Toulouse – Dijon 2:2 (kon.) | Marseille – Remeš 0:0 (kon.) | Rennes – Štrasburk 1:4 (kon.)
Bordeaux – PSG 2:2 (kon.)
konec
Stade Rennes
1:4 (1:2)
RC Štrasburk
Neděle 02.12.2018, 17:00 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:57:58)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:10.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve druhém poločase přidali další dvě branky a bezpečně tak vítězí na hřišti Rennes poměrem 4:1 z jejich pohledu. Rennes tak poráží na jeho hřišti po dlouhých patnácti letech!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    A ještě snaha hostů o střelu před brankou domácích, která skončila mimo tři tyče. Už se nic nestane, toto utkání je minulostí.
     
    90+2
    Na druhé straně v pohodě kryje střelu Caciho Tomáš Koubek a bez čekání ho odkopává pryč od své branky.
     
    90+2
    Jenže domácí jim balon sebrali a do akce se řítil Ismaïa Sarr. Znovu však byl před brankou hostů osamocen a jeho pokus skončil na brankáři Selsovi.
     
    90+1
    Hosté mají stále míč na svých kopačkách a už se příliš nikam neženou. Jen kontrolují hru s míčem na vlastní polovině. A až po chvilce ho posílají daleko.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločasu se budou nastavovat ještě tři minuty navíc.
     
    90
    Pěkný nadýchaný centr přiletěl z levé strany do pokutového území, kde před domácí brankou promáchl Adrien Thomasson. Do akce na druhé straně tak jdou domácí.
     
    89
    Agilní Ismaïla Sarr se snažil o další akci domácích, po jeho centru zakončoval Clément Grenier, bylo to však znovu hodně nepřesné.
     
    88
    Zápas spěje do svého konce a stále hosté drží pohodlný náskok. Domácím stále nejde nic a příliš branku soupeře neohrožují.
     
    87
    I domácím se nepovedla akce, po které zakončoval z hranice velkého vápna Benjamin Bourigeaud. Matz Sels pohodlně ukryl balon do své náruče a odkopl míč daleko od své branky.
     
    86
    Domácí zakopli míč za postranní čáru a není z toho nic jiného, než autové vhazování pro hosty. Ti tak na polovině Rennes zůstanou i nadále.
     
    85
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Ibrahima Sissoko, přichází Lionel Carole.
     
    84
    Liénard nedal šanci svému soupeři, který se snažil projít před Selsovu branku. Hosté hrají v absolutní pohodě a zdá se, že žádné drama nedopustí. Ještě ale samozřejmě nepředbíhejme.
     
    83
    Ten odkopl balon od své branky a poslal svůj tým ještě do další útočné akce.
     
    82
    Další rohový kop pro domácí. Benjamin Bourigeaud míč nacentroval před branku hostů, kde jeho spoluhráč hlavičkoval, ale jen vedle branky Selse.
     
    81
    James Lea Siliki zahrál rohový kop, po kterém se míč dostal do pokutového území, ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal balon usměrnit mezi tři tyče.
     
    80
    Na hattrick nyní nedosáhl Jonas Martin, který zblízka přestřelil Koubkovu branku.
     
    79
    Domácí tak už zřejmě nemají šanci se zápasem něco udělat. Zápas jde pomalu do poslední desetiminutovky a hosté mají pohodlný tříbrankový náskok.
     
    78
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Benjamin Corgnet, přichází Kévin Zohi.
    77. Pablo MARTINEZ - 1:4
     
    77
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku!
    A hned z této standardní situace hosté udeřili. PABLO MARTINEZ efektní patičkou nedal svou střelou šanci Koubkovi, který tak loví už počtvrté dnes míč ze své sítě – 1:4. Asistence: Lamine Koné.
     
    77
    Rohový kop tak na straně hostů, který rozehraje Liénard.
     
    76
    Domácí hráči ho ale znovu nezahráli dobře a jejich snaha tak byla opět marná. Následuje tak pouze odkop od branky hostů, kterou hájí Matz Sels.
     
    75
    Další rohový kop po tom, co Liénard nedoběhl míč, který směřoval za zadní čáru.
     
    75
    Další špatná přihrávka Ismaïleho Sarra, který tak neposlal balon do pokutového území. Zmar domácích tak pokračuje i nadále a nedaří se jim vůbec nic.
     
    74
    Ajorque nyní střílel přímo na domácí branku, kde byl ovšem připravený Tomáš Koubek a jeho střelu ukryl do rukavic. Následně pak odkopl míč pryč od svého zařízení.
     
    73
    Grenier našel přihrávkou Silikeho, který se napřahoval ke střele, ale marně. Míč netrefil ideálně a ten skončil na kopačkách soupeře.
     
    73
    Alespoň o chvilku později vybojovali rohový kop, ze kterého však znovu nevymysleli vůbec nic.
     
    72
    Dimitri Liénard nyní odhlavičkoval balon do bezpečí po střele domácích z pravé strany a Rennes se opět nepovedla akce.
     
    71
    První střídání hostů máme za sebou a Ajorque se hned zapojil do hry. Vedl akci svého týmu, která nakonec byla hodně nepřesná.
     
    71
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Lebogang Mothiba, přichází Ludovic Ajorque.
     
    70
    Jonas Martin uháněl před domácí branku, autor dvou branek z pokutových kopů se ale tentokráte do zakončení vůbec nedostal. Hráči Rennes ho o míč čistě obrali a směřují před branku Selse.
     
    69
    Ismaïla Sarr se vydal do slalomu mezi obranu hostů, ale to se mu nepovedlo. Na kluzkém terénu uklouzl a rázem tak bylo po slibné akci na straně Rennesu.
     
    68
    Liénard podržel míč na polovině svého celku a bez větších problémů ho posílá pryč. Domácí tak neměli šanci ohrozit brankáře Matze Selse.
     
    67
    Koné pak zneškodnil nákop před branku Štrasburku a ani z této standardní situace ze strany domácího celku nezapršelo.
     
    66
    Siliki hned nacentroval míč do běhu pro Traorého, ale jeho přihrávka nebyla přesná. Nakonec ale domácí u míče zůstali a vybojovali další rohový kop.
     
    66
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Adrien Hunou, přichází James Lea Siliki.
     
    65
    Dobrý centr z pravé strany z kopačky Sarra přiletěl do pokutového území, kde ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl připraven míč převzít. Rázem tak hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    64
    Tuto standardní situaci zahrál Grenier, míč nasměroval přes připravenou zeď hostů a ten skončil jen nad břevnem Selsovy branky.
     
    63
    Po faulu Siebatcheua budou domácí kopat nebezpečný volný přímý kop.
     
    62
    Další nemastná neslaná střela domácích, se kterou neměl Matz Sels vůbec žádný problém. A hned balon zase odkopl od své branky.
     
    61
    Ten rozehrál Bourigeaud, jeho centr v pokutovém území ale sebral ze vzduchu Matz Sels a provede tak další odkop od své branky.
     
    60
    Šedesát minuty hry je za námi, hosté stále drží dvoubrankový náskok. Hráči Rennes tak marně dobývají hostující branku. Nyní ale vybojovali rohový kop.
     
    59
    Ismaïla Sarr zakončoval v pokutovém území z levé strany, jeho střela z voleje ale skončila znovu jen vysoko nad brankou hostů. Ti tak budou po odkopu Selse u míče a půjdou do útočné akce.
     
    58
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Edson Mexer, přichází Theoson Jordan Siebatcheu.
     
    57
    Ramy Bensebaini na levé straně nedoběhl centr od svého spoluhráče a míč končí v zámezí. Autové vhazování provedou hosté.
     
    56
    Hosté se dostali znovu do další útočné akce, na jejím konci byla střela Thomassona, ale ten ji poslal jen vysoko nad domácí branku.
     
    54
    Damien Da Silva zahrál volný přímý kop, míč se poté dostal do pokutového území, odrazil se o zem a poté ho do rukavic bez problémů chytá Matz Sels. Následuje tak odkop od jeho brány.
     
    53
    Benjamin Bourigeaud střílel zblízka na hostující branku, poté se u sudího dožadoval pokutového kopu po ruce hostujícího hráče. Hlavní rozhodčí však ukazuje, že se o penaltu nejednalo.
     
    52
    Domácí hrají velmi špatně, hosté jsou úplně všude a pokrývají svůj prostor před brankou. Další zmar tak na jejich kopačkách a rázem hru otáčejí na druhou stranu Štrasburští.
    50. Jonas MARTIN - 1:3
     
    50
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! A znovu se k pokutovému kopu postavil JONAS MARTIN a s přehledem tak dnes proměňuje druhou penaltu. Tomáš Koubek tak byl opět bez šance – 1:3.
    49. Po faulu Mexera v pokutovém území nařízena další penalta pro hosty
     
    49
    Edson Mexer v pokutovém území zastavil nedovoleně Mothibu a sudí píská pokutový kop a uděluje také žlutou kartu.
     
    48
    Míč po nepřesné střele Caciho skončil u branky domácích, kde si ho sebral Tomáš Koubek a hned na to ho odkopl daleko od své branky.
     
    48
    Thomasson se snažil projít středem hřiště na polovinu Rennes, ovšem zastavila ho připravená obrana domácích a dále ho tak vůbec nepustila.
     
    47
    Nyní ale vybojovali rohový kop, ze kterého nacentroval Hunou míč do pokutového území, nikdo z jeho spoluhráčů si však nevyskočil hlavou, aby balon usměrnil mezi tři tyče.
     
    46
    André se hned zapojil do hry a táhl akci po pravé straně, poté ale jeho přihrávka adresáta nenašla. Domácí hráči se tak ke střele nedostali.
     
    46
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Romain Del Castillo, přichází Benjamin André.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 1 – 5
     
    První poločas tohoto duelu máme za sebou a bylo hodně co vidět. Už v deváté minutě poslal Rennes do vedení Ismaïla Sarr. Ve dvacáté minutě ovšem hosté srovnali, po pěkné přihrávce před branku domácích zakončoval Adrien Thomasson. O dvě minuty později inkasoval kopačkou úder pod oko jeden z hostů a na první pohled to vypadalo, že šlo o nezaviněný střed. Video však potvrdilo tvrdý zákrok Da Silvy a byla nařízena penalta, kterou bezpečně proměnil Jonas Martin. Hosté tak zápas otočili a vedou rozdílem jedné branky. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas, který začne přibližně v 18:10.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Po nepřesné střele domácích poslal dlouhým nákopem balon na polovinu Rennes hostující brankář Sels a vypadá to, že se už nic v této části hry nestane.
     
    45
    Nad rámec řádné hrací doby v prvním poločase se bude nastavovat pouze jedna minuta navíc.
     
    44
    Romain Del Castillo nestihl doběhnout míč, který mu přihrával spoluhráč. Na něj ale nedosáhl a skončil v zámezí. Autové vhazování pro hosty.
     
    43
    Odkop od své branky provedl hostující brankář a míč šel na polovinu Rennes. Poté se ale v hlavičkovém souboji srazil Traoré se soupeřem a s bolestivou grimasou se ocitl na zemi. Vypadá to však, že bude v pořádku a je jen otřesen.
     
    42
    Na druhé straně vybojovali další standardní situaci domácí hráči, nyní si vyzkoušeli rohový kop. Ale ani z této příležitosti se jim vyrovnat nepodařilo.
     
    41
    Domácí zahrávali volný přímý kop, ale jeho zahrání neprovedli příliš dobře. Balon se dostal k připravené zdi a poté do bezpečí k brankáři hostů. Ti tak míří do další útočné akce.
     
    40
    Po delší době o sobě dali vědět také Štrasburští, z levé strany vyslal tvrdou střelu Adrien Thomasson, autor vyrovnávací branky hostů však pouze přestřelil.
     
    39
    Autové vhazování měli na polovině Rennes k dispozici hosté, ale nakonec jim balon sebrali hráči Rennes a znovu zaútočili. Jejich další šance skončila neúspěchem.
     
    38
    Další snaha domácích o vyrovnání byla marná. Agilní Ismaïla Sarr se dostal k další střele, na hranici velkého vápna vystřelil, ovšem jeho pokus znovu kryje brankář hostů.
     
    36
    Traoré vyslal z levé strany pokutového území nepříjemnou střelu na Selse, míč ale skončil jen vedle jeho levé tyče. Bude tak v poklidu odkopávat míč od své branky.
     
    35
    Domácí jsou lepším týmem co se držení míče týče, ale ve vedení jsou hosté. Ti stále drží těsný náskok i po další domácí střele, která byla z kategorie těch nebezpečných.
     
    33
    Domácí se snažili najít velmi rychlou odpověď na inkasovaný gól, hlavička Sarra ale zamířila jen do připraveného brankáře hostů. Matz Sels pak odkopl balon daleko od svého zařízení.
    32. Jonas MARTIN - 1:2
     
    32
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku!
    Na značku pokutového kopu si míč postavil JONAS MARTIN, počkal si na pohyb Koubka a poté poslal míč do jeho protipohybu a bez větších problémů tak proměňuje nařízenou penaltu. Nejprve to vypadalo, že šlo skutečně o nezaviněný střet, ale video potvrdilo tvrdý zákrok. Hosté po zvýšené aktivitě zaslouženě vedou – 1:2.
     
    30
    Takže nakonec šlo skutečně o faul a je z toho pokutový kop. Damien Da Silva tak dostává žlutou kartu.
     
    29
    A nakonec po několika pohledech kamery jde ještě hlavní rozhodčí kouknout sám na video, takže je tu i možnost, že by hosté kopali penaltu.
     
    28
    Hlavní sudí ještě komunikuje s videem, zda nešlo o zákrok a zda by neměla být udělena žlutá karta.
     
    27
    Martinez hlavičkoval v pokutovém území a nešťastně dostal úder kolíky do obličeje, na jeho tváři se objevila krev a bude probíhat jeho ošetření.
     
    26
    Bensebaini něco ostřejšího řekl směrem k hlavnímu sudímu a dostává za to žlutou kartu.
     
    25
    No a další šance hostů, Koubek musel jistit prostor před vlastní brankou, aby nedopustil situaci, že by se hosté dostali do vedení. Ti vybojovali rohový kop.
     
    23
    Ismaïla Sarr dostal další pěknou přihrávku do běhu, jeho pokus po zemi ale zastavila obrana hostů, která nepustila domácí do ohrožení branky Matze Selse. Ten tak v pohodě míč dobíhá a odkopává od své branky.
     
    22
    Začíná se tak znovu od začátku a do akce šli nyní znovu hosté, kteří vycítili šanci a pokusili se o střelu, která však tentokráte branku Rennes neohrozila.
    20. Adrien Thomasson - 1:1
     
    20
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Kenny Lala potáhl míč po pravé straně a poté naservíroval přihrávku do pokutového území přímo před Koubkovu branku, kde svou střelou ADRIEN THOMASSON nedal českému brankáři šanci – 1:1. Asistence: Kenny Lala.
    18. Corgnet pálil vysoko nad
     
    18
    Benjamin Corgnet byl ve velké šanci. Koubek vykopl míč před sebe, tam ho sebral jeden z hostů a poslal na volného Corgneta, který měl před sebou částečně odkrytou branku, trestuhodně však svou střelu poslal jen vysoko nad!
     
    17
    Hostům se nepovedl další útok, obrana domácích zafungovala u hranice velkého vápna velmi dobře a Tomáš Koubek tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    16
    Ten hráči Rennes nezahráli špatně, jenže do dráhy letu balonu vložil hlavu jeden z hostujících hráčů a ten míč odhlavičkoval do bezpečí a ohrožení branky Štrasburku se tak nekonalo.
     
    15
    Sissoko nyní rukami potáhl soupeře zezadu a poslal ho k zemi. Dostává tak žlutou kartu a domácí budou zahrávat volný přímý kop z pravé strany.
     
    13
    Liénard svou střelou ohrozil Tomáše Koubka, ten však mezi třemi tyčemi byl opět pozorný a jeho pokus dalším zákrokem zastavil. Nyní jdou do další akce znovu domácí hráči.
     
    11
    Domácí jsou při chuti a založili další pěknou kombinační akci, po ní střílel znovu Sarr, ovšem tentokráte jeho střela zamířila mimo tři tyče.
    9. Ismaïla SARR - 1:0
     
    9
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná fotbalová akce a domácí jdou už v deváté minutě do vedení. Z vlastní poloviny dostal přihrávku ISMAÏLA SARR, který si seběhl k hranici velkého vápna a poté pravačkou svou dělovkou vymetl horní roh Selsovy branky – 1:0. Asistence: Clément Grenier.
     
    8
    Koné si seběhl k míči, který na malou domů posílal jeho spoluhráče a hned na to se ho snažil dostat pryč. To se mu povedlo, ale balon skončil v zámezí a přichází tak další autové vhazování pro domácí Rennes.
     
    7
    Jenže se tak nestalo, míč domácím sebrali hosté a uhánějí s ním směrem k brance Tomáše Koubka. Terén je dost mokrý, nad Rennes se dnes snáší déšť a další hráč se tak díky podklouznutí poroučel k zemi.
     
    6
    Míč je opět za postranní čárou, tentokráte ale díky hostům. Autové vhazování tak provedou hráči Rennes a mohou tak zůstat před brankou Štrasburku.
     
    5
    Jakob Johansson unikal po pravé straně, ale u velkého vápna podklouzl a rázem tak skončil náznak slibně se rozvíjející akce na domácí straně.
     
    4
    Koné si vyměnil míč s Cacim, poté si naběhl na hranici velkého vápna, tam byl ovšem u míče dříve Tomáš Koubek a okamžitě odkopl míč na polovinu Štrasburku.
     
    3
    Tomáš Koubek si poté sáhl na míč, proti němu vyrazil Traoré, jenž svou střelu poslal přímo do jeho rukou. Následuje tak odkop od branky Rennes.
     
    3
    Postupný útok domácích nakonec skončil ve středu hřiště, kde Benjamin Bourigeaud přišel o míč. Posléze ho fotbalisté Rennes poslali do zámezí a je tu autové vhazování pro hosty.
     
    2
    Tam nic nevymysleli a hned na to otočili domácí hráči hru zpět před branku Štrasburku.
     
    1
    Benjamin Bourigeaud nevyslal špatný centr do pokutového území, ovšem obrana hostů dokázala balon odhlavičkovat do bezpečí a hosté jdou do útoku.
     
    1
    Úvodní výkop měli domácí fotbalisté a ti se hned pokusili projít na polovinu soupeře. A hned vybojovali rohový kop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    V základní sestavě Rennes nechybí český brankář Tomáš Koubek.
     
    Aktéři dnešního utkání už vstupují na hrací plochu a utkání tak za malý okamžik začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennes FC: Koubek – H. Traoré, Mexer, Da Silva (C), Bensebaini – Hunou, Johansson – Bourigeaud, Grenier, Del Castillo – Sarr.
    Náhradníci: Diallo – Zeffane, Siliki, Janvier, André, Niang, Siebatcheu.

    RC Štrasburk Alsace: Sels – Lala, Caci, L. Koné, P. Martinez, Liénard – Martin (C), Sissoko, Corgnet, Thomasson – Mothiba.
    Náhradníci: Kamara – Carole, Aaneba, Fofana, Zohi, Ajorque, Da Costa.

    Rozhodčí: Wattellier – Haquette, Berthomieu.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba loňské duely skončily pokaždé výsledkem 2:1. Vždy se z výhry radoval jeden z těchto týmů. Jak to dopadne dnes?
     
    RC Štrasburk Alsace

    Hosté ze Štrasburku jsou na tom o něco lépe. V tabulce okupují devátou pozici, ovšem mezi oběma týmy je rozdíl jediného bodu. Hosté mají bodů osmnáct a na hřiště Rennesu jedou s cílem urvat zde nějaké body. Naposledy se Štrasburku nedařilo když doma jeho fotbalisté prohráli 0:1 s Nimes. Uvidíme, co nám dnešní duel přinese.
     
    Stade Rennes FC

    Domácí fotbalisté jsou v tabulce na třináctém místě se sedmnácti body. Nejsou daleko od pásma baráže o udržení se v nejvyšší soutěži. Na tuto pozici mají náskok pěti bodů, což rozhodně není mnoho. Dnes se tak doma pokusí bodovat. Naposledy fotbalisté Rennes bodovali na půdě Montpellieru po remíze 2:2 a v Evropské lize porazili Jablonec na jeho hřišti 1:0.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu patnácté kolo francouzské Ligue 1 a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy Stade Rennes FC a RC Štrasburk Alsace.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 9. Sarr (Grenier) – 20. Thomasson (Lala), 32. Martin (pen.), 50. Martin (pen.), 77. P. Martinez (L. Koné)

    Karty:   26. Bensebaini (REN), 30. Da Silva (REN), 49. Mexer (REN) – 15. Sissoko (SSG)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:10.
    Stade Rennes: Koubek – H. Traoré, Mexer (58. Siebatcheu), Da Silva (C), Bensebaini – Hunou (66. Siliki), Johansson – Bourigeaud, Grenier, Del Castillo (46. André) – Sarr.
    Náhradníci: Diallo – Zeffane, Siliki, Janvier, André, Niang, Siebatcheu.

    RC Štrasburk: Sels – Lala, Caci, L. Koné, P. Martinez, Liénard – Martin (C), Sissoko (85. Carole), Corgnet (78. Zohi), Thomasson – Mothiba (71. Ajorque).
    Náhradníci: Kamara – Carole, Aaneba, Fofana, Zohi, Ajorque, Da Costa.

    Rozhodčí: Wattellier – Haquette, Berthomieu

    Diváci: 19 867
    bahis siteleri