Toronto – Detroit 4:5 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 6:2 (kon.)
Florida – Colorado 2:5 (kon.) | Ottawa – Montreal 2:5 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 2:0 (kon.) | Arizona – Washington 2:4 (kon.) | Vancouver – Nashville 5:3 (kon.)
Vegas – Chicago 4:3 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 3:6 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
Nashville Predators
Pátek 07.12.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Nashville se po sérii pěti domácích zápasů vydává do Kanady, kde vyzve Vancouver. Canucks se představí v domácí Rogers Areně popáté za sebou a ani jedno z předchozích čtyř utkání NHL nedokázali před svými fanoušky vyhrát, když doma prohráli čtyřikrát v řadě.

     
    VANCOUVER CANUCKS

    Vancouver prohrál 12 z posledních 13 zápasů NHL a nyní ho čeká Nashville, proti kterému bude spoléhat na Bo Horvata. Bo Horvat během posledních osmi zápasů zaznamenal sedm bodů a celkovým počtem 25 bodů je v letošní sezóně nejproduktivnějším hráčem týmu. V bráně by měl proti Nashvillu začít po čtyřech porážkách v řadě švédský brankář Jacob Markström.

     
    NASHVILLE PREDATORS

    Nashville bude na ledě Vancouveru usilovat o třetí vítězství v řadě a do brány by se měl od začátku postavit pošesté za sebou Pekka Rinne, který celkově zasáhne do jedenáctého utkání v řadě. Predators se budou muset obejít bez Kylea Turrise, Filipa Forsberga a Viktora Arvidssona. Mimo hru je také P.K. Subban.

     
    Předpokládané úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Ch. Tanev, B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Stecher – Goldobin, Horvat, Virtanen – Leivo, Pettersson, Boeser – Roussel, Gaudette, Eriksson – M. Granlund, Beagle, Motte.

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Irwin, Y. Weber – Fiala, Johansen, Hartman – Tolvanen, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Sissons, Watson – F. Gaudreau, Bonino, Grimaldi..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler (A), Ch. Tanev (A), B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Stecher – Goldobin, Horvat (A), Virtanen – Leivo, Pettersson, Boeser – Roussel, Gaudette, Eriksson – M. Granlund, Beagle, Motte. Hlavní trenér: Travis Green.

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Hamhuis, Ekholm (A), Irwin, Y. Weber – Fiala, Johansen, Hartman – Tolvanen, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Sissons, Watson – F. Gaudreau, Bonino, Grimaldi. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Tim Peel. Čároví: Ryan Gibbons, David Brisebois.

     
    Hokejisté Vancouveru právě vyběhli na ledovou plochu a po zaznění americké a kanadské národní hymny bude vše připraveno k úvodnímu vhazování zápasu.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Ryan Johansen vyhrál úvodní vhazování zápasu a Predators od střídaček nahodili puk za bránu domácích Canucks.
     
    00:26
    Jake Virtanen stál na konci rychlého protiútoku Vancouveru a rychlou střelou z kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ale puk našel v lapačce.
     
    00:31
    Brock Boeser ihned po vhazování vypálil od modré čáry a puk skončil ve výstroji Joshe Leiva. Rozhodčí ztratili puk z dohledu, a tak okamžitě přerušili hru.
     
    01:12
    Erik Gudbranson na pravém křídle vystřelil od modré čáry a puk se přes bránu Pekky Rinneho přenesl do vzdálenějšího levého rohu ledové plochy.
     
    01:31
    Erik Gudbranson tentokrát od modré čáry zamířil mezi tři tyče, Pekka Rinne byl ale připraven a puk ukryl v lapačce.
     
    02:03
    Vancouver vstoupil do utkání proti Nashvillu velice dobře, zatím se mu ovšem skórovat nepodařilo.
     
    02:20
    Matt Irwin se dostal do zakončení v levém kruhu pro vhazování a Jacob Markström jeho střelu zápěstím na přední tyči vyrazil za bránu. První a úspěšný zákrok.
     
    02:55
    Nick Bonino si najížděl před bránu na nahození z levého křídla, Jacob Markström byl ale pozorný a vleže puk dokázal zmrazit pod svou lapačkou.
     
    03:24
    Ryan Hartman nahodil puk o hrazení do útočného pásma a Jacob Markström ho holí odpálil do bezpečí.
     
    04:11
    Brock Boeser si najel před bránu na nebezpečné nahození z levého křídla a ostrého úhlu, puk ale prolétl napříč brankovištěm, aniž by ho tečoval.
     
    04:58
    Matt Irwin na levé straně obranného pásma bojoval o puk u hrazení proti dvěma protihráčům a rychle se mu vydal na pomoc útočník Craig Smith.
     
    05:43
    Pekka Rinne se po nahození Canucks vydal za svou bránu a pod tlakem rychle rozehrál podél hrazení.
     
    06:05
    Ryan Ellis podržel puk za svou bránou a počkal, až jeho spoluhráči v klidu dostřídají. Hra byla zpomalena.
     
    06:25
    Ryan Hartman se ocitl před bránou ve slibné šanci, Jacob Markström ale jeho pokus vyrazil mimo.
     
    07:13
    Derrick Pouliot napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, kterou Pekka Rinne nadvakrát dokázal zastavit. Po přerušení hry následuje reklamní přestávka.
     
    07:29
    Austin Watson byl vyloučen na dvě minuty za držení a Vancouver si zahraje první přesilovou hru.
     
    07:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDER EDLER na ose útočného pásma napřáhl po přihrávce Nikolaje Goldobina bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která od modré čáry zamířila nad lapačkou Pekky Rinneho ke vzdálenější pravé tyči! Domácí Canucks využili přesilovou hru a vedou nad hosty rychle 1:0. Asistence: Nikolaj Goldobin a Elias Pettersson.
    07:48 Alexander EDLER - 1:0
     
    09:22
    Calle Järnkrok byl faulován těsně před bránou a Alexander Edler dostal dvě minuty za sekání.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:42
    Predators se během přesilové hry vůbec nedaří, zatímco Canucks ano, když potřetí puk úspěšně vyhodili.
     
    11:08
    Mattias Ekholm napřáhl na vrcholu pravého kruhu bez přípravy ke krásné střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Jacob Markström ji ale skvěle vyrazil svým pravým betonem a Kevin Fiala se k dorážce nedostal!
     
    11:22
    Vyloučený Alexander Edler je zpět na ledě a hokejisté Vancouveru stále drží těsné vedení 1:0.
     
    12:32
    Canucks odehráli skvělé střídání a dostali se k nebezpečné střele od modré čáry, kterou zřejmě Pekka Rinne vyrazil pravým betonem. Dorážka nepřišla.
     
    13:50
    Útočník Ryan Johansen napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která z vrcholu mezikruží zamířila do lapačky Jacoba Markströma, který předvedl další skvělý zákrok! Následuje komerční přestávka.
     
    14:36
    Jake Virtanen na levém křídle nabral obrovskou rychlost a z úhlu napřáhl ke střele, kterou Pekka Rinne dokázal vyrazit mimo tři tyče své brány.
     
    14:50
    Další šanci měl Bo Horvat, který v pravém kruhu vystřelil zápěstím, Pekka Rinne si ale také s jeho střelou z blízkosti dokázal poradit a hrudí ji vyrazil mimo.
     
    15:46
    Domácí Brock Boeser si najel v levém kruhu na diagonální přihrávku z pravého křídla a bez přípravy mířil těsně nad ledem k přední tyči, jenže Pekka Rinne předvedl spektakulární zákrok, když špičkou pravého betonu puk vyrazil a zabránil zdánlivě jistému gólu Vancouveru!
    15:46 Pekka Rinne ukradl gól domácímu Brockovi Boeserovi!
     
    16:40
    Matt Irwin na pravém křídle vystřelil od hrazení a jeho prudký pokus byl na přední tyči zablokován.
     
    17:19
    Bo Horvat se po přečíslení Canucks tři na dva a parádní diagonální přihrávce z levého křídla ocitl na vzdálenější pravé tyči v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát Pekku Rinneho nepřekonal! Brankář Nashvillu nejprve puk vyrazil a po následné dorážce ho zachránil na brankové čáře jeden ze spoluhráčů. Vancouver mohl vést 2:0.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:15
    Ryan Ellis na pravém křídle vystřelil od hrazení a Jacob Markström na přední tyči ukryl puk v lapačce. Po zákroku brankáře Canucks následuje komerční přestávka.
     
    19:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jake Virtanen v levém kruhu zpomalil a krásnou přihrávkou mezi dvěma protihráči přenesl hru na vzdálenější pravou tyč, kde z úhlu zamířil pod horní tyč BO HORVAT! Vancouver vede 2:0. Asistence: Jake Virtanen a Antoine Roussel.
    19:33 Bo HORVAT - 2:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Vancouver vstoupil do utkání pořádně zostra a ze své velké převahy dokázal vytěžit dva góly, když se doma navzdory několika skvělým zákrokům Pekky Rinneho prosadili Alexander Edler a Bo Horvat. Skóre po první části Vancouver Canucks 2 Nashville Predators 0.

     
    Druhá třetina začne přibližně v 4:58.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-9; Zablokované střely: 5-5; Vhazování: 64%-36%; Hity: 5-12; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Vancouver je na dobré cestě ukončit sérii čtyř porážek v řadě, když po první části vede nad hosty 2:0.
     
    20:27
    Canucks se nepodařilo rozehrát podél střídaček a proti domácím se pískalo zakázané uvolnění.
     
    20:46
    Pekka Rinne se vydal za svou bránu, aby po nepřesné přihrávce Canucks zastavil puk pro spoluhráče.
     
    21:16
    Erik Gudbranson na pravém křídle napřáhl k jedovaté střele od modré čáry, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Pekka Rinne ji ale levým betonem vykopl a podržel svůj tým!
     
    21:57
    Pekka Rinne podržel další táhlou střelu Canucks v náručí, jenže Calle Järnkrok dostal dvě minuty za vysokou hůl. Druhá přesilová hra pro domácí.
     
    22:50
    Elias Pettersson míchal s pukem v pravém kruhu pro vhazování příliš dlouho a jeho střela byla zablokována.
     
    23:14
    Brock Boeser na vrcholu levého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Pekka Rinne ji ale vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    23:57
    Vyloučený Calle Järnkrok se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Nashville hraje v plném počtu.
     
    24:46
    Kevin Fiala chtěl vystřelit z vrcholu pravého kruhu, jenže jeho pokus byl zablokován.
     
    24:53
    Josh Leivo schytal nepříjemnou ránu jednoho ze svých spoluhráčů během předchozí části hry a odkulhal na ošetřovnu. Snad bude v pořádku.
     
    25:39
    Eeli Tolvanen tečoval nahození od modré čáry a puk těsně minul pravou tyč brány Vancouveru.
     
    26:55
    Roman Josi byl v útočném pásmu příliš rychle a po postavení mimo hru na straně Nashvillu dostává v Rogers Areně prostor krátká reklamní přestávka.
     
    27:21
    Yannick Weber na pravém křídle od hrazení nahodil puk před bránu, kde ho po možném těsném postavení mimo hru vysokou holí sklepl do sítě Ryan Hartman! Rozhodčí zkoumají video.
     
    27:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rozhodčí gól na ledě uznali a po přezkoumání videa branku Nashvillu potvrdili poté, co RYAN HARTMAN sklepl puk do sítě u pravé tyče po nahození Yannicka Webera na úrovni horní tyče! Asistence: Yannick Weber a Ryan Johansen.
    27:21 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    28:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bo Horvat dlouho diagonální přihrávkou vysunul Antoinea Roussela, který na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a přečíslení dva na jednoho vyřešil bekhendovou přihrávkou, po které na vzdálenější levé tyči skóroval z úhlu bez přípravy JAKE VIRTANEN! Canucks odpověděli rychle. Asistence: Antoine Roussel a Bo Horvat.
    28:57 Jake VIRTANEN - 3:1
     
    29:20
    Predators se nepodařilo rozehrát podél střídaček a proti hostům bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    31:05
    Puk byl sražen mezi střídačky a v Rogers Areně probíhá krátká reklamní přestávka. Canucks vedou 3:1.
     
    31:13
    Craig Smith na pravém křídle vystřelil z vrcholu kruhu a připravený Jacob Markström puk zachytil.
     
    31:22
    Antoine Roussel se málem řítil sám na bránu, jenže byl pod tlakem a nakonec ztratil kontrolu nad pukem.
     
    32:32
    Kevin Fiala se na opačné straně také málem protáhl až před bránu, jenže Jacob Markström holí puk odpálil.
     
    32:59
    Dan Hamhuis napřáhl na vrcholu levého kruhu ke krásné střele zápěstím, která nad ledem těsně minula vzdálenější pravou tyč brány Vancouveru.
     
    33:30
    Nick Bonino nedokázal rozehrát podél střídaček a jeho nepřesný pas skončil na zakázaném uvolnění.
     
    33:45
    Markus Granlund na levém křídle vystřelil od hrazení a jeho pokus z úhlu na přední tyči Pekka Rinne vyrazil vyrážečkou do ochranného skla.
     
    34:31
    Miika Salomäki vystřelil z bodu levého kruhu na přední tyči, kde Jacob Markström zastavil puk hrudí a poté ho zmrazil pod lapačkou. Komerční přestávka.
     
    35:43
    Josh Leivo si najel před bránu na přihrávku zpoza klece Pekky Rinneho, zamířit mezi tři tyče ale nedokázal.
     
    36:06
    Josh Leivo přihrávkou zpoza brány oslovil Brocka Boesera, který puk ve velké příležitosti promáchl.
     
    36:51
    Colton Sissons se řítil na ose ledové plochy do samostatného úniku, jenže puk se mu vrtěl a ztroskotal na pravém betonu brankáře Jacoba Markströma! Obrovská příležitost Predators.
     
    37:42
    Rocco Grimaldi se ocitl před bránou úplně sám, ani nadvakrát ale brankáře Canucks nepřekonal!
     
    38:49
    Mattias Ekholm fauloval v samostatném úniku Eliase Petterssona a následovat bude trestné střílení!
     
    38:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ELIAS PETTERSSON vyřešil trestné střílení parádně, když nejprve naznačil bekhendový blafák a poté u levé tyče z forhendu zasunul puk po ledě do sítě! Vancouver vede 4:1.
    38:49 Elias PETTERSSON - 4:1
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:20
    Matthias Ekholm byl vyloučen za podržení a Canucks dohrají druhou třetinu v početní převaze.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ryan Hartman sice dokázal dostat Nashville zpět do zápasu, jenže také pro přestávce Predators inkasovali dva góly, když na branku hostů nejprve odpověděl po necelých dvou minutách Jake Virtanen a poté proměnil trestné střílení Elias Pettersson. Po druhé třetině. Vancouver Canucks 4 Nashville Predators 1.

     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:54.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 25-16; Zablokované střely: 11-7; Vhazování: 56%-44%; Hity: 13-30; Přesilové hry: 1/3-0/1; Trestné min.: 2-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Nashville Predators: ze hřiště odchází Pekka Rinne, přichází Juuse Saros.
     
    40:38
    Elias Petersson se pokusil orámovat druhou přestávku druhým gólem, jenže jeho rána od modré čáry minula pravou tyč brány Juuseho Sarose.
     
    41:15
    Nikolaj Goldobin vypálil na bodu levého kruhu bez přípravy a Juuse Saros puk podržel ve svém náručí.
     
    41:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Juuse Saros sice dobře zasáhl proti táhlé střele Christophera Taneva levým betonem, v pravém kruhu pro vhazování si ale LOUI ERIKSSON rychle hodil puk z bekhendu na forhend a nad pravým ramenem brankáře Predators zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Gól padl jen sekundu po skončení přesilové hry a návratu Ekholma. Asistence: Christopher Tanev.
    41:21 Loui ERIKSSON - 5:1
     
    42:16
    Calle Järnkrok vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Jacob Markström kotouč podržel v náručí.
     
    44:10
    Ryan Johansen byl zřejmě hráčem, který od modré čáry napřáhl k táhlé střele s příklepem, každopádně ale zamířila pouze doprostřed brány a náruče Jacoba Markströma.
     
    44:59
    Ryan Johansen na vrcholu mezikruží po krátké přihrávce z pravé strany napřáhl k jedovaté střele bez přípravy, která se od Ba Horvata odrazila do ochranné sítě.
     
    45:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    COLTON SISSONS si najel na pravém křídle na parádní přihrávku Romana Josiho přes šířku útočného pásma a z ostrého úhlu poslal puk do odkryté sítě poté, co v závěru druhé třetiny nevyužil samostatný únik! Predators snížili na 5:2. Asistence: Roman Josi a Miika Salomäki.
    45:17 Colton SISSONS - 5:2
     
    46:24
    Po krátké reklamní přestávce jsme zpět a konstatujeme, že Vancouver vede nad Nashvillem 5:2.
     
    47:50
    Roman Josi vypálil od modré čáry a puk minul vedle vyrážečkou Jacoba Markströma levou tyč brány.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    48:07
    Predators na pravém křídle vystřelili z ostrého úhlu a Jacob Markström bez potíží kotouč podržel.
     
    48:17
    Antoine Roussel mohl po krásné výměně puku se spoluhráčem a rychlém přečíslení dva na jednoho skórovat u levé tyče, jenže ji minul!
     
    48:36
    Nick Bonino mohl u levé tyče skórovat do téměř odkryté brány, jenže Jacob Markström předvedl úžasný přesun, po kterém puk vyrazil mimo!
     
    50:16
    Calle Järnkrok poněkolikáté v dnešním zápase vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování, jenže opět našel pouze náruč Jacoba Markströma. Komerční přestávka.
     
    51:02
    Predators se na pravém křídle ocitli v postavení mimo hru, která byla vykázána do středního pásma.
     
    52:21
    Jacob Markström si přidal snadný zákrok a následující akci Predators opět zastavilo postavení mimo hru.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:56
    Josh Leivo se u pravé tyče otočil s pukem a po jeho přihrávce mohl v levém kruhu z blízkosti skórovat Brock Boeser, jenže Juuse Saros na přední tyči sevřel betony a vkleče puk vyrazil!
     
    53:57
    Calle Järnkrok se v pravém kruhu dobře otočil s pukem a střelou zápěstím mířil po ledě směrem k přední tyči, kde puk zablokoval Antoine Roussel.
     
    54:04
    Canucks se nepodařilo rozehrát podél střídaček a proti hostům se pískalo zakázané uvolnění.
     
    54:40
    Predators se zřejmě ocitli v postavení mimo a odbudeme si poslední reklamní přestávku.
     
    55:07
    Ryan Johansen ani Kevin Fiala se u pravé tyče neprosadili a Jacob Markström předvedl skvělý zákrok.
     
    55:38
    Adam Gaudette zamíchal s pukem na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování a od hrazení napřáhl k prudké střele zápěstím, která minula bližší horní roh brány.
     
    56:18
    Dnešní utkání sleduje 16894 diváků.

     
    57:56
    Vancouver má v závěru zápasu více ze hry a Predators se marně snaží s dnešním zápasem něco udělat.
     
    58:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATT IRWIN na levém křídle vystřelil od modré čáry a puk mířil vedle bližšího levého horního rohu brány, jenže Jacob Markström si ho vyrážečkou srazil do vlastní sítě – je to 5:3! Asistence: Yannick Weber a Colton Sissons.
    58:37 Matt IRWIN - 5:3
     
    58:55
    Juuse Saros vyrazil na střídačku a Nashville to ještě zkouší při hře bez brankáře! Bude drama?
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:02
    Canucks vyhodili puk na zakázané uvolnění a Predators si vyžádali v závěru oddechový čas.
     
    Konec zápasu.
     
    Vancouver proti Nashvillu dokázal ukončit sérii čtyř porážek v řadě. Na výhře Canucks se podíleli dvěma kanadskými body Elias Pettersson, Bo Horvat a Jake Virtanen, kteří shodně zaznamenali gól a asistenci. Zkušený Pekka Rinne inkasoval čtyři góly z pětadvaceti střel a do třetí části místo něj nastoupil v bráně hostí náhradník Juuse Saros. Konečný výsledek zápasu. Vancouver Canucks 5 Nashville Predators 3.

     
    Statistiky: Střely na bránu: 30-29; Zablokované střely: 22-12; Vhazování: 50%-50%; Hity: 21-36; Přesilové hry: 1/3-0/1; Trestné minuty: 2-6.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Elias Pettersson (VAN) 1+1
    2. Jake Virtanen (VAN) 1+1
    3. Bo Horvat (VAN) 1+1 (06:35:17)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Edler (Goldobin, Pettersson), 20. Horvat (Virtanen, Roussel), 29. Virtanen (Roussel, Horvat), 39. Pettersson (TS), 42. Eriksson (Ch. Tanev) – 28. Hartman (Y. Weber, Johansen), 46. Sissons (Josi, Salomäki), 59. Irwin (Y. Weber, Sissons)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler (A), Ch. Tanev (A), B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Stecher – Goldobin, Horvat (A), Virtanen – Leivo, Pettersson, Boeser – Roussel, Gaudette, Eriksson – M. Granlund, Beagle, Motte. Hlavní trenér: Travis Green.
    Nashville Predators: Rinne (41. Saros) – Josi (C), Ellis (A), Hamhuis, Ekholm (A), Irwin, Y. Weber – Fiala, Johansen, Hartman – Tolvanen, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Sissons, Watson – F. Gaudreau, Bonino, Grimaldi. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Tim Peel. Čároví: Ryan Gibbons, David Brisebois

    Diváci: 16894
    thejrc.org