Písek – David Servis 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 4:0 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 3:1 (kon.)
Šumperk – Val. Meziříčí 2:1 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Orlová – Opava 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Tábor
Středa 05.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod (kapacita: 4 000 míst). • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    David Blažek se probil před branku Čeňka Nováka, který jeho zakončení nadvakrát pokryl. Zároveň s tím je ještě na dvě minuty za držení vyloučen David Vala (HBR).
     
    57:56
    Druhý trest v tomto zápase si připisuje Jiří Kopic (HBR), který je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    54:56
    Dalším potrestaným hráčem je Jan Březina (TAB), jehož hákování bylo o ceněno dvěma minutami. Je to dnes již patnáctý menší trest v zápase.
     
    52:47
    Domácím ale výhoda jednoho muže v poli nevydržela ani půl minuty. K trestoměřičům je vykázán Martin Nepokoj (HBR) za nedovolené bránění.
     
    52:18
    Havlíčkův Brod bude mít k dispozici početní převahu. V útočném pásmu se hákováním provinil Jakub Matušík (TAB).
     
    45:22
    Havlíčkův Brod se na chvíli usadil v útočném pásmu a vybojoval si početní převahu. Za nedovolené bránění je vyloučen Martin Havran (TAB).
     
    40:00
    Na trestnou lavici putuje Vojtěch Šmíd (HBR), který je vyloučen za podražení.
     
    38:03
    Aby nakonec ještě bruslařskou ekipu nemrzely zbytečné útočné fauly. Nyní se jej dopustil David Michálek (HBR), který je vykázán za podražení.
     
    31:43
    Nápor Havlíčkova Brodu graduje a nyní bude mít domácí ekipa k dispozici dokonce přesilovou hru. Hákováním se totiž provinil Patrik Zayml (TAB).
     
    25:55
    Sotva jeden potrestaný hráč naskočil na led, už jede na lavici pro hříšné muže ledové plochy další. Jan Milfait (HBR) se v útočném pásmu provinil zcela zbytečným hákováním.
     
    23:19
    Táborskou kombinaci uťala domácí skvadra až faulem. Na trestnou lavici si jede oddychnout Jiří Kopic (HBR), jemuž jest vyměřen trest za nedovolené bránění.
     
    17:46
    Na trestnou lavici už míří Tomáš Syrovátka (TAB), který je potrestán za faul vysokou holí.
     
    08:50
    Táborité dostávají k dispozici přesilovou hru. Na levém kruhu obranného pásma se provinil hákováním David Kozlík (HBR).
     
    05:34
    Hlavní rozhodčí má znovu pravici nahoře a na trestnou lavici vykazuje Ondřeje Kachyňu. Rodák z Hodonína se provinil podrážením.
     
    04:24
    Jenže domácím radost z výhody jednoho muže v poli moc dlouho nevydržela. Než se stihli dostat ke střele, tak se podrážením provinil Luboš Voříšek (HBR). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    03:50
    První přesilovku v utkání mají k dispozici domácí. Dvaadvacetiletý útočník Tábora Lukáš Sladkovský (TAB) je vyloučen za hru vysokou holí, které se dopustil v útočném pásmu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Kopic (Chlubna, Milfait), 50. Milfait (Voříšek), 52. Voříšek (Chlubna, Milfait), 56. Třetina (Voříšek, Přidal)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Semrád, Nepokoj, Vala, Kulhánek, Kadeřávek, Šmíd, Kopic – Přidal, Třetina (C), Michálek, Chlubna, Voříšek (A), Milfait (A), Blinka, Ludvík, Beneš, Kuchta, Holenda, Kozlík.
    Trenér:: Jiří Čelanský, Richard Cachnín.

    HC Tábor: Vecka (M. Novák) – Havran (A), Skočovský, Dvořák, Duben, Hajič, Kachyňa, R. Pechánek (A) – Komma, Syrovátka, Řezáč, Blažek, Březina, Matušík (C), Zayml, Hrala, Prášek, Sladkovský.
    Trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Aleš Roischel, Ondřej Bohuněk.

    Diváci: 378
    ocianews.com