St. Louis – Edmonton 2:3 (1:2 po s.n.) | Anaheim – Chicago 4:2 (kon.) | San Jose – Carolina 5:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Carolina Hurricanes
Čtvrtek 06.12.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:43 Marcus SÖRENSEN - 5:1
     
    55:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Thornton přihrávkou zpoza brány oslovil Tima Meiera, od něhož se puk odrazil, a MARCUS SÖRENSEN z levého kruhu a blízkosti zamířil do bližšího levého horního rohu brány! San Jose vede 5:1. Asistence: Timo Meier a Joe Thornton.
    38:31 Lucas WALLMARK - 4:1
     
    38:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina předvedla nádhernou kombinační akci, na jejímž konci LUCAS WALLMARK parádní střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou Martina Jonese ke vzdálenější pravé tyči! Přesilová hra využita. Asistence: Dougie Hamilton a Jaccob Slavin.
    35:02 Joe PAVELSKI - 4:0
     
    35:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Timo Meier přenesl hru skvěle doprava na JOEA PAVELSKIHO, který posílal před bránu na první pohled nenápadnou přihrávku, jenž našla pouze Jordana Staala, jenže právě od jeho hole se puk odrazil za záda nešťastného brankáře Curtise McElhinneyho, který už s tím nemohl dělat nic – 4:0. Asistence: Timo Meier a Joe Thornton.
    28:42 Timo MEIER - 3:0
     
    28:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Radim Šimek od modré čáry nahodil puk před bránu, kde se od TIMA MEIERA odrazil k pravé tyči! San Jose vede nad Carolinou už 3:0 poté, co brankář Martin Jones předvedl úžasný zákrok. Asistence: Radim Šimek a Joe Thornton.
    10:10 Tomáš HERTL - 2:0
     
    10:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Logan Couture skvělou diagonální přihrávkou z levého kruhu pro vhazování přenesl hru na Kevina Labanca, který z bodu pravého kruhu nahodil puk před bránu a TOMÁŠ HERTL ho tečoval do odkryté sítě! Domácí Sharks využili přesilovou hru a je to 2:0. Jak hosté odpoví? Asistence: Kevin Labanc a Logan Couture.
    03:44 Barclay GOODROW - 1:0
     
    03:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks v pravém kruhu pro vhazování předvedli nádhernou sérii krátkých přihrávek a BARCLAY GOODROW rychlou střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! San Jose vede 1:0. Asistence: Kevin Labanc a Melker Karlsson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Goodrow (Labanc, M. Karlsson), 11. Hertl (Labanc, Couture), 29. Meier (R. Šimek, J. Thornton), 36. Pavelski (Meier, J. Thornton), 56. Sörensen (Meier, J. Thornton) – 39. Wallmark (D. Hamilton, Slavin)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – R. Šimek, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, Pavelski (C), Donskoi – Hertl, Couture (A), Meier – Sörensen, J. Thornton (A), Labanc – Goodrow, Suomela, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk (A), T. van Riemsdyk, Pesce – Aho, J. Staal (A), T. Teräväinen – B. McGinn, V. Rask, Williams (C) – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Foegele, C. Bishop, Di Giuseppe. Hlavní trenér: Rod Brind'Amour.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Garrett Rank. Čároví: Steve Miller, Matt MacPherson

    Diváci: 17119
    thejrc.org