Písek – David Servis 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 4:0 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 3:1 (kon.)
Šumperk – Val. Meziříčí 2:1 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Orlová – Opava 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Tábor
Středa 05.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod (kapacita: 4 000 míst). • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Destrukce hostujícího mužstva pokračuje! Je až s podivem, že první přesilovkový gól přišel až nyní. Čeněk Novák rozehrál puk od své brány na hokejku Patrika Přidala, který našel ve středním pásmu rozjetého MIROSLAVA TŘETINU. Ten si ukázkově vyměnil puk s Lubošem Voříškem a u levé tyče chladnokrevně zakončil. Osmatřicetiletý kapitán bruslařů tak podtrhuje kolaps jihočeského mančaftu. Asistence: Luboš Voříšek a Patrik Přidal.
     
    51:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je krutý zásah pro hostující tým, leč s přihlédnutím k průběhu zápasu zasloužený pro bruslaře. Jan Milfait se probíjel obranou, ale atakován obránci nakonec nechal puk za sebou. Tam se jej chopil Tomáš Chlubna, který našel LUBOŠE VOŘÍŠKA, který si na brankovišti počínal famózně. Nejprve si položil Daniela Vecku a za dozoru přihlížejících defenzivních hráčů hostů jej v klidu objel a bezpečně zakončil. Nejlepší střelec ekipy z Vysočiny tak dává svou třináctou trefou v sezóně na brodské hole klid. Asistence: Tomáš Chlubna a Jan Milfait.
     
    49:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se probrali z drobné herní letargie a po parádním brejku se prosazují! Luboš Voříšek parádně potáhl puk až do těsné blízkosti Veckovy branky, odkud poslal perfektní pas do tandemu na hokejku JANA MILFAITA, který z pravého kruhu vyťal ostrou ránu. Ta se zastavila až o síťku v brance kohoutího mančaftu. Pro Milfaita je to osmý zásah v tomto ročníku. Asistence: Luboš Voříšek.
     
    15:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dostávají do vedení! Předcházela tomu ale infarktová situace před vlastním brankovištěm, kdy po Hralově nahrávce zakončoval zblízka Lukáš Prášek, který ale nepropálil připravenou vyrážečku Čeňka Nováka. Havlíčkův Brod se poté oddal brejku přes celé kluziště a po Chlubnově pasu na pravý kruh se z první trefil JIŘÍ KOPIC. Dvacetiletý obránce domácích ranou do poloodkryté klece zaznamenal svou první trefu v sezóně! Asistence: Tomáš Chlubna a Jiří Kopic.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Kopic (Chlubna, Milfait), 50. Milfait (Voříšek), 52. Voříšek (Chlubna, Milfait), 56. Třetina (Voříšek, Přidal)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Semrád, Nepokoj, Vala, Kulhánek, Kadeřávek, Šmíd, Kopic – Přidal, Třetina (C), Michálek, Chlubna, Voříšek (A), Milfait (A), Blinka, Ludvík, Beneš, Kuchta, Holenda, Kozlík.
    Trenér:: Jiří Čelanský, Richard Cachnín.

    HC Tábor: Vecka (M. Novák) – Havran (A), Skočovský, Dvořák, Duben, Hajič, Kachyňa, R. Pechánek (A) – Komma, Syrovátka, Řezáč, Blažek, Březina, Matušík (C), Zayml, Hrala, Prášek, Sladkovský.
    Trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Aleš Roischel, Ondřej Bohuněk.

    Diváci: 378
    bahis siteleri