Novosibirsk – Magnitogorsk 1:0 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 4:3 (kon.)
Soči – Riga 3:2 (4:3 po s.n.) | Spartak Moskva – Jokerit 5:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Středa 05.12.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:43 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:5
     
    46:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je asi definitivně rozhodnuto. DMITRIJ KUGRYŠEV vystihl na modré čáře rozehru Slovanu, dostal se do sóla a to zakončil přesnou střelou mezi Štěpánkovy betony. Bez asistence.
    36:49 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:4
     
    36:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a Ufa zase vede o dva góly. Vrchol akce přišel zpoza branky, přihrávka se dostala do levého kruhu, kde si zpracoval a vystřelil DMITRIJ KUGRYŠEV a doslova vymetl Štěpánkovu šibenici. Asistence: Linus Omark, Philip Larsen.
    34:48 Pjotr CHOCHRJAKOV - 2:3
     
    34:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté opět vedou. Po pravé straně vjel do pásma Hartikainen, žabičkou našel najíždějícího PJOTRA CHOCHRJAKOVA a tomu stačilo pouze nastavit hůl tak, aby sklepl puk za Štěpánka. Ten dnes poprvé na střelu nedosáhl a stav je tak 2:3. Asistence: Teemu Hartikainen, Linus Omark.
    28:46 Adam LIŠKA - 2:2
     
    28:46
    Slovan právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Chipchurova střela sice skončila na zadním mantinelu, akce však pokračovala a po přihrávce mezi kruhy pálil ADAM LIŠKA. Jeho rána neměla velkou prudkost, ale ve vzduchu zaplavala a Metsolu dokonale zaskočila – 2:2! Asistence: Kyle Chipchura, Michal Sersen.
    27:49 Rudolf ČERVENÝ - 1:2
     
    27:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí hráči i publikum se radují z gólu, kdy Metsola nejprve vyrazil Meszárošovu střelu z pravé strany, ale na brankovišti předvedl velkou aktivitu RUDOLF ČERVENÝ a doslova protlačil puk za brankovou čáru. Rozhodčí se šli podívat k videu, zda ale nebylo gólmanovi bráněno v zákroku. Prohlížení trvalo dost dlouho, nakonec byl ale gól uznán! Asistence: Andrej Meszároš, Matúš Sukeľ.
    05:39 Jegor DUBROVSKIJ - 0:2
     
    05:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky. Slovan zazmatkoval v rozehrávce, JEGOR DUBROVSKIJ dostal od Kudějkina přihrávku z rohu před prázdnou branku a neměl problém snadno zakončit – 0:2. Asistence: Alexander Kadějkin.
    05:07 Teemu HARTIKAINEN - 0:1
     
    05:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle není dobrý vstup Slovanu do utkání. Od modré čáry nahodil Larsen a jeho švih před brankovištěm lehce tečoval TEEMU HARTIKAINEN. No a na tohle už Čiliak nezvládl zareagovat. Asistence: Philip Larsen, Grigorij Panin.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 28. Červený (Meszároš, Sukel'), 29. Liška (Chipchura, Sersen) – 6. Hartikainen (Larsen, Panin), 6. Dubrovskij (Kadějkin), 35. Chochrjakov (Hartikainen, Omark), 37. Kugryšev (Omark, Larsen), 47. Kugryšev


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (6. Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Grman, Klok, Jánošík, Meszároš (A), Švarný, Bačik – Řepík (A), Sukel', Červený – C. Bailey, Taffe, Lunter – Lamper, Hrnka, Liška – Baranov, Chipchura, M. Sloboda.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), Koledov, Arzamascev, Ar. Sergejev, A. Semjonov, Jelizarov, Šen – Hartikainen, Kemppainen, Omark (A) – Tkačov, Burmistrov, Kugryšev – M. Majorov, Chochrjakov, Lukin – Dubrovskij, Kadějkin, V. Žarkov (A).

    Rozhodčí: Olenin, Rogačjov – Dědulja, Goljak

    Diváci: 4 870
    thejrc.org