Liberec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 4:5 (2:3 po s.n.) | Plzeň – Třinec 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 02.12.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Jakub FLEK - 1:3
     
    59:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Vyhození na útočné modré čáře nezachytil Ronald Knot, a tak se ke snadné brance prodral JAKUB FLEK. Nejproduktivnější hráč Energie dává stavu zápasu konečnou podobu. Bez asistence.
     
    59:02
    Také Martin Pešout si bere oddechový čas, aby umožnil svým hráčům na chvíli si odpočinout. Následuje vhazování po levé ruce hostujícího gólmana.
     
    58:49
    Vladimír Růžička našel na druhé straně osamoceného Petra Koblasu, který okamžitě vypálil. Jenže jeho pokus vyrazil Filip Novotný k zadnímu mantinelu.
     
    58:25
    Energie chtěla rychle rozehrát, ale černá guma letí jen na zakázané uvolnění. Vladimír Růžička starší na situaci reaguje a bere si oddechový čas. Chomutovský lodivod nechává na střídačce Justina Peterse!
     
    54:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Juraj Valach – 2 min., podrážení).
     
    51:52
    Podél mantinelu až před branku si najel Jan Havel, jenž předvedl dlouhou kličku, ale poté trefil gólmana Energie. Do brankoviště šli ještě dva domácí hráči, ale k dorážce se už nedostali.
     
    49:22
    Od mantinelu až na osu hřiště si najel Ronald Knot, který mířil do horní poloviny branky. Ovšem kotouč ještě tečoval Radek Duda, jenž jej přizvedl nad horní tyčku.
     
    43:39
    Energie dobře brání střední pásmo a sama se vydala do útoku! Jakub Flek si najel před branku, kde jej vychytal Justin Peters. K odraženému puku se dostal ještě Dávid Gríger, před nímž zívala prázdná branka, ale hostující útočník trefil jen brankovou konstrukci.
     
    39:41
    Po střele od modré čáry se kotouč odrazil před Marka Tomicu, před nímž byla odkrytá branka. Jenže chomutovskému kapitánu kotouč opět přeskočil hůl.
    38:20 Tomáš MIKÚŠ - 1:2
     
    38:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Justin Peters nechápavě máchá rukama, když si kotouč hokejkou srazil za brankovou čáru! TOMÁŠ MIKÚŠ nahodil kotouč, který mířil vedle branky, ale kanadský brankář už zbytek práce dokonal za něj. Asistence: Roman Vlach.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Michal Plutnar – 2 min., podrážení).
     
    33:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Vantuch – 2 min., sekání).
     
    31:56
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Dávid Gríger – 2 min., držení).
     
    29:47
    Karlovarští obránci chybovali v předbrankovém prostoru a ke kotouči se dostal Radek Duda. Zkušený matador udělal dlouhou kličku, ale poté trefil bekhendem jen dobře postaveného Filipa Novotného.
     
    28:04
    Jan Stránský nahazoval puk před branku, kde operoval urostlý Lukáš Vantuch. Jeho teč změnila dráhu letu kotouče a jen těsně se nevešla do prostoru tří tyčí.
     
    Dnešní utkání sleduje 3647 diváků.
     
    25:16
    Velkou rychlost nabral na pravé straně Jan Havel, jenž obešel soupeře a poté se snažil zasunout kotouč za první tyč. Jenže kotouč nasměřoval jen do oblouku branky Filipa Novotného.
     
    22:30
    Po zaváhání autora vyrovnávací branky jel sám na brankáře Jakub Flek, jehož doháněl obránce, a tak jeho zakončení zprava zamířilo jen do výstroje Justina Peterse.
     
    21:14
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Šafář – 2 min., podrážení).
    21:14 Vladimír RŮŽIČKA - 1:1
     
    21:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tři vteřiny před vypršením trestu si VLADIMÍR RŮŽIČKA udělal z karlovarské obrany den otevřených dveří! Elitní centr Chomutova vjel neohroženě mezi obránce a tváří v tvář poslal kotouč za Filipa Novotného. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    19:18
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Stanislav Balán – 2 min., hákování).
     
    19:12
    Radek Duda našel mezi kruhy najetého Marka Tomicu, jenž okamžitě pálil. Chomutovskému kapitánu dnes asi není přáno, jelikož jeho pumelice skončila na masce hostujícího gólmana.
     
    15:33
    Do útočné třetiny jako uragán vlétl Pavel Klhůfek, jenž mířil mezi ruku a tělo gólmana. Ten celou akci vyřešil. Následně tlak Chomutova pokračoval, jenže Radek Duda ve vyložené pozici nepřehodil Novotného beton.
    14:21 Vladimír SIČÁK - 0:1
     
    14:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Střelou přes obránce se prezentoval VLADIMÍR SIČÁK, jenž vymetl šibenici chomutovské svatyně. Justin Peters zasahovat nemohl, jelikož toho asi moc neviděl. Asistence: Tomáš Mikúš a Sabahudin Kovačevič.
     
    13:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:19
    Nejprve před branku Karlových Varů přihrával Lukáš Vantuch, jenž hledal finského spoluhráče. Ten kotouč netrefil, a tak se po zaváhání obránců dostal do samostatného úniku Jakub Flek. Ovšem ani on na Justin Peters nevyzrál.
     
    12:02
    Hezkou akcí se prezentoval Tomáš Svoboda, který nejprve trefil rameno hostujícího gólmana a následnou dorážkou zamířil jen do jeho betonů.
     
    09:05
    Vladimír Růžička v krátkém sledu dvakrát ohrozil branku soupeře. Nejprve elitní centr Chomutova zkoušel kličku do forhendu, ale Filip Novotný zasáhl. Poté ještě tečoval černou gumu nahozenou od modré čáry, ale hostující gólman byl opět ve střehu.
     
    07:13
    Pavel Klhůfek zvedl hlavu a viděl před brankou osamoceného Marka Tomicu. Ten si hodil kotouč na forhend, jenže Filip Novotný vytáhl fantastický zákrok. Domácí kapitán tak stále čeká na první zásah v sezóně!
     
    03:00
    Karlovarští se dostali do přečíslení! Celou akci vzal na sebe Stanislav Balán, jehož pokus z pravého kruhu pro vhazování vyrazil fantasticky Justin Peters ramenem.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 22. V. Růžička (Sklenář) – 15. Sičák (T. Mikúš, Kovačevič), 39. T. Mikúš (R. Vlach), 60. Flek


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Trefný, Seemann – T. Svoboda, V. Růžička, Sklenář – Duda, Klhůfek, Tomica – J. Stránský, Vantuch, Marjamäki – J. Havel, Hanták, Koblasa.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Šenkeřík, Plutnar, M. Rohan, Kovačevič, Kozák, Sičák, Šafář – Flek, Gríger, T. Rachůnek – O. Beránek, R. Vlach, T. Mikúš – Gorčík, Skuhravý, Stloukal – Kohout, Balán, Lapšanský.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Bryška, Klouček

    Diváci: 3647
    bahis siteleri