Kometa Brno – Sparta 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 06.12.2018, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:46 Andrej KUDRNA - 3:4
     
    60:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané ovšem z první útočné akce v prodloužení rozhodují o osudu dnešního utkání! Pavelka vyvezl kotouč do útočného pásma a připravil střeleckou pozici v mezikruží pro ANDREJE KUDRNU, jeho střelu dokázal Kašík nejprve vyrazit, ale tentýž hráč se dostal k dorážce a uklidil kotouč do branky. Asistence: Tomáš Pavelka.
    55:24 Erik de la Rose - 3:3
     
    55:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají druhou přesilovou hru v utkání a srovnávají stav! Přihrávku od Lukáše Pecha zužitkoval nejlepším možným způsobem ERIK DE LA ROSE, když z hranice pravého kruhu vymetl pravý růžek v Kašíkové brance. Asistence: Lukáš Pech,Tomáš Dvořák.
    36:14 Tomáš PŠENIČKA - 3:2
     
    36:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává na kontakt! Akce Pražanů byla velmi pohledná a začala už v obranném pásmu, Novák poslal kotouč do středního pásma, kde Piskáček dokázal propasírovat puk na TOMÁŠE PŠENIČKU a sparťanský útočník elegantně prošel skrz brněnskou obranu a přesnou střelou snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Novák, Jan Piskáček.
    28:33 Tomáš PLEKANEC - 3:1
     
    28:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se podruhé v krátkém čase prosazuje! Ihned po vhazování rozjeli útočnou akci osvědčení matadoři českého hokeje, Erat zavezl kotouč po levém křídle do útočného pásma a na zlatém podnose naservíroval branku pro TOMÁŠE PLEKANCE. Asistence: Martin Erat.
    28:16 Martin ZAŤOVIČ - 2:1
     
    28:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Branka platí a Kometa jde zpět do vedení! Mezi kruhy si s kotoučem najel Petr Holík, vypálil a jeho střelu Machovský vyrazil pouze do vzduchu, odkud kotouč sklepl MARTIN ZAŤOVIČ. Sparťané marně reklamovali vysokou hůl brněnského útočníka. Asistence: Petr Holík.
    22:53 Tomáš PAVELKA - 1:1
     
    22:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovou hru! Hosté dokázali zcela rozhodit domácí obranu a toho nejlépe využil Pech, když přihrávkou vybídl ke skórování TOMÁŠE PAVELKU, sparťanský bek nekompromisně zavěsil. Asistence: Lukáš Pech, Jan Buchtele.
    06:44 Karel Plášek ml. - 1:0
     
    06:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otevírá skóre zápasu a musíme říct, že je to vskutku stylový otvírák! Martin Erat se s kotoučem dostal po pravé straně do útočného pásma, poslal do mezikruží přihrávku Tomáši Plekancovi, jenž elegantní přihrávkou vyzval ke skórování KARLA PLÁŠKA, mladíček v brněnském dresu nedal Machovskému šanci a rozjásal DRFG arenu. Asistence: Tomáš Plekanec, Martin Erat.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Plášek ml. (Plekanec, M. Erat), 29. Zaťovič (P. Holík), 29. Plekanec (M. Erat) – 23. T. Pavelka (Pech, Buchtele), 37. Pšenička (M. Novák, Piskáček), 56. de la Rose (Pech, Tomáš Dvořák), 61. Kudrna (T. Pavelka)


    HC Kometa Brno: Kašík (Vejmelka) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Schaus, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Plášek ml., Plekanec, M. Erat – R. Zohorna, Hruška, Mallet – Dočekal, L. Čermák (C), Köhler.
    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Piskáček (A), Delisle, T. Pavelka, Blain, Tomáš Dvořák, de la Rose, T. Voráček – Jarůšek, Sill, Forman – Buchtele, P. Vrána (C), Kudrna – Kumstát, Pech (A), J. Veselý – Pšenička, M. Novák.

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek – Jindra, Zíka.

    Diváci: 7700
    bahis siteleri