Benevento – Cittadella 1:0 (kon.) | Bologna – Crotone 3:0 (kon.) | Sampdoria – Spal 2:1 (kon.)
konec
Benevento Calcio
1:0 (0:0)
AS Cittadella
Úterý 04.12.2018, 15:00 • Stadio Ciro Vigorito, Benevento • Italský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (16:57:55)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:13.
     
    Je dobojováno! Po nezáživné první půli byl k vidění o něco atraktivnější fotbal. Benevento značně zlepšilo svůj výkon a z několika šancí vstřelilo postupovou branku, o což se v sedmasedmdesáté minutě postaral střídající Bandinelli. Utkání dvou týmů ze Serie B končí vítězstvím Beneventa, jenž se může těšit na pohárové osmifinále a zároveň na atraktivního soupeře. Cittadella měla v některých úsecích míč mnohem častěji na kopačkách, žádnou větší šanci si však nevytvořila a po osmi zápasech okusila příchuť porážky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Giovanni Volpicelli inkasoval hodně nešetrný úder kopačkou od Lucy Maniera. Rozehrávat bude Benevento a to už si zřejmě pohlídá postup.
     
    90+4
    Lorenzo Montipo si dobře postavil zeď, která zablokovala střelu Giancarla Malcoreho. Domácí gólman si přiběhl k levé tyči a sražený balón schoval do náruče.
     
    90+3
    Andres Tello zablokoval další nákop rukou. Hlavní rozhodčí Dionisi všechno viděl a nařídil v hostující prospěch dost možná poslední přímý kop.
     
    90+2
    Aktivní Settembrini odletěl od faulujícího Buonaiuta. Tradiční rozehrávač Luca Maniero si dal záležet na centru, ovšem klíčový hlavičkový souboj opět vzešel vítězně pro Benevento.
     
    90+1
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány čtyři minuty. V první z nich domácí šetřili čas u praporku, ale na dlouho to nebylo, takže Cittadelle ještě pár minut na vyrovnání zbývá.
     
    90
    Závěr zápasu Benevento zatím zvládá na výbornou. Dalla Bernardina sice zabránil centru, ale zároveň dal domácím výhodu rohového kopu.
     
    89
    Lorenzo Montipo vystartoval proti dlouhé diagonále a před plánovaným adresátem schoval balón do rukavic.
     
    88
    Pasa byl na levé straně zdvojený, míč přesto předal, jenže jeho spoluhráč už nedokázal pořádně odcentrovat do pokutového území.
     
    87
    Dvojice domácích šla do rychlého protiútoku. Federico Ricci přebral pas z levé strany v těžké střelecké pozici a z otočky netrefil balón vůbec dobře, takže Maniera nijak neohrozil.
     
    86
    Luca Maniero nakopával balón do vápna, kde byl zbytečně faulován Gyamfi a Cittadella tím přichází o několik desítek vteřin.
     
    85
    Andrea Settembrini inkasoval úder loktem do hlavy. Giovanni Volpicelli nemůže proti udělené žluté kartě nic namítat.
     
    84
    Domácí už budou sázet jen na rychlé brejky. Cittadella naopak útočí do plných a zatím nenachází žádnou cestu k brankáři Montipovi.
     
    82
    Asencio potáhl míč v rychlém protiútoku. Nalevo se mu nabízeli dva spoluhráči, jenomže vystřelil sám z pětadvaceti metrů a trefil pouze Cancellottiho.
     
    81
    Benevento se po delší době zatáhlo k vlastnímu vápnu a de facto pouze přihlíží zatím neúčinné kombinaci hostujících hráčů.
     
    80
    Giancarlo Malcore se pokusil o rychlé vyrovnání. Naivní střela z dálky však byla hodně nepřesná a Montipo bude z klidu vykopávat.

    Michal Břuchanský

    Branky: 77. Bandinelli

    Karty:   67. Antei (BNT), 85. Volpicelli (BNT) – 79. Pasa (CTD)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:13.
    Benevento Calcio: Montipo – Sparandeo, Gyamfi, Antei – Cuccurullo (58. Bandinelli), Tello, Volta, Nocerino (C) (63. Volpicelli), Bouonaiuto – Coda (73. Asencio), Ricci.
    Náhradníci: Puggioni, Gori – Asencio, Bandinelli, Billong, Di Chaira, Filogamo, Maggio, Volpicelli.

    AS Cittadella: Maniero – Cancellotti, Frare (58. Bussaglia), Camigliano, Ghringhelli (57. Dalla Bernardina) – Settembrini, Pasa (C), Maniero – Siega – Scappini (73. Malcore), Finotto.
    Náhradníci: Paleari – Branca, Bussaglia, Dalla Bernardina, Iori, Malcore, Panico, Schenetti, Strizzolo.

    Rozhodčí: Dionisi – Fiore, Lanotte
    bahis siteleri