Singapur – Thajsko 3:4 (kon.) | Polsko – Japonsko 6:2 (kon.) | Austrálie – Slovensko 3:12 (kon.)
Švýcarsko – Norsko 3:2 (po pr.) | Kanada – Estonsko 2:9 (kon.) | Česko – Dánsko 10:1 (kon.)
konec
Singapur
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Thajsko
Čtvrtek 06.12.2018, 09:30 • Aréna Sparta • Mistrovství světa • O 13. - 16. místo
Předzápasové kurzy
     
    58:00
    Singapur to zkouší v šesti!
     
    57:17
    Santipong Sukkasem je na hřišti!
     
    55:17
    Vyloučení v týmu Thajsko (Santipong Sukkasem – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
    54:01 Pawat THAIDIT - 3:4
     
    54:01
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Jenže Thajci se znovu prosazují a berou si své vedení zpět! Ztráta na polovině hřiště znamenala přečíslení tři na dva. Rinefalk dobře viděl PAWATA THAIDITA, který rovnou vypálil a nedal gólmanovi Singapuru šanci. Asistence: Alexander Rinefalk.
    50:58 Muhammad Syazni Ramlee - 3:3
     
    50:58
    Tým Singapur právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Dnešní utkání tedy slibuje drama až do samotného závěru. MUHAMMED SYZANI RAMLEE vypálil na vzdálenější tyč. Přestože to nebyla nějaká velká rána, srazil si Kevin Hoglenius míček do brány loktem. Asistence: Hamka Shah.
     
    47:10
    Pawat Thaidit dostal parádní přihrávku křížem, ale nepálil z první. Místo toho si chvilku počkal, naběhl si na střed hřiště a vypálil. Jeho ránu Jay Pal Sidhu vyrazil před sebe, kde bylo několik hokejek, avšak míček ukořistili Singapurci.
     
    45:16
    Veerasak Pimpa také ukázal parádní rychlost, díky čemuž byl u míčku dříve než protihráč, který to měl blíže. Díky tomu běžel sám na gólmana a vypálil ze strany. Jay Pal Sidhu jeho ránu vyrazil.
     
    43:48
    Aphichet Ratanaprathum je na hřišti!
     
    41:48
    Vyloučení v týmu Thajsko (Aphichet Ratanaprathum – 2 min., Bránění ve hře).
    39:52 Aphichet RATANAPRATHUM - 2:3
     
    39:52
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Osm vteřin před koncem třetiny Thajci střílí již třetí brankou, díky které jdou dnes poprvé do vedení! APHICHET RATANPRATHUM se dostal ke střele v dobré pozice a střelou na zadní tyč se nemýlil! Asistence: Alexander Rinefalk.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    38:07 Tnakit KAYAIRIT - 2:2
     
    38:07
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Singapurci sportovně odevzdali míček, ale vzápětí inkasují! TNAKIT KAYAIRIT byl znovu na svém místě, když si naběhl na střed hřiště, kde byl úplně sám. Tam také dostal přihrávku a dnes podruhé rozvlnil síťku! Asistence: Jimmy Holmstrom.
     
    36:55
    Těm se to po chvíli povedlo, avšak Jay Pal Sidhu drží svůj tým! Přišlo přečíslení a křižná přihrávka, načež i střela. Po té však singapurský gólman skočil a vyrazil jí!
     
    34:25
    Surapong Sangmongkhol obral o míček svého protihráče na polovině hřiště a běžel sám na gólmana. Měl to však z velkého úhlu, tak to zkusil bekhendem a jeho střela se zastavila o tyč!
    32:14 Akmal SHAHARUDIN - 2:1
     
    32:14
    Tým Singapur právě vstřelil branku! Singapurci nabídnutou šancí nepohrdli a prosadili se! Ramlee posunul míček na AKMALA SHAHARUDINA, jehož rána po zemi projela až do síťky v brance, kdy dokázala překonat silný obranný blok. Asistence: Muhammad Syazni Ramlee.
     
    32:11
    Tak to bude obrovská šance pro Singapurce! Thajci se totiž dopustili přestupku v brankovišti a pro Singapurce je to volný úder z jeho hranice!
     
    30:41
    Santipong Sukkasem vyslal skvělou střelu! Singapurcum dnes ovšem pomáhají tyčky, jelikož i tento pokus na jedené z nich skončil.
     
    28:43
    Pi Chaiyakul se to právě snažil změnit! Jeho skvělá střela mířila do šibenice u vzdálenější tyčky, jenže Jay Pal Sidhu předvedl parádní reflexivní zákrok!
    21:14 Tnakit KAYAIRIT - 1:1
     
    21:14
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Thajsko nakonec zúročilo svou převahu v dnešním zápase a jasně vyrovnává! TNAKIT KAYARIT inkasoval přihrávku a svou ránou nedal singapurskému gólmanovi nejmenší šanci. Asistence: Chusak Narkprasert.
    20:00 Neuznaný gól Thajska
     
    20:00
    Thajci vstřelili dle mého názoru branku asi vteřinu po vypršení hrací doby! Proto se ještě bude kontrolovat video. To je ještě hodně zajímavá situace na konci první třetiny.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    15:34
    Santipong Sukkasem se ale dostal! Navíc se dostal ke střele, která sice překonala singapurského gólmana, jenže se odrazila od tyčky! Tam byl sice připravený další thajský hráč, ale ten nedokázal dostat míček do prázdné branky.
    09:05 Gary WONG - 1:0
     
    09:05
    Tým Singapur právě vstřelil branku! A tak přichází trest, jelikož do vedení jdou Singapurci! Abdul Hafiz Zubir nádhernou zadovkou našel před brankou úplně volného GARYHO WONGA, který z jasné pozice nemohl minout. Asistence: Abdul Hafiz Zubir.
     
    06:39
    Chusak Narkprasert se dostal k nebezpečné střele, kterou Jay Pal Sidhu srazil loktem jen pod sebe a dlouho nevěděl, kde míček je. Nakonec zůstal někde pod ním.
     
    05:34
    Singapur hraje v pěti!
     
    03:34
    Vyloučení v týmu Singapur (Gary Wong – 2 min., Hra na zemi).
     
    02:01
    Pi Chaiyakul si jako obránce naběhl až na hranici velkého brankoviště, kam inkasoval přihrávku. Neodkázal ovšem trefit správně míček, a tak je stav stále nerozhodný!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Wong (Zubir), 33. Shaharudin (Ramlee), 51. Ramlee (Shah) – 22. Kayairit (Narkprasert), 39. Kayairit (Holmstrom), 40. Ratanaprathum (Rinefalk), 55. Thaidit (Rinefalk)


    Singapur: Sidhu (Roslan) – Lee, Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Tan – Lim, Seow, Ng – Zubir, R, Sutiman – Ramadhan, Sorreda, Pasupathy – Phua, See, Chua.
    Thajsko: Hoglenius (Sohtree, Chaiphring) – Chaiyakul, Ratanaprathum, Narkprasert, Pimpa, Kaewsuwan, Namsawang – Khambanlue, Rinefalk, Thaidit – Holmstrom, Kayairit, Sukkasem – Phoosinoi, Yaemyim, Onsuk – Dueankhao, Sangmongkhol.

    Rozhodčí: Sandra Zurbuchen, Corina Wehinger

    Diváci: 937
    bahis siteleri