Dukla Praha – Příbram 1:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:2 (0:0)
FK Příbram
Pátek 07.12.2018, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Dalším potrestaným hráčem je Roman Květ (Příbram), který vletěl u půlící čáry do Daniela Součka. Nyní se jednalo o zcela zbytečný zákrok příbramského hráče.
     
    76
    Rychlou akci zastavil Jan Rezek, jenž byl poté faulován. V přerušené hře neudržel nervy na uzdě Uroš Djuranović (Dukla Praha) , jenž kopl do zkušeného matadora.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Branislav Milošević (FK Dukla Praha).
    Žlutou kartu dostává Nikola Raspopovič (FK Dukla Praha).
     
    42
    Ibrahim Keita (Příbram) je dalším hříšníkem, který na zem poslal Jakuba Podaného. Domácímu hráči se dlouho nechtělo na nohy, a tak je povolaná zdravotní služba. Podaný totiž inkasoval úder loktem do tváře.
     
    38
    Další potrestání domácího hráče. Daniel Souček (Dukla Praha) si nedovoleně pomohl v souboji s Ruslanem Mingazovem, a tak zastavil protiútok Příbrami.
     
    17
    V přerušené hře vidí žlutou kartu také Marek Kodr (Příbram), který u středové čáry pozdě dohrál soupeře. Hlavní rozhodčí si zákrok dobře pamatoval a taky jej trestá.
     
    15
    Zatím se mi Příbramští jeví jako lepším celkem, ale jinak se spíše hraje uprostřed hrací plochy. Žlutou kartu vidí David Breda (Dukla Praha), jenž zasáhl rukou soupeře do obličeje.

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 56. Djuranović – 69. Jan Rezek (pen.), 77. Fantiš (Antwi)

    Karty:   15. D. Breda (DUK), 38. D. Souček (DUK), 69. Milošević (DUK), 69. Raspopovič (DUK), 76. Djuranović (DUK) – 17. Kodr (PRI), 42. Keita (PRI), 88. Květ (PRI)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:12. Fauly: 19:20.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ďurica, Ostojić, D. Souček – Bilovský, Raspopovič, Bezpalec, D. Breda (73. Bezdička), Podaný (79. Brandner) – Djuranović (88. Krunert).
    Náhradníci: M. Hruška – Bezdička, Brandner, Kott, Krunert, Kovernikov, Solaja.

    FK Příbram: Kočí – Nový, Tregler, Kodr, Antwi – Mingazov (80. Nitrianský), Soldát, Keita, Jan Rezek – Fantiš (C) (90+4. Skácel), Voltr (63. Květ).
    Náhradníci: Švenger – Katidis, Květ, Nitrianský, Průcha, Skácel, Polidar.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Hrabovský, Poživil

    Diváci: 879
    thejrc.org