Třemošná – K. Vary 4:2 (kon.) | Zlín – Třinec 7:5 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
7:5 (2:1, 2:0, 3:4 - N 0:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 05.12.2018, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga dorostu • Nadstavba B
Partner:
     
    63:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec urvali aspoň jeden bod! V mezikruží se mocně napřáhl SERVÁC PETROVSKÝ. Ten prostřelil vše co mu stále v cestě. Asistence: Filip Hrůzek a Tomáš Raszka.
     
    54:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani odskakují na dvoubrankové vedení! Ve středním pásmu se kotouče chopil MATĚJ MOJŽÍŠ. Ten se s ním dostal až do pravého kruhu, odkud se trefil přesně pod horní tyč hostující branky. Asistence: Adam Burian.
     
    50:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je sedmá branka ve třetí třetině a Zlín opět vede! Klímek vyjížděl proti vyhození domácích. U kotouč byl však nakonec první ŠIMON FRÖMEL, který ho tak jen trefil do odkryté klece.
     
    47:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani rychle srovnávají a jsou zpátky v zápasu! Zlín nyní sehrál skvělou kombinaci, Frömel totiž dostal kotouč před branku, kde ho MATĚJ MOJŽÍŠ doklepl do odkryté klece. Asistence: Šimon Frömel a David Lavička.
     
    45:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nemožné! Oceláři během šesti minut otáčí stav utkání z 4:1 na 4:5! SERVÁC PETROVSKÝ jako první našel nahození Hykla a velmi rychle kotouč dostal do branky. Asistence: Jakub Hykl a Tomáš Raszka.
     
    45:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Třinec srovnává! Ke střele se dostal ADAM PROCHÁZKA. Ten se trefil přesně k levé tyči Synkovi branky. Ten byl bez šance. Asistence: Petr Andrle.
     
    44:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostávají na dostřel jedné branky! Ramik skvěle našel před brankou volného FILIPA TOMICZEKA. Ten už měl snadnou práci, puk jen zasunul do odkryté klece. Asistence: Michal Ramik a Filip Hrůzek.
     
    41:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři možná startují návrat do zápasu. S pukem se dostal PATRIK BUJAK z levé strany až před branku a střelou na Synkův beton si připisuje svůj druhý bod. Asistence: Michal Ramik a Filip Tomiczek.
     
    36:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci dávají svůj druhý gól ve druhém dějství a vedou o tři branky! Do úniku se dostal JAN RAMERT, který ho nekompromisně proměnil střelou pod výko. Asistence: Patrik Nábělek.
     
    23:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o dvě branky! Od modré nahodil kotouč na branku Chludil. Toto ještě Halouzka dokázal pokrýt, dorážka LUKÁŠE CHLUDILA už však skončila v síti. Asistence: Filip Šindelek.
     
    10:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se prosazují podruhé a vedou! Šindelek dobře našel před brankou volného ADAMA LACIGU, který neváhal a jistě vstřelil vedoucí branku domácích. Asistence: Filip Šindelek a Lukáš Chludil.
     
    09:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín velmi rychle vyrovnává. Po zákroku Synka dopředu dostal puk Hoferek. Poté našel dobře postaveného LUKÁŠE CHLUDILA, který se skvěle trefil a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Asistence: Jan Hoferek a Tobiáš Synek.
     
    07:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se i přes svou nízkou aktivitu ujímají vedení! Od modré nahodil kotouč na branku Bujak. Jeho ránu dokázal SERVÁC PETROVSKÝ tečovat do domácí klece. Asistence: Patrik Bujak a Petr Andrle.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 10. Chludil (Hoferek, Synek), 11. Laciga (Šindelek, Chludil), 24. Chludil (Šindelek), 37. Ramert (Nábělek), 48. Mojžíš (Frömel, Lavička), 51. Frömel, 55. Mojžíš (Burian) – 8. Petrovský (Bujak, Andrle), 42. Bujak (Ramik, Tomiczek), 45. Tomiczek (Ramik, Hrůzek), 46. Procházka (Andrle), 46. Petrovský (Hykl, Raszka), 64. Petrovský (Hrůzek, Raszka)


    Berani Zlín: Synek (Hamrla) – Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek (A) – Chludil, Tomeček, Ševčík, Mojžíš, Matúšů, Laciga, Ramert, Frömel (C), Kráčalík (A), Jakeš, Lavička.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (37. Klímek) – Mošnička, Pospíšil, Andrle, Molin, Chovaniak, Bujak, Hrůzek (C) – Šutý, Raszka, Przybyla (A), Šotkovský, Petrovský (A), Wawrzkiewicz, Kriščák, Tomiczek, Ramik, Procházka, Hykl.

    Rozhodčí: Přikryl – Zapletal, Pospíšil
    ocianews.com