Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Orange 20 – MAC Budapešť 4:5 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HKM Zvolen
Úterý 04.12.2018, 17:00 • ZS Spišká Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Liptovský Mikuláš byl v úvodní dvacetiminutovce lepším týmem, po zásluze se dostal do vedení. Druhá třetina však měla úplně jiný průběh, Zvolen se prosadil hned třikrát. Definitivní pojistku pak hosté přidali hned v úvodu třetí třetiny, díky tomuto vítězství se dostali do čela tabulky. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:29:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Přečíslení hostujícího týmu, nepřesně zakončoval Milan Kytnár. Víc už se v tomto utkání pravděpodobně nestane.
     
    58:58
    Na začátku všeho bylo vyhrané buly Róberta Huny směrem dopředu, poté bekhendové zakončení od stejného hráče, Skapski byl pozorný!
     
    58:02
    Ohlášeny byly poslední dvě minuty třetí třetiny, nejspíše i celého utkání. Maroš Piatka mířil těsně vedle hostující svatyně.
     
    57:01
    Fereta se prodral obranou soupeře, následně z těžkého úhlu zakončoval. Brankáře Skapskiho nepřekonal, ten kotouč vyrazil do rohu kluziště.
     
    56:10
    Závěr utkání se blíží, tempo hry už opadlo a dovolím si tvrdit, že o vítězi je rozhodnuto, hosté jsou stále u puku a přihrávají si.
     
    55:03
    Další pokus o přihrávku. Na tu však nedosáhl žádný z hostujících hokejistů, rozhodčí přerušují hru, pískáno bylo zakázané uvolnění.
     
    54:04
    Kombinační hra hostujících hráčů v útočné třetině, puk se dostal až na modrou čáru, s následnou střelou si poradil brankář Hollý!
     
    52:31
    Na nějaký zvrat to zatím nevypadá, domácí nevyužili ani tří přesilových her v řadě, hosté hrají takticky velmi dobře.
     
    51:26
    Hosté v plném počtu.
     
    50:33
    K puku se dostal Vandane, který ho vyhodil pouze na střídačku. Vhazovat se bude v útočném pásmu domácího celku, polovina přesilové hry je za námi.
     
    49:45
    Róbert Huna se dostal do útočné třetiny, následně střílel švihem. Zakončoval do horní části branky, jenže nemířil přesně!
     
    49:26
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Handlovský – 2 min., podrážení).
     
    48:23
    Hosté už rozhodně nikam nepospíchají a snaží se bránit modrou čáru, domácí se do zakončení dostávají jen těžko.
     
    47:50
    Nepřesná rozehrávka Zvolenu, domácí hokejisté se dostali do přečíslení, které zakončoval Maroš Piatka, ovšem jeho střela postrádala přesnost!
     
    47:19
    Rychlý protiútok hostujícího celku, Garrett Mitchell se skvěle uvolnil, ale poté byl čistě zastaven domácími beky, v brance pak skončil on sám.
     
    46:10
    Hosté v plném počtu.
     
    45:26
    Domácí se nakonec přeci jen dostali ke střele. Suchý naznačil střelu, následně přihrával před branku. Róbert Huna však nedokázal zvednout puk, Skapski si připsal úspěšný zákrok!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 14. Števuliak – 23. Kytnár (Handlovský), 25. Mitchell (Kelemen), 38. Handlovský (Špirko), 41. Zuzin (Obdržálek, Fraser)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Fereta, Mezovský, Nádašdi, Bača, Nemec, Suchý, Košecký, Števuliak – Kriška, Ró.Huna, Ri.Huna – Uram, Oško, J.Sukeľ – Nechaj, Piatka, Lištiak – Žiak, Uhrík, Vybiral
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Pöyhönen, Roman – Šišovský, Špirko, Obdržálek – Kelemen, Mitchell, Zuzin – Mich.Chovan, Kytnár, Handlovský – Andrisík, Holovič, S.Petráš – Marcinek

    Rozhodčí: Štefík, Durmis – Šoltés, T.Orolín (video – Kramár)
    thejrc.org