Třinec – Chomutov 4:1 (kon.) | Litvínov – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Pardubice 4:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 4:0 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | Olomouc – Zlín 2:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Berani Zlín
Pátek 07.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:05 Zdeněk OKÁL - 2:1
     
    42:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jsou opět na dosah vyrovnání! Jakub Herman si udělal na ose prostor ke střele, ale věděl o soupeři, který ho těsně bránil a tak puk vrátil ZDEŇKU OKÁLOVI, který z první zamířil pod horní tyč. Asistence: Jakub Herman.
    32:52 Jiří ONDRUŠEK - 2:0
     
    32:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ostřížkovu dělovku z křídla vyrazil Sedláček jen k Jerglovi, který měl před sebou prázdnou branku. Zlínský brankář se fantasticky přesunul a zastavil jeho ránu vyrážečkou, ale v následné změti před brankou dokázal puk najít JIŘÍ ONDRUŠEK, který svým druhým gólem v zápase navýšil vedení Hanáků. Vzápětí se před brankou strhla ještě větší mela, jak se do sebe oba týmy pustily. Po skončení bitky vše pokračovalo další potyčkou u olomoucké střídačky. Asistence: Aleš Jergl, David Ostřížek.
    26:18 Jiří ONDRUŠEK - 1:0
     
    26:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přichází ale rychlý protiútok Kohoutů, na jehož konci se puk odrazil k JIŘÍMU ONDRUŠKOVI, který se prokličkoval mezi kruhy a poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Miroslav Holec, Jakub Galvas.
    Marken.cz

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 27. Ondrušek (Holec, J. Galvas), 33. Ondrušek (Jergl, Ostřížek) – 43. Okál (Herman)


    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), J. Galvas, Švrček, Staněk, Jaroměřský, Dujsík – Burian, Strapáč, Irgl – Ostřížek, J. Knotek (A), Handl – Holec, Nahodil, Jergl – Laš, Skladaný (C), Mráz.
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Valenta, Gazda, Žižka (C), Řezníček, Ferenc – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Okál – Lakatoš, Fryšara, E. Kulda – Poletín, P. Sedláček, Šlahař.

    Rozhodčí: Úlehla, Pražák – Frodl, Lučan

    Diváci: 5029
    thejrc.org