byl u své tyče opět včas.
     
    73
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Pablo Chavarría, přichází Boulaye Dia.
     
    72
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Maxime López, přichází Morgan Sanson.
     
    72
    Payet se skácel v pokutovém území, ale ani třetí sporný zákrok v šestnáctce není posouzen jako penalta. Následná akce Mitrogla skončila jen na hostující obraně.
     
    71
    Ramiho fauloval napadající Chavarría. Domácí se následně dostali k rozehrávce od své branky, ale před Gustava se rychle dostal míč až na hrot ke střídajícímu Mitroglovi.
     
    70
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Valère Germain, přichází Kostas Mitroglu.
     
    69
    Thauvin nebezpečně centroval do pokutového území, ale před Germainem stačil hlavičkovat do bezpečí Foket. Domácí pokračují v nátlakové hře směrem dopředu.
     
    68
    Reims se i nadále daří držet Marseille dál od vlastního vápna. Hosté se dokonce vysunuli až k téměř k šestnáctce soupeře, ale domácí dokázali vykombinovat střed trávníku.
     
    66
    Sakaj se nenápadně dostal kličkou k ose trávníku do skvělé střelecké pozice, ale dělovku pravou nohou poslal jen těsně nad břevno hostující branky.
     
    65
    Opět se postavil k balonu Xavier Chavalerin. Mandanda si vyběhl více než je obvyklé, ale nakonec míč dokázal polapit do rukavic.
     
    64
    Payetův centr se snášel do nebezpečného prostoru, ale hostující obrana znovu dokázala pokrýt Ramiho i Thauvina. Na druhé straně musel faulovat Oja Gustavo.
     
    63
    Bouna Sarr měl na pravé straně prostor k průniku. Tomu zabránil jen za cenu žluté karty Mathieu Cafaro. Marseille se navíc přesune do těsné blízkosti hostujícího vápna.
     
    62
    Chavalerin centroval jen na přední tyč, ale tam byl připraven Germain. Po obranné hlavičce ale budou hosté pokračovat v útočném snažení autovým vhazováním.
     
    61
    Ojo dokázal obelstít na pravé straně Sakaje. Japonský obránce musel soupeře přidržet za dres a je velmi rychle pískán faul proti domácí brance.
     
    60
    Ani hodina hry úvodní branku nepřinesla. Thauvinův náběh do pokutového území dokázal zarazit Thomas Foket. Pád domácího útočníka už nic nezměnil.
     
    59
    López trefil kopačkou do obličeje Romaa. Hlavní rozhodčí byl celé situaci velmi blízko a tak je domácí záložník prvním potrestaným hráčem.
     
    58
    Lópezova přihrávka našla na levé straně Germaina. Domácí pokračovali pro Sakaje s Ocamposem, ale Marseille si stále neví rady s aktivně hrající obranou.
     
    57
    Na hranici vápna byl faulován Oluwaseyi Ojo. Hosté měli najednou k dispozici solidní příležitost k otevření skóre. Cafaro však trefil jen střed branky, kde byl připraven Mandanda.
     
    56
    Velmi nebezpečná situace v šestnáctce domácího týmu. Ojo dokázal zastavit míč ještě před koncovou lajnou, poté ho předával zpět do ohně, ale Chavalerin se ke střele nedostal.
     
    55
    Doumbia zkoušel pozornost domácí obrany. Přihrávkou mezi Rolandem a Ramim hledal Chavaríu, ale balon skončil jen v náručí Steva Mandandy.
     
    54
    Maxime López spolupracoval s Thauvinem, následně přilétl centr do vápna, ale Mendy dokázal balon lapit do rukavic. Reims se může na chvíli uklidnit v kombinaci.
     
    53
    Rozehrávky se ujal znovu Gustavo. Domácí jsou natlačeni na útočné polovině, ale proti zhuštěné obraně před vápnem si zatím neví rady Payet ani další.
     
    52
    Rolando vyvezl míč za půlící lajnu, poté se rozhlížel, komu by mohl balon předat, ale nikoho v pohybu v modrobílém dresu neviděl. Nakonec míč skončil je za postranní čárou.
     
    50
    Luiz Gustavo se už nemohl dívat na bezzubou kombinaci domácího celku a tak zkusil z velké dálky vystřelit. Balon ale od jeho kopačky skončil až zhruba ve dvacáté řadě.
     
    49
    Dimitri Payet si sice dokázal narazit s Thauvinem, následně byl ale vytlačen až na třicet metrů od branky Edouarda Mendyho. Marseille zůstává u balonu.
     
    48
    I ve druhém poločase se pokračuje v nastaveném trendu. Domácí drží balon pod kontrolou, ale až do těsného kontaktu před vápnem se nemohou probojovat.
     
    47
    Liuz Gustavo hledal lehkým obloučkem do pokutového území Thauvina. Balon se sklouzl po trávníku až k brankáři nováčka Ligue A.
     
    46
    Druhý poločas odstartovali rozehrávkou ze středového bodu domácí fotbalisté. Marseille se u balonu drželo na levé straně, ale Konan dokázal zabrzdit postup soupeřů odkopem za postranní čáru.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a tak hráči obou týmů odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Marseille vstoupilo do utkání o poznání aktivněji. Hned šesté minutě pálil nebezpečně Luiz Gustavo, ale brankář Mendy dokázal míč vyrazit jen k nohám Ocampose, ale ten nedokázal rychle zareagovat. Hned dvakrát se domácí dožadovali odpískání penalty, ale zákrok na Ocampose ani na Sarra nebyli posouzeny jako nedovolené. Reims toho směrem dopředu v prvním poločase příliš nepředvedlo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Payet dokázal udržet míč po odvráceném rohovém kopu těsně u vápna. Chtěl si narazit s Germainem, ale balon stačil srazit mimo pokutové území Albdelhamid.
     
    44
    Minutu před pauzou měli domácí k dispozici dokonce rohový kop. Tentokrát si vzal rozehrávku na starost Florian Thauvin, ale ani on spoluhráče ve vápně nenašel.
     
    43
    Přes Lópeze putoval míč k Germainovi. Ten chtěl prvním dotekem zrychlit hru, ale na Payeta byla přihrávka příliš dlouhá. Nakonec ale budou domácí alespoň vhazovat.
     
    42
    Moussa Doumbia si kličkou k ose trávníku udělal prostor ke střele, ale pokusem bez razance nemohl Mandandu překonat. Zkušený brankář Marseille udržel míč v rukavicích.
     
    41
    Payet měl na levé straně spoustu volného prostoru. Následně si parádně vyměňovali míč Germain s Thauvinem, ale ani jeden z jmenovaných se ke střele neprotlačil.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Thauvin skvěle poslal míč k Sarrovi, ten byl ve vápně přistrčen, ale hlavní rozhodčí ani tentokrát penaltu nepíská.
     
    39
    Po dlouhé době se zapojil do hry také Hiroki Sakaj. Japonský obránce se pokusil ve spolupráci s Ocmaposem přejít až do vápna, ale hostující obrana atak ustála.
     
    37
    Chavalerin dostal tvrdou ránu v hlavičkovém souboji od Ramiho. Hlavní rozhodčí ale nic nepostřehl a hra tak může plynout bez přerušení dále.
     
    36
    A po zblokovaném pokusu Dimitri Payeta je tady další rozehrávka z rohového čtvrtkruhu. Payet tentokrát přetáhl míč daleko za vápno.
     
    35
    Payetovy centry ale dnes zatím nejsou nebezpečné. Hned na přední tyči dokázal zasáhnout hlavou Thomas Foket. U balonu však zůstávají domácí.
     
    34
    Romao chtěl pouze přistrčil míč hlavou ke svému brankáři, ale balon se mu odrazil až za koncovou lajnu a doslova tak daroval Marseille další rohový kop.
     
    33
    Perfektní souhru hostů zastavil až v pokutovém území blokem Adil Rami. Také Reims mělo k dispozici rohový kop, ale Rolando se postaral o bezpečí před brankou.
     
    32
    Marseille zvolilo tentokrát rozehrávku od rohového praporku jen do kombinace. Míč ale po lehkém centru sebral ze vzduchu Edouard Mendy.
     
    31
    Luiz Gustavo byl sražen k zemi Romaem na třiceti metrech od branky Reims. Balon si postavil na místo přestupku Dimitri Payet, domácí kapitán tlačil míč přes zeď k bližší tyči, ale Mendy skvěle zasáhl.
     
    30
    Půlhodina úvodní branku nepřinesla. Domácí sice po většinu drží balon pod kontrolou, ale nyní se musel rychle vracet do obrany Rolando, který zabrzdil na poslední chvíli Oja.
     
    29
    Marseille pokračovalo rozehrávkou rohového kopu. Payet sice našel hlavu Rolanda, ale stoper domácího celku byl střežen hned dvojicí hostující hráčů.
     
    28
    Domácím se nedaří přiblížit až k brance Edouarda Mendyho. Gustavo poslal míč na zadní tyč, kde vyhrál hlavičkový souboj pro Germaina Sarr. Nakonec byla ale rána Germaina zblokována.
     
    26
    Marseille pokračuje ve hře na polovině soupeře. Thauvin si narazil s Payetem, poté zapojil i Germaina, ale k balonu se nakonec dostal jen bránící Thomas Foket.
     
    25
    Thauvin dokázal držet krok se sprintujícím Konanem. Navíc čistým skluzem vybojoval míč pro Marseille. Konan ale musí být ošetřen na hrací ploše, po tom co si přilehl pravé rameno.
     
    24
    Germain chtěl přistrčil míč Payetovi proti noze přímo ke střele, ale míči dal málo razance a domácí kapitán se již k zakončení nedostal přes Romaa.
     
    23
    Hlavní rozhodčí ale po konzultaci s videem penaltu neodpískal. Fotbalisté i fanoušci Marseille se zlobí, ale hra pokračuje pouze autovým vhazováním domácích.
    22. Ocamposův pád v pokutovém území
     
    22
    Marseille zůstalo v blízkosti pokutového území. Payetova pobídka na zadní tyč našla Ocampose. Právě krajní záložník byl sražen k zemi a situace se musela řešit u videa.
     
    21
    Payet prostrkával míč do vápna na Germaina. Před Germainem stačil míč odkopnout alespoň na rohový kop Foket. Z rohu se prosadil ke hlavičce Rami, ale Mendy byl u bližší tyče včas.
     
    20
    Ani úvodních dvacet minut branku nepřineslo. Marseille je sice více u balonu, ale až před Mendyho se dostává pouze sporadicky. Reims kontroluje hru ve středu pole.
     
    18
    Už už to vypadalo, že se Payet opře do odraženého balonu, ale nakonec mu do cesty vstoupil Cafaro. Následně fauloval brankáře Reims Adil Rami.
     
    17
    Dimitri Payet kroutil míč do šestnáctky. Ve středu vápna sice hlavičkoval Thauvin, ale míč se odrazil od bránícího Foketa za postranní lajnu.
     
    16
    Thauvin byl opět zastaven jen za cenu faulu. Hlavní rozhodčí okamžitě přerušil hru, ale tentokrát si vzal míč pro sebe Payet a bude centrovat až do vápna.
     
    15
    Payet vyzval ke sprintu Thauvina. Mladý francouzský útočník si ale neporadil s tvrdě hrajícím Konanen a i s míčem skončil na trávníku za koncovou lajnou.
     
    14
    Romao si vyšlápl znovu na Ocampose. Domácí mohli rychle rozehrát z místa přestupku, ale hostující obrana se skvěle stačila stáhnout na svá místa.
     
    12
    Thomas Foket se vydal přes pravou stranu až téměř do vápna. Po pasu do šestnáctky byl ale faulován Ocmapos a tak se hosté nedostali ani do zakončení.
     
    11
    Reims se rozhodně nezaleklo slavnějšího soupeře. Po prudkém centru hlavičkoval v nadějném postavení Pablo Chavarríia. Ze záklonu ale poslal míč jen nad branku.
     
    10
    V první desetiminutovce byli aktivnější domácí. Gustavovu střelu ale dokázal hostující brankář skvěle vyrazit a Ocamposova dorážka do sítě nedoputovala.
     
    9
    Mandanda chtěl pomoci spoluhráčům s rozehrávkou, ale velmi rychle se k němu blížil Chavarría a Mandanda tak na poslední chvíli odkopl balon za postranní lajnu.
     
    8
    Engels spolupracoval s Romaem. Následně se kapitán Reims pokusil najít rozběhnutého Oja, ale ten byl pokryt hned dvojicí domácích obránců.
     
    7
    Bouna Sarr si na pravém kraji chtěl narazit s Thauvinem, ale ten mu už míč nedokázal přes Konana vrátit. Na druhé straně musel hrát na sto procent Rami, který vytlačil do autu Doumbiu.
    6. Po střele Luize Gustava musel Mendy zasahovat, Ocampos z dorážky neuspěl
     
    6
    Domácí nebyli daleko od vedoucí branky. Gustavovu ránu dokázal Mendy vyrazit jen k Ocamposovi, který byl ale zaskočen a do prázdné sítě míč nedopravil.
     
    5
    Marseille v úvodních minutách nespěchá do útoku. Rolando společně se Sakajem si několikrát vyměnili míč u středového kruhu.
     
    4
    Björn Engles skvěle poslal míč do vápna na Oja. Z velkého úhlu se ještě Ojo pokoušel vracet míč do malého vápna, ale Mandanda byl připraven a zasáhl včas před nabíhajícím Chavalerinem.
     
    3
    Payetova první pobídka do pokutového území našla pouze Foketa. Domácí ale ještě zůstali u balonu. Sarr přetáhl míč k Ocamposovi, ale ten ránou Mendyho nepřekonal.
     
    2
    A právě od Adila Ramiho putoval míč na levou stranu, kde už byl připraven Lucas Ocampos. Domácí začínají pozvolna pomalou kombinací.
     
    1
    Hostující fotbalisté odstartovali první poločas rozehrávkou ze středového kruhu. Doumbia okamžitě rozbíhal přihrávkou Chavarríu, ale balon skončil jen u Ramiho.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas patnáctého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Olympique Marseille: Mandanda – Rami, Rolando, Sakaj – B. Sarr, Maxime López, Gustavo, Ocampos – Thauvin, Payet, Germain.
    Náhradníci: Pelé – Kamara, M. Sanson, Mitroglu, Strootman, N'Jie, Ćaleta-Car.

    Stade de Reims: Mendy – Engels, Foket, Abdelhamid, Konan – Romao, Cafaro – Ojo, Chavalerin, Doumbia – Chavarría.
    Náhradníci: J. Carrasso – Dia, Disasi, Suk Hjun-Čun, Métanire, Ndom, Oudin.

    Rozhodčí: Rainvile – Boutry, Drouet.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    07.05. 2016 Marseille – Reims 1:0
    16.08. 2015 Reims – Marseille 1:0
    13.02. 2015 Marseille – Reims 2:2
    23.09. 2014 Reims – Marseille 0:5
    14.03. 2014 Reims – Marseille 1:1
     
    Olympique Marseille

    Marseille do posledních chvil bojovalo v loňském ročníku Ligue 1 o přímý postup do základní skupiny Ligy mistrů. V předposledním kole ale Olympique zaváhal remízou 3:3 na půdě Guingampu a právě dva body nakonec chyběly Marseille ke konečné třetí příčce, která by zajistila milionářskou soutěž. Na Evropskou ligu ale francouzský celek vzpomíná v dobrém, loni totiž dokráčel až do samotného finále, kde už nestačil jasně 0:3 na Atlético Madrid.

    Mizerné přípravné období, ve kterém Marseille dokázalo vyhrát pouze jediný zápas ze sedmi. V generálce na novou sezonu padl francouzský celek 2:5 proti anglickému Bournemouthu.

    Ani v Ligue 1 Marseille nijak zvlášť nezáří. Nepovedený začátek nového ročníku se snaží Dimitri Payet a spol. napravit v posledních týdnem. Nepříjemnou sérii čtyř porážek v řadě ale Marseille odsunulo až na aktuální šestou pozici. V týdnu putovalo Marseille k zápasu Evropské ligy do Frankfurtu, francouzský celek už neměl šanci na postup a s bundesligovým celkem tak dostali šanci i hráči z lavičky. Po dvou vlastních gólech ale Marseille padlo ostudně 0:4!
     
    Stade de Reims

    Reims bojovalo v minulé sezoně v druhé nejvyšší francouzské soutěži Ligue 2. V osmatřiceti odehraných kolech prohrálo pouze šestkrát a s velkým předstihem si zajistilo postup mezi francouzskou elitu. Druhý postupující tým do Ligue 1 Nimes nechalo Reims za sebou o neskutečných patnáct bodů!

    V přípravě vyzvalo Reims především své aktuální soupeře. Lille schytalo od Reims porážku 1:4, také Štrasburk se pořádně nadřel na konečnou remízu 3:3. V generálce si Reims vyšláplo na Dijon, kterému dvě branky vstřelil Chavarria.

    S velmi těžkým losem v úvodu nové sezony se poradilo Reims nad očekávání. V prvních dvou kolech se připsalo plný počet bodů, když 1:0 porazilo Nice i Lyon. Nováček Ligue 1 patří po třinácti odehraných zápasech vynikající osmá pozice s minimální ztrátou na dnešního soupeře. Reims dokázalo v posledním měsíci porazit 1:0 Monako a v minulém kole také 2:1 Guingamp.
     
    Krásný nedělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 pokračuje již patnáctým kolem a my se společně zaměříme na zápas Marseille, které přivítá před domácím publikem Reims.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   59. Maxime López (OMA), 85. Thauvin (OMA) – 63. Cafaro (REI)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:12.
    Olympique Marseille: Mandanda – Rami, Rolando, Sakaj – B. Sarr, Maxime López (72. M. Sanson), Gustavo, Ocampos (90. Strootman) – Thauvin, Payet, Germain (70. Mitroglu).
    Náhradníci: Pelé – Kamara, M. Sanson, Mitroglu, Strootman, N'Jie, Ćaleta-Car.

    Stade de Reims: Mendy – Engels, Foket, Abdelhamid, Konan – Romao, Cafaro (81. Ndom) – Ojo (87. Suk Hjun-Čun), Chavalerin, Doumbia – Chavarría (73. Dia).
    Náhradníci: J. Carrasso – Dia, Disasi, Suk Hjun-Čun, Métanire, Ndom, Oudin.

    Rozhodčí: Rainvile – Boutry, Drouet
    ocianews.com