Novosibirsk – Magnitogorsk 1:0 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 4:3 (kon.)
Soči – Riga 3:2 (4:3 po s.n.) | Spartak Moskva – Jokerit 5:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:5 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Středa 05.12.2018, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké středeční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Lokomotiv Jaroslavl a Amur Chabarovsk.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Domácí hokejisté jsou v tabulce Západní konference na čtvrtém místě se sedmačtyřiceti body. Na své konto si zapsali dvaadvacet výher a třináct proher. Jsou tak na postupové pozici do vyřazovacích bojů, kterou by si rádi udrželi nebo ještě vylepšili postupem do vyšších pater tabulky. Naposledy se jim na domácím ledě dařilo, když zvítězili 2:1 po samostatných nájezdech s Kunlunem. Na tuto výhru by ve svém teritoriu navázali i dnes. Trenérům domácího celku by dnes ještě měli chybět Jegor Korškov, Pavel Kraskovskij a Rušan Rafikov.

    Nejproduktivnější hráči

    Andrej Loktionov – 31 bodů (13+18)
    Brandon Kozun – 21 bodů (9+12)
    Denis Alexejev – 18 bodů (5+13)
     
    Amur Chabarovsk

    Hosté z Chabarovsku jsou ve Východní konferenci na předposledním, tedy dvanáctém místě a znovu tak patří ke slabším celkům této kontinentální soutěže. Na svém kontě mají čtyřiadvacet bodů za devět výher a čtyřiadvacet proher. Pokud chtějí pomýšlet na vyřazovací boje, měli by začít více bodovat. Chabarovští mají nyní za sebou tři prohry v řadě, ovšem alespoň získali dva body. Dnes by rádi v Jaroslavli přidali další, ale nic jednoduchého je nečeká. Lokomotiv je určitě v utkání favoritem a uvidíme, zda tuto roli naplní. Nejisté starty jsou dnes u Jana Koláře, Maxima Kondratěva a Pavla Turbina.

    Nejproduktivnější hráči

    Alexandr Gorškov – 17 bodů (7+10)
    Igor Ruděnkov – 15 bodů (9+6)
    Valentin Pjanov – 15 bodů (3+12)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v loňské sezóně utkaly dvakrát, jednou se z výhry radoval Chabarovsk a jednou pak Jaroslavl. Jak to dopadne dnes, se musíme nechat překvapit.

    Chabarovsk – Jaroslavl 3:1
    Jaroslavl – Chabarovsk 3:0
     
    Československá stopa v utkání

    Alexander Salák (JAR)
    Jakub Nakládal (JAR)

    Marek Langhamer (CHA)
    Tomáš Zohorna (CHA)
    Michal Jordán (CHA)
    Jan Kolář (CHA) – zranění
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Nakládal, Rafikov, Kronwall (C), Afanasjev, N. Averin, M. Osipov, Čerepanov – Jurtajkin, Kontiola, Loktionov – Sannikov, Iljenko, J. Averin (A) – Kartajev, Alexejev, Apalkov (A) – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Kudrjavcev.

    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – D. Vorobjov, Jordán, Korjagin, Šviděnko, Žuravljov, Kuzmin, Lisov, Alexandrov – Fajzullin (A), Pjanov, Gorškov – Ruděnkov, Rasskazov, T. Zohorna (C) – A. Lazarev, Vj. Ušenin (A), Vl. Ušenin – Dědunov, Železkov, Popugajev.

    Rozhodčí: Kuljov, Odinš – Parikov, Ponamarenko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Halou v Jaroslavli už zní hymna Ruské sborné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí se hned po úvodním vhazování vrhli do útočné akce, před brankou hostů ale nevystřelili. Langhamer tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    00:36
    Nyní už musel český brankář Langhamer zasahovat proti střele z levé strany. Poté přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:59
    Hosté se poté vydali do útoku a také oni se pokusili ohrozit druhého českého brankáře dnes na ledě, domácí Salák ale zasahovat nemusel.
     
    02:03
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se velmi brzy ujímají vedení. V závaru před brankou hostů se zorientoval NIKITA ČEREPANOV a nakonec dokázal prostřelit hostujícího brankáře Langhamera – 1:0. Asistence: Georgij Ivanov a Artur Kajumov.
    02:03 Nikita ČEREPANOV - 1:0
     
    02:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je pro hosty šok. Hned po vhazování domácí založili další akci, z levého kruhu napřáhl Petri Kontiola a jeho pokus těsně před Langhamerem tečoval DANIL JURTAJKIN – 2:0. Asistence: Petri Kontiola.
    02:59 Danil JURTAJKIN - 2:0
     
    02:59
    Střídání v týmu Amur Chabarovsk: ze hřiště odchází Marek Langhamer, přichází Jevgenij Alikin.
     
    02:59
    Langhamer opouští hostující klec a na jeho místo přichází Alikin.
     
    04:11
    To byl pro domácí celek snový začátek. Hosté musejí po necelých třech minutách hry dohánět dvoubrankovou ztrátu.
     
    04:42
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stěpan Sannikov – 2 min., podrážení).
     
    06:12
    Hostům se zatím nedaří před brankou Jaroslavle něco vymyslet, domácí celek se naopak v oslabení dobře brání. A nyní vyhazuje puk daleko od své branky.
     
    06:42
    Po dalších několika vyhozeních puku před hostující branku se hráči Lokomotivu ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    06:57
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Igor Ruděnkov.
     
    06:57
    Následuje první komerční přestávka.
     
    07:07
    Po špatném střídání hostů mají domácí přesilovou hru a už jsou uhnízděni v pásmu Chabarovsku. Petri Kontiola napřáhl na pravém kruhu, jeho pokus ale Alikin kryje.
     
    08:09
    Hosté získali puk na svou stranu a vyhazují ho až před domácí branku. Díky tomu se osvobodili a domácí zakládají další akci z vlastního pásma.
     
    08:38
    Další osvobození hráčů Chabarovsku a tohle oslabení hostující celek už zvládne.
     
    08:57
    Amur Chabarovsk je v plném počtu.
     
    09:45
    Anton Lazarev se nedostal ke střele na pravém kruhu, ač se napřahoval. Ke kotouči se dostali domácí a okamžitě otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    10:16
    Kontiola vyslal na hostující branku pořádně tvrdou ránu, kterou holí vykryl Jevgenij Alikin a podržel svůj tým. Hned kotouč rozehrál a posílá své spoluhráče do útočné akce.
     
    11:12
    Amur ujel do útoku ve třech proti dvěma, ale zakončit se Ruděnkovovi nepovedlo. Místo dorážky pak přišel zisk kotouče pro Jaroslavl a domácí míří do útoku.
     
    12:15
    Nikolaj Kovalenko se proháčkoval až do prostoru mezi kruhy, jeho následná střela končí jen na Alikinovi, který opět předvedl přesný zákrok.
     
    12:42
    Další snaha domácích. Jakub Nakládal z pravé strany chtěl procpat puk za Alikinova záda, ale znovu byl brankář hostů mezi třemi tyčemi pozorný.
     
    13:52
    Pavel Kudrjavcev se podél levého mantinelu nedostal skrze obranu hostů dále před branku Alikina a hosté ho obrali o puk. S ním pak míří do útočné akce na druhé straně.
     
    14:34
    Vladislav Ušenin se dostal do dobré střelecké příležitosti, ale z prostoru mezi kruhy trefil pouze připraveného Alexandera Saláka, ten tak zapisuje zákrok.
     
    15:18
    Artur Kajumov dostal od Kovalenka přihrávku do mezikruží, jeho následná pohotová střela skončila jen na Jevgeniji Alikinivi, který zasáhl efektním semaforem.
     
    15:37
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Šviděnko – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    16:13
    Jakub Nakládal vyslal od modré čáry pořádnou dělovku a po ní šel do jistého zákroku Jevgenij Alikin, jenž znovu drží svůj tým. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:26
    Po něm to zkusil z podobného místa Maxim Osipov, ale také po jeho střele zasáhl Alikin. Ten od doby, co přišel na ledovou plochu, působí jistým dojmem.
     
    16:59
    A znovu střílel český obránce, Jakub Nakládal tentokráte zvolil levý kruh a jeho svižná střela končí znovu na Alikinovi.
     
    17:37
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    17:55
    Další přesilovku domácí nevyužili a nyní jdou po delší době do akce hosté. Už směřují před Salákovu branku, kde se ho pokusí ohrozit.
     
    18:19
    Nestalo se tak a naopak do rychlého protiútoku šli před hostující branku domácí hráči, kteří zase ohrozili Alikina. Ten za pomoci obrany dostal kotouč pod kontrolu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Jurtajkin vystřelil z úhlu, Sannikov se pokusil jeho projektil tečovat, ale nepovedlo se mu to.
     
    19:49
    Až nyní dostali z obranného pásma puk Chabarovští a ještě to zkusili před Salákem, leč neúspěšně. A už se nic nestane, první třetina končí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi, v ní jsme viděli dvě rychlé branky na straně Jaroslavle, která si velmi brzy vypracovala dvoubrankový náskok. Nikdo už žádný další gól nepřidal a první dějství tak skončilo lépe pro Lokomotiv. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:50.
     
    Střely na branku: 10 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Domácí v úvodu druhé třetiny operovali před brankou hostů, nakonec ale nevystřelili a do akce na druhé straně jdou hosté.
     
    21:03
    Střela Tomáše Zohorny orazítkovala zadní mantinel a hosté se tak znovu nedostávají domácím na dostřel jediné branky.
     
    21:54
    Nikita Popugajev sjel k levému kruhu, na Saláka vyslal nebezpečnou střelu, která se zastavila o nohu jednoho z domácích obránců.
     
    22:43
    V obranné třetině získali kotouč zase hráči Jaroslavle a míří s ním bleskově před Alikinovu branku.
     
    23:15
    Obraně Amuru se však podařilo kotouč dostat pod kontrolu a sami se vydávají směrem k brance Alexandera Saláka.
     
    24:35
    Dlouho se snažili před brankou hostů něco vymyslet domácí hráči, ale neprostupná obranná hráz hostů je nepustila do zakončení.
     
    24:43
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Apalkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    25:05
    Jegor Averin se ve vlastním oslabení utrhl a jel do samostatného nájezdu, na Alikina si ovšem nepřišel. Ten jeho nájezdy vychytal.
     
    25:26
    Už jsou hosté zpět v pásmu Lokomotivu a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Zatím se jim však nedaří příliš branku domácích ohrozit.
     
    25:52
    A hned na to se domácí celek osvobozuje a posílá puk před hostující klec.
     
    26:18
    Znovu dokázali domácí hráči zachytit puk a vyhodit ho před branku Alikina. Hosté tak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    26:30
    Nyní to před Salákem vřelo, došlo ke skrumáži, ale hosté se v ní nedokázali dostat k puku, který by dorazili za jeho záda. Nakonec se domácí celek osvobozuje.
     
    26:43
    A nyní je už v plném počtu.
     
    27:30
    Jaroslavl se musela bránit při další akci hostů, nakonec vše vyřešila obrana a ta otáčí hru na opačnou stranu.
     
    28:11
    Za brankou Jaroslavle vybojovali puk na vlastní stranu hráči Amuru a hned na to se jali do útočné akce. Jejich pokus skončil jen vedle Salákovy klece.
     
    28:45
    Apalkov se prosmýkl kolem obránce hostů a od pravého mantinelu si pak nabruslil před Alikina, jeho přízemní střela skončila jen na něm.
     
    29:33
    Rafikov poslal kotouč před branku Amuru, kde ho nadvakrát neprocpal za Alikinova záda Andrej Loktionov. Nicméně domácí stále drží útočnou třetinu a kombinují před hostující brankou.
     
    30:33
    Anton Lazarev podél pravého mantinelu pronikl do pásma Jaroslavle a zakončoval v těsné blízkosti Saláka, který si připsal další pozorný zákrok.
     
    30:55
    V rohu kluziště v útočném pásmu vybojovali puk hráči Lokomotivu a jali se k další střele. Jenže ta rozhodně neměla gólové parametry.
     
    31:16
    Arťom Železkov se napřáhl na pravém kruhu a jeho dělovka skončila až na Alexandru Salákovi.
     
    32:15
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:29
    Kronwall se obtočil u modré čáry a z otočky vystřelil, jeho přízemní střelu zastavila pozorná obrana Amuru Chabarovsk.
     
    33:07
    Georgij Ivanov číhal u brankoviště hostů, jeho důraz pak mohl znamenat třetí branku, kdyby ovšem trefil mírně odkrytou Alikinovu klec.
     
    34:01
    Pokus Vjačeslava Ušenina, kterému efektně přihrál jeho bratr dvojče Vladimir skončil jen na boční konstrukci domácí branky. Znovu se tak Chabarovsk nedostal na kontaktní branku.
     
    34:59
    Danil Jurtajkin si sjížděl mezi kruhy, ale nakonec se ke střele nedostal. Až chvilku poté, ale to jeho snahu o vstřelení branky zmařil Alikin dalším zákrokem.
     
    35:43
    Za brankou hostů vybojovali kotouč hráči Lokomotivu a poté zaútočili, ale jejich akce byla hodně nepřesná. Hosté tak mohou projít po zisku kotouče do rychlého protiútoku.
     
    35:55
    Igor Ruděnkov střelou z bekhendu málem překvapil Saláka, který se ale dobře zorientoval a puk chytil do své připravené lapačky. Hra je přerušena a vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    36:43
    Lokomotiv se vrátil na chvíli zpět do útočného pásma, záhy tam ale o kotouč přišel a do rychlé protiakce tak mohou projít po chvilce hráči Amuru.
     
    36:57
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Denis Kuzmin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:21
    Petri Kontila střílel z prostoru mezi kruhy, poté se před Alikinem strhla mela, domácí nedokázali prostrčit kotouč za jeho záda a nakonec hru právě Alikin přerušuje přikrytím puku pod lapačku.
     
    37:46
    Hosté se osvobodili, vyhodili puk až před Saláka a sami se dokonce dostali ke střele před jeho brankou. Ale ta zamířila jen mimo ni.
     
    38:45
    Rušan Rafikov z dálky pálil na branku hostů a kotouč se po odrazu hole Alikina zastavil o jeho levou tyč!
     
    38:57
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Gorškov – 2 min., podrážení).
     
    39:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí okamžitě využívají přesilovou hru a v závěru druhé třetiny jdou do tříbrankového náskoku. PETRI KONTIOLA kousek od levého kruhu zužitkoval přihrávku od Nakládala a střelou švihem nedal Alikinovi šanci – 3:0. Asistence: Jakub Nakládal.
    39:48 Petri KONTIOLA - 3:0
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm se hosté snažili o kontaktní branku, ta ale nepřišla. Skóre se tentokráte měnilo až v poslední minutě druhé periody, když domácí využili přesilovou hru. Před třetí třetinou, která začne přibližně v 18:40, tak mají tří brankový náskok.
     
    Střely na branku: 20 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    I úvod třetí třetiny patří domácím, kteří bleskově založili první akci této části hry. Z pravé strany však Kontiola Alikina nepřekonal.
     
    40:32
    Z následné akce neudeřili hosté a ztratili puk. S ním pak znovu do útočného pásma zamířili hráči Lokomotivu, kteří operují před Alikinem.
     
    41:27
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Vladislav Kartajev – 2 min., faul loktem).
     
    41:27
    Hosté mají ideální příležitost vrátit se zpět do zápasu, budou hrát přesilovou hru. Podaří se jim snížit?
     
    42:07
    Kirill Rasskazov projel okolo domácího brankoviště a zakončoval z levé strany, ovšem Salák potáhl puk do rohu kluziště a nebezpečí tak odvrátil.
     
    42:45
    Arťom Iljenko ujel ve vlastním oslabení a z pravé strany střílel na branku hostů. Jenže Alikin zapracoval znovu holí a jeho šanci zastavil.
     
    43:27
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    44:28
    Petri Kontiola se natlačil před hostující branku, nadvakrát ale nedokázal dostat kotouč za záda Alikina. Ten si zapisuje další zákrok, kterým podržel svůj tým.
     
    45:11
    Další akce domácích, Kartajev z pravé strany chtěl zakončovat, ale puk mu sjel z čepele. Nicméně domácí udrželi útočné pásmo a nadále kombinují.
     
    46:31
    Artur Kajumov dostal nabito od svého spoluhráče a z pravého kruhu vyslal střelu, kterou příložníkem zlikvidoval hostující brankář Jevgenij Alikin.
     
    47:17
    Hosté se ubránili další akci domácích a od vlastní branky zakládají další útočnou akci.
     
    47:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:52
    Vladislav Ušenin se natlačil před Saláka a jeho přízemní střelu kryje sklapnutím svých betonů právě český brankář ve službách Jaroslavle.
     
    48:02
    Po vhazování před jeho brankou získali puk hráči Lokomotivu a hned na to založili další útočnou akci. Proti střele Kontioly dobře zasáhl Alikin a znovu kotouč za svá záda nepustil.
     
    48:33
    Michal Jordán posílal křížnou přihrávkou na najíždějícího svého krajana Tomáše Zohornu, druhý jmenovaný pak svou střelu příliš zvedl a puk skončil jen vysoko nad brankou Saláka.
     
    49:19
    Po dobře sehrané kombinaci zakončoval zblízka z pravé strany Pavel Kudrjavcev a dostal kotouč za Alikinova záda. Poté si ale sudí vzali možnost videa a to nakonec potvrdilo, že domácí dosáhli gólu vysokou holí. Branka proto není uznána a platí stále stav 3:0!
    49:19 Neuznaný gól Kudrjavceva
     
    50:30
    Domácí se okamžitě dostali do další akce a zakončoval znovu Kudrjavcev. Jeho pokus vykryl hostující brankář Alikin.
     
    51:01
    Alikin lapil puk ze vzduchu po střele z levého kruhu a hned na to si ho převzali jeho spoluhráči, kteří spěchají do další akce.
     
    51:15
    Valentin Pjanov zblízka pálil na Saláka, český brankář však zasáhl naprosto přesně a stále tak drží náskok svého celku a také své dosavadní čisté konto.
     
    51:39
    Kajumov dostal přihrávku do jízdy od Ivanova a zakončoval z pravé strany. Alikin tak musel opět do zákroku a po něm hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:55
    Alexejev svou dělovkou ohrozil Alikina, ten znovu pozorný kryje jeho střelu a posílá puk daleko od své branky.
     
    52:28
    Za vlastní brankou zariskoval Alikin, který nakonec dostal puk na hokejky spoluhráčů. Clonil tam však Jakub Nakládal, kdyby se dostal ke kotouči, měl by úlohu jednoduchou. Ovšem nestalo se tak.
     
    53:34
    Jurtajkin se ocitl v další šanci před hostující brankou. Jeho přízemní střelu zastavil Alikin a hra je opět přerušena. Vhazuje se po levici brankáře Chabarovsku.
     
    54:00
    Domácí hokejisté mají šest minut před koncem třetí třetiny zápas pod kontrolou a zatím to na nějaké drama ze strany hostů nevypadá.
     
    54:31
    Salák pomohl obraně domácích a kotouč po zisku odpálil do středního pásma. Domácí tak jdou do rychlé protiakce na druhé straně.
     
    55:05
    Sannikov byl tísněn obráncem hostů, ale podařilo se mu vystřelit. Jeho pokus pak srazila obrana Chabarovsku do ochranné sítě nad Alikinovou brankou.
     
    55:56
    Na chvilku se hosté dostali do útočného pásma a pokusili se o střelu před Salákem, brankář Jaroslavle však vytasil další přesný zákrok, kterým notně tým podržel.
     
    56:37
    Gorškov už byl u větší šance, těsně před Salákem zakončoval, ovšem brankář Lokomotivu si připisuje další přesný zákrok!
     
    57:16
    Další tlak před jeho brankou domácí ustáli a dostávají puk do své moci. Hosté se tak musejí vracet zpět do obrany, aby zastavili další domácí akci.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    Utkání sleduje 7 500 diváků.
     
    59:02
    Ruděnkov pálil od modré čáry a Salák musel do zákroku, levým betonem pak dostal puk do bezpečí a domácí míří na druhou stranu.
     
    59:35
    A znovu drží domácí puk co nejdále od své branky a vypadá to vypadá, že je opravdu hotovo. Hosté jsou už bez šance.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině už branka nepadla, domácí hráči pouze kontrolovali hru a nedopustili žádné drama. Hostům se nedá upřít snaha, ale jejich koncovka dnes byla hodně špatná. Brankář Alexander Salák si tak připsal čisté konto a dovedl svůj tým k dalším dvěma bodům.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) 0+1, 2 střely, čas na ledě 19:42
    Alexander Salák (JAR) 33 zákroků, úspěšnost 100%

    Michal Jordán (CHA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 25:33
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:38
    Marek Langhamer (CHA) ve třetí minutě střídal
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:20:32)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Čerepanov (Ivanov, Kajumov), 3. Jurtajkin (Kontiola), 40. Kontiola (Nakládal)


    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Nakládal, Rafikov, Kronwall (C), Afanasjev, N. Averin, M. Osipov, Čerepanov – Jurtajkin, Kontiola, Loktionov – Sannikov, Iljenko, J. Averin (A) – Kartajev, Alexejev, Apalkov (A) – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Kudrjavcev.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (3. Alikin) – D. Vorobjov, Jordán, Korjagin, Šviděnko, Žuravljov, Kuzmin, Lisov, Alexandrov – Fajzullin (A), Pjanov, Gorškov – Ruděnkov, Rasskazov, T. Zohorna (C) – A. Lazarev, Vj. Ušenin (A), Vl. Ušenin – Dědunov, Železkov, Popugajev.

    Rozhodčí: Kuljov, Odinš – Parikov, Ponamarenko

    Diváci: 7 500
    ocianews.com