Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:4 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:4 (0:0, 0:3, 3:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 02.12.2018, 16:00 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Graz právě vstřelil branku!
    A DANIEL OBERKOFLER přidává druhou branku! Domácí chvíli po vhazovaní opět odvolali gólmana, předvedli rychlou akci, kterou střelou z mezikruží zakončil právě Oberkofler! Asistence: Ken Ograjenšek a Oliver Setzinger!
     
    57:36
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí využívají nabídnutou přesilovou hru. DANIELU OBERKOFLEROVI stačilo stát u tyčky a čekat na přihrávku, která se dostavila. Asistence: Dwight King a Colton Yellow Horn.
     
    56:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Lattner vybojoval puk za bránou, poslal jej do středního pásma, odkud ANTHONY LUCIANI trefil prázdnou bránu! Asistence: Jan Lattner.
     
    42:09
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí tým nakonec svého tlaku využívá. Ve skrumáži těl před Halászovou bránou se nejrychleji zorientoval NAURIS ZUSEVICS, který zblízka prostřelil znojemského gólmana střelou po ledu. Bez asistence.
     
    33:41
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu hat-trick! MAREK KALUS dostal z vlastního pásma přihrávku až na modrou čáru a v samostatném úniku se trefil přesně do stejného místa jako při předchozím gólu! Asistence: Jan Lattner.
     
    31:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo přidává druhý gól, navíc opět z hole MARKA KALUSE! Luciani vystihl přihrávku soupeře a přihrál do mezikruží úplně osamocenému Kalusovi, který se trefil ke vzdálenější tyči. Asistence: Anthony Luciani a C. J. Stretch.
     
    23:41
    Orli právě vstřelili branku!
    A Znojmo otevírá gólový účet zápasu! Z nenápadné akce padla branka v podání MARKA KALUSE. Ten dostal tečovanou přihrávku do brankoviště zpoza brány, puk se štěstím trefil a nakonec jeho rána prošla až za brankovou čáru! Asistence: Jan Lattner a C. J. Stretch.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 43. Zusevics, 58. Oberkofler (King, Yellow Horn), 59. Oberkofler (Ograjenšek, Setzinger) – 24. Kalus (Lattner, Stretch), 32. Kalus (Luciani, Stretch), 34. Kalus (Lattner), 57. Luciani (Lattner)


    Moser Medical Graz 99ers: Rahm (Höneckl) – Jakobsson, Lakos, Kirchschläger, Weihager, Egger, Soritz – Hamilton, Yellow Horn, Loney – Oberkofler, Garbowsky, Ograjenšek – King, Zusevics, Natter – Kainz, Moderer, Grafenthin.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Lattner, Stehlík, Parkkonen, Kruckovyč, Šnajnar, Tejnor – Kalus, Stretch, McPherson – Hlava, Kujawinski, Němec – Novák, Matuš, Luciani – Špaček, Bulín, Oščádal.

    Rozhodčí: Ofner, Trilar – Bärnthaler, Zgonc

    Diváci: 1600
    thejrc.org