Amiens – Monaco 0:2 (kon.) | Nice – Angers 0:0 (kon.) | Montpellier – Lille 0:1 (kon.)
konec
OGC Nice
0:0 (0:0)
Angers SCO
Úterý 04.12.2018, 19:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:17. (21:03:32)
     
    Hned osm minut nakonec nastavil hlavní rozhodčí ve druhém poločase. Ani v nich se ale jeden z týmů neprosadil a tak končí zápas bezbrankovou remízou.

    V prvním poločase bylo hned několik pořádně nebezpečných situací. Hned ve třetí minutě mohl Nice poslat do vedení Jean-Victor Makengo, ale z blízkosti nedokázal propálit skvěle reagujícího Butelleho. Těsně před půlhodinou hry měl šanci také Mario Balotelli, který po zpracování Cyprienova obloučku do vápna zakončil pouze nad břevno. Hostující Angers toho v první pětačtyřicetiminutovce příliš neukázalo. Po změně stran se pokračovalo dlouhou dobu v nastaveném trendu, Nice útočilo, ale k pořádně šanci se nedostalo. Až v nastaveném čase vyběhl mimo pokutové území Butelle a zasáhl míč rukou. Po červené kartě dohrávalo Angers se Santamaríou v brance. Nice se ale neprosadilo a zápas končí bez branek.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Bamba fauloval těsně před vápnem Saint-Maximina. Z následné rozehrávky posílal míč přímo na branku Cyprien, ale Santamaría udržel balon v rukavicích!
     
    90+7
    Hned dva rohové kopy měli ještě domácí k dispozici již v sedmé minutě nastavení. Cyprien našel ve vápně Hérelleho, ale hosté se znovu s přehledem ubránili.
     
    90+6
    Cyprian zkoušel ihned pálit na branku, ale míč byl tečován jen vedle pravé tyče. Nice pokračovalo rohovým kopem, ale ještě před rozehrávkou musel rozhodčí uklidňovat hráče ve vápně.
     
    90+4
    Angers už má třikrát vystřídáno a tak musí obléct brankářský dres a rukavice Baptiste Santamaría!
    90+3. Červená karta
     
    90+3
    Hlavní rozhodčí se ještě šel podívat na opakovaný záznam k obrazovce a nakonec ukazuje brankáři Angers červenou kartu!
     
    90+3
    Ludovic Butelle zahrál rukou mimo pokutové území, zastavil jasnou šanci Saint-Maximina, ale od hlavního rozhodčího dostává pouze žlutou kartu.
     
    90+2
    Nice nevzdává boj o tři body ani v nastaveném čase. Lees-Melou si navedl míč k ose trávníku, ale do cesty se mu postavil Mateo Pavlović.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty. Lees-Melou dostává žlutou kartou po kontaktu s Lópezem.
    90. Hérelle hlavičkoval ve slibné pozici nad branku
     
    90
    Na pravé straně od pokutového území zahrál rukou Romain Thomas. K rozehrávce se postavil Allan Saint-Maximin, ale domácí akci zakončil nepřesnou hlavičkou Hérelle.
     
    89
    Basím Srarfí ztratil balon u postranní lajny, velmi rychle se poté musel vracet až do vápna Attal, který těsně před útočícím Lópezem srazil balon k Benítezovi.
     
    88
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Stéphane Bahoken, přichází Cristian López.
     
    87
    Nice pokračovalo v tlaku rohovým kopem. Za klubkem hráčů vyplaval zcela osamocen Hérelle, ale míč netrefil hlavou vůbec dobře. Nadějná šance tak končí nepřesným zakončením.
     
    86
    Allan Saint-Maximin získal pro domácí autové vhazování na útočné polovině. Následně přiletěl před Butelleho prudký centr a až na poslední chvíli zasáhl Pavlović.
     
    85
    Domácí obránci si zadělávali riskantní rozehrávkou na problémy. Nakonec ale čerstvý Boscagli dokázal společně s Hérellém přehrát napadající dvojici hostů.

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   37. Hérelle (NIC), 61. Tameze (NIC), 90+1. Lees-Melou (NIC) – 9. Pavlović (AGR), 90+3. Butelle (AGR)   90+3. Butelle (AGR)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:17.
    OGC Nice: Benítez – Attal, Hérelle, Dante (C) (77. Boscagli), M. Sarr – Tameze, Cyprien, Makengo (65. Srarfí) – Lees-Melou, Balotelli (66. Ganago), Saint-Maximin.
    Náhradníci: Clementia – Boscagli, Burner, Danilo, Walter, Ganago, Srarfí.

    Angers SCO: Butelle – I. Traoré (C), Pavlović, Thomas – Bamba, N'Doye, Santamaría, Tait (84. Fulgini), Capelle – Bahoken (88. López), Reine-Adélaïde (71. Mangani).
    Náhradníci: Mandrea – Aït-Nouri, Mangani, Fulgini, López, Kanga, Bertrand.

    Rozhodčí: Ben El Hadj – Debart, Mouysset
    thejrc.org